بازیهای موجود در بازار برای PC

دوستان گلم یه چند سالی از بازیای pc دور بودم. آخرین بازیه RTS که بازی کردم company of heroes بود . تو این چند سال چند تا یازیه عالیه RTS معرفی کنین لطفا . اگه سبک total war یعنی تلفیقی از نوبتی و همزمان هم باشه خوبه . ممنون
سری توتال وار که هست.
استار کرفت هم هست که شاهکاره.
سری Dawn of War 2 هم که سه نسخه داره همش عالیه به خصوص آخریش یعنی Retribution.

این سبک جدی جدی داره می میره. C&C که رسما نابود شد بعد هم Free 2 Play شد. Dawn of War هم که ظاهرا تموم شد و Warhammer زد تو خط اکشن که البته خیلی هم موفق نبود.

سلام نمیدونم تاپیک درست اومدم یا نه

سوالم اینه که آیا برای وصل شدن و بازی کردن در سرورهای Battle Field 3 باید چیز پی n داشته باشیم یا با ip ایران کار میکنه؟

سوال بعدی هم اینه که از کجا میتونم یک عدد تهیه کنم؟

خیلی ممنون

شب و روز خوش.

سلام نمیدونم تاپیک درست اومدم یا نه

سوالم اینه که آیا برای وصل شدن و بازی کردن در سرورهای Battle Field 3 باید چیز پی n داشته باشیم یا با ip ایران کار میکنه؟

سوال بعدی هم اینه که از کجا میتونم یک عدد تهیه کنم؟

خیلی ممنون

شب و روز خوش.

نه با آی پی ایران هم میشه .
الان دیگه به خاطر ممنوع بودن سایتا ندارن ولی قبلا هم اکانتش بود و هم سی دی کی !

برعکس تو با اینکه من عاشق RPG هستم اما اصلا از این اسکایریم خوشم نیومد... بر حلاف اکثر سایت ها من می گم هم داستانش ضعیف بود و هم گیم پلیش و هم گرافیکش و هم شخصیت پردازیش....
داستان بازی رو دقت کردید یه اژدها بده میاد دنیا رو خراب می کنه و شما با یه اژدها خوبه باید دنیا رو نجات بدید!!!!!!!! الان این داستان قوی ای هست!؟ حیف این همه وقت که پای این بازی هدر دادم...

نقش افرینی یعنی THE WITCHER یعنی DRAGON AGE: ORIGEN ...

من خیلی وقته میخوام the witcher بگیرم ولی قبلیاشو بازی نکردم چه کنم به نظرت؟:-/
Dragon Age: Origin بهترین rpg بود که تا به حال تو کل عمرم بازی کردم:x

سلام
من بازی اول شخص فکری یا ادونچر می خواستم چیزی هست؟ نمی خوام جنگی باشه؟
اگه ترسناک هم نباشه بهتر.

بهترین انتخاب در حال حاضر سری بازیای Red Johnson هست.داستان خوب معماهای بسیار جالب و خلاقانه ایی داره. بازی مدرنیه ایده های جالبی توش بکار رفته.اخر کار هم تمامی مدارک موجود که بدست اوردی و کلا هر سر نخی تو طول 7-8 ساعت بازی کشف کردی کنار هم میذاری و با استدلالات منطقی قاتلو گیر میندازی:-b

redjohnson.png

سلام
دوستان تا 20 روز اینده چه بازی های مهمی می اید ؟
3-4 روز دیگه توم ریدر میاد!!
حدود 10 روز دیگه Starcraft HOtS!
همون موقع ها هم Sniper Ghost Warrior 2!
اول عید Resident Evil 6,هفته دوم عید هم Bioshock Infinite!
خدا رو شکر عید پرباری رو داریم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or