در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
مرسي. ولي دنبال استراتژي همزمان هستم.من کلا با این سبک زیاد حال نمیکنم ولی xcom:enemy unknown استراتزی نوبتیه که خیلیم مورد تشویق قرار گرفت
سری توتال وار که هست.دوستان گلم یه چند سالی از بازیای pc دور بودم. آخرین بازیه RTS که بازی کردم company of heroes بود . تو این چند سال چند تا یازیه عالیه RTS معرفی کنین لطفا . اگه سبک total war یعنی تلفیقی از نوبتی و همزمان هم باشه خوبه . ممنون
سلام نمیدونم تاپیک درست اومدم یا نه
سوالم اینه که آیا برای وصل شدن و بازی کردن در سرورهای Battle Field 3 باید چیز پی n داشته باشیم یا با ip ایران کار میکنه؟
سوال بعدی هم اینه که از کجا میتونم یک عدد تهیه کنم؟
خیلی ممنون
شب و روز خوش.
برعکس تو با اینکه من عاشق RPG هستم اما اصلا از این اسکایریم خوشم نیومد... بر حلاف اکثر سایت ها من می گم هم داستانش ضعیف بود و هم گیم پلیش و هم گرافیکش و هم شخصیت پردازیش....
داستان بازی رو دقت کردید یه اژدها بده میاد دنیا رو خراب می کنه و شما با یه اژدها خوبه باید دنیا رو نجات بدید!!!!!!!! الان این داستان قوی ای هست!؟ حیف این همه وقت که پای این بازی هدر دادم...
نقش افرینی یعنی THE WITCHER یعنی DRAGON AGE: ORIGEN ...
شرلوک هولمز خاطراتسلام
من بازی اول شخص فکری یا ادونچر می خواستم چیزی هست؟ نمی خوام جنگی باشه؟
اگه ترسناک هم نباشه بهتر.
سلام
من شنیدم تایید شده، ولی فکر کنم خبری ازش نیست و ظاهرا فعلا کنسل هست.الان MGS Ground zeroes برای PC تایید شده دیگه؟؟؟
خواهش میکنم بفرمائیدشرمنده اسم خارجی شرلوک هولمز خاطرات رو میشه بگید؟
پورتال رو که بازی کردی دیگه؟سلام
3-4 روز دیگه توم ریدر میاد!!سلام
دوستان تا 20 روز اینده چه بازی های مهمی می اید ؟