در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
شما بازی کردی ؟ بیشتر نظرم روی گیم پلی هست ایا مثله جنرال عالی شده ؟
Samurai Warriors 4 هم خیلی خوبهبچه ها قصد دارم بازی سامورایی رو دانلود کنم کدوم نسخه بگیرم میخوام همه چیز بهتر باشه؟؟؟
بازی Dynasty Warriors 8 Empires نظرم رو جلب کرده یا بهتر از این هم هست؟؟؟
ممنونم
ممنون پس این از همه بهتره که دانلود کنم؟؟؟Samurai Warriors 4 هم خیلی خوبه
مث که بازی خیلی خوبیه نسبت به بقیه ژاپنی های هم سبکممنون پس این از همه بهتره که دانلود کنم؟؟؟
اخه هیچکدوم رو بازی نکردم
با The Division و Rainbow Six Siege آشنایی داری؟ بازی های خوبین.سلام.میشه یه بازی انلاینه اکشن سوم شخص یا اول شخص معرفی کنید که ارزش هزینه کردن داشته باشه.و حسابی معتادش شم:grin:و حداقل ۱ سال طول بکشه از بازی زده شم؟اگه میشه تو پی ام بهم بگید از کجا خرید کنم.
بله دوست عزیز با جفتشون اشنایی دارم. البته نظرم بیشتر رو th division هست rainbow six خیلی تاکتیکیه. شما کدومو امتحان کردین؟ جایی هست بشه فیزیکی خرید؟با The Division و Rainbow Six Siege آشنایی داری؟ بازی های خوبین.
تاکتیکی خوبه دیگه من Rainbow six رو بازی کردم خوبه! دیویژن رو نه فقط گیم پلی دیدمبله دوست عزیز با جفتشون اشنایی دارم. البته نظرم بیشتر رو th division هست rainbow six خیلی تاکتیکیه. شما کدومو امتحان کردین؟ جایی هست بشه فیزیکی خرید؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
یعنی این بازی از بهترینهای Wii بود ؟ جالب نبودیکی از بهترین بازی های wii برای pc اومد
با حجم 576 مگ و کرک plaza
خوب بازی های وی سبکشون پلتفورمر و ادونچر هستیعنی این بازی از بهترینهای Wii بود ؟ جالب نبود