در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
مرسی. دانلود و نصب کردم نداشت که بشه.
فقط مسابقه است یا مثه کراش همدیگرو میزنن؟بازی Toybox Turbos رو دانلود و بازی کنید ، دو نفره هم میشه و نسبتا مهیج و جالبه.
بازی در سبک mirror edge
این بازی هم حرف نداره در سبک مخفی کاری از اسمش پیداست
یه مدل لپ تاپ خوب میخواستم لطفا معرفی کنید
مرسی
specs ops:the lineدوستان یه بازی شوتر میخواستم تو سبک و سیاق BF یا COD نه مثل Wolfenstein ... ممنون میشم . گرافیک ـش خوب و جذاب باشه ، موندم چی برم ؟!
بازی fps خوب نداریم همین چنتا در سال میاد مگه arma 3 بازی کنی خیلیم سخته
arma iii شبیه سازه جنگه ، یه جورایی حوصله سر بره ، یه بازی ارکید میخوام ، که لذت ببرم و زیاد فکر نکنم ، توی بازی های اخیر یخورده زیادی فکر کردیم ، دیگه خسته شدم :d فعلا spec ops ـی که دوستمون پیشنهاد دادن رو دارم دانلود میکنم ، حجم کمی هم داره ، امیدوارم با اینکه واسه 3 سال پیشه اما قشنگ باشه
دوستان یه بازی شوتر میخواستم تو سبک و سیاق BF یا COD نه مثل Wolfenstein ... ممنون میشم . گرافیک ـش خوب و جذاب باشه ، موندم چی برم ؟!
اون آخری که گفتی فکر کنم خیلی خوب باشه ، اونو میگیرم ...spec ops که سوم شخصه علی چه ربطی به کال داره؟ اگه tps بخوای بازی هست اما ظاهرا دنبال بازی باحالی این spec بد نیست من تمومش کردم حتما با موس بازیش کن حالش خیلی بیشتره البته اگه موس گیم داری
این بازی Max The Curse of Brotherhood هم جالبه
Borderlands The Pre-Sequel
این هم که عالیه
Guns Gore and Cannoli
سری Ghost Recon و Tom Clancy کلا خیلی قشنگه آره همشو رفتمGhost Recon Future Soldier رو بازی کردی ؟ خیلی خوبه
بازی کردم ولی منظورت اینه که DLC و مححتوای اضافه هم داره ؟ والا من لینک دانلود درست و کامل از بازی ندیدم ، اگه داشتی برام بفرتصسی ممنونت میشم .علي به نظر من اگر هالف لايف 2 و اپيزودهاشو بازي كردي الان بشين دوباره اونو بازي كن . اگر هم كه بازي نكردي بشين بازي كن و فقط كيف كن كه والو چي ساخته و الان بقيه ي استديوها دارن چي ميسازن
هالف لايف 2 واقعا عجيب غريبه...
خودم الان دوباره دارم ميرمش . باور كن 10 ساعت مداوم پاش نشستم!!!