در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
halflife اپیزود 1 و 2اون آخری که گفتی فکر کنم خیلی خوب باشه ، اونو میگیرم ...
سری Ghost Recon و Tom Clancy کلا خیلی قشنگه آره همشو رفتم
آواتارت مبارک باشه ، این عکس رو قبلانا دیده بودم مخصوصا داستان Ying'an Yong لباسش :d
بازی کردم ولی منظورت اینه که DLC و مححتوای اضافه هم داره ؟ والا من لینک دانلود درست و کامل از بازی ندیدم ، اگه داشتی برام بفرتصسی ممنونت میشم .
Dead to Rightsمیشه بازی تو سبک max payne یا punisher معرفی کنین؟
شما باید W3 , GTA V رو جفتشونو بازی کنی!هردو شون عالین.نمیشه گفت کدوم بهتره!سلام دوستان می خوام یه بازی شروع کنم بین ویچر 3 و gta v کدوم رو پیشنهاد می دهید ؟ و من نه ویچر یک رو بازی کردم و نه 2 ایا سایتی هست که داستان و ماجرای این سری رو به طور کامل نوشته باشه تا متوجه بشم داستان این سری رو
سلام
بازی مثل crash team racing برای کامپیوتر چی هست ؟
یا مثل sonic & all star racing ؟
خداییش معرفی کنید خیلی تو کفیم !
سپاس
یه Dolphin بریز، بعد Mario Kart های Wii رو بازی کن. از اونا بهتر کلا وجود خارجی نداره تو کل صنعت بازی های کامپیوتریسلام
سپاس
سلام
سپاس
نه بدون وی موت هم میشه بازی کرد فقط بازی هایی که موشن پلاس میخوان به ویموت نیاز دارن البته اونم توی یه نسخه ای شبیه سازی شد ولی کامل نبودیه Dolphin بریز، بعد Mario Kart های Wii رو بازی کن. از اونا بهتر کلا وجود خارجی نداره تو کل صنعت بازی های کامپیوتری
پ.ن: البته باید دسته Wii بخری فکر کنم البته راحته ها، با بلوتوث وصل میشه، چیز دیگه ای نمیخواد.