بازیهای موجود در بازار برای PC

بازی استارکرفت که جدیدا اومده ؛ سبکش چیه ؟ کرک شده ؟ سایتای ایرانی چرا نذاشتن برای دانلود ؟
یه کم در مورد بازی توضیح بدید لطفا !!!

یه بازی استراتژی همزمان داستان محور با سه تا نژاد قابل بازی!!
نسخه قبلی بخش تک نفره رو یکی از نژادها تمرکز کامل داشت,این شماره هم رو یکی دیگه!!!
هنوز کرک درست حسابی واسش نیومده,یه کارایی میشه کرد واسه اجرای بازی ولی بهتره یه مدت دیگه صبر کنین!!
اگه نسخه قبلی (Wings Of Liberty) رو بازی نکردین تو این فرصت که این کرک میشه بهتره برین بازی کنین!!

دوستان این walking dead میخوام برم بگیرم 2 نسخه هست؟
survival instinct که ازش بد تعریف میکنن. اونیکی چی هست؟:-/
یکی که اکتیویژن ساخته و اول شخصه.
یکی Telltale ساخته و شاهکار محضه. 5 اپیزود داره که تصمیمات در هر اپیزود در اپیزود بعدی تاثیر میذاره. پیشنهاد میشه همین رو بگیرین

یکی که اکتیویژن ساخته و اول شخصه.
یکی Telltale ساخته و شاهکار محضه. 5 اپیزود داره که تصمیمات در هر اپیزود در اپیزود بعدی تاثیر میذاره. پیشنهاد میشه همین رو بگیرین

5 تا اپیزودش اومده؟
بعد اینکه اسمش همین walking dead خالی هست یا اضافات داره؟:d
حالا بدبختی یادم نبود توی عید مغازه ها بسته هست:d سرعت دانلودم که ..... بله:p 4-5 روز باید خماری بکشم:(:d

5 تا اپیزودش اومده؟
بعد اینکه اسمش همین walking dead خالی هست یا اضافات داره؟:d
حالا بدبختی یادم نبود توی عید مغازه ها بسته هست:d سرعت دانلودم که ..... بله:p 4-5 روز باید خماری بکشم:(:d
آره فصل اولش کامل شده و 5 اپیزوده. اسمش هم فقط The Walking Dead هست.

سلام دوستان
اول این رو خودم اعتراف کنم که سوالی که میخوام بپرسم شاید به نظر بعضی از دوستان گل "جاش اینجا نباشه" ولی بازم میپرسم:d
دوستان بعد از این همه عمر گیمری خودم(:d) هنوز نمیدونم بازیهای Third Party (اگه درست نوشته باشم) چیه؟به چه بازیهایی میگند؟!
Free to play هم که همون بازیهای رایگان هستند دیگه عایا؟!:d(تعطیلما به کل:d)

جالبه کلاهبرداری این بازی فروشها بر میدارند بازی را گند میزنند ستاپش را عوض میکنند و یکی نیست بگه که حداقل این نسخه های کم حجم شده مثل black box را منتشر کنید که فقط زبان های اضافی حذف شده و مال پول اضافه ندیم. resident evil 6 را دانلود کردم 6 گیگ خورده الان یه نسخه خریدم 4 دی وی دی 10 هزار تومان با اون هیچ فرقی نداره.(میخواند 2 تا دی وی دی بشه 4 تا قیمت دو برابر بشه)
حداقل اگه نسخه ستاپ اصلی بود دلم نمی سوخت..

دوستان فردا میخوام برم پاساژ صدف بازی بگیرم. یه چند تا خوبشو معرفی کنید استعمال کنم :D
تا الان میخوام tomb raider و crisis3 بگیرم
به نظرم اگه وصعت میرسه که Bioshock Infinite رو هم بگیر.اگه نمیرسه بجای Crysis بایوشاک رو بگیر.ولی Tomb Raider رو حذف نکن از لیستت،اونم حتما بگیر:d

به نظرم اگه وصعت میرسه که Bioshock Infinite رو هم بگیر.اگه نمیرسه بجای Crysis بایوشاک رو بگیر.ولی Tomb Raider رو حذف نکن از لیستت،اونم حتما بگیر:d

بچه ها میدونید چیه؟وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم.که چرا واسه pc نیومده.
کسی خبر داره که امید هست بازی واسه pc هم بیاد یا خیر؟:((

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
بچه ها میدونید چیه؟
وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی برای pc نمیاد.
کسی خبر داره که آیا امیدی هست این بازی برای pc بیاد یا خیر؟؟؟:((

بایوشاک اصلاً بازی نکردم تا الان:d
میدونم خیلی ضایس:d
میگیرم ممنون>:d<

crisis مگه قشنگ نی؟ از وقتی کاورشو دیدم که تیرکمونیه عاشقش شدم :x
tomb raider هم امروز خونه آشنایان جلو جمع (:d) یه کمی بازی کردم عاشقش شدم:x
اصلاً تازگیا همش دارم عاشق میشم:d

بچه ها میدونید چیه؟وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم.که چرا واسه pc نیومده.
کسی خبر داره که امید هست بازی واسه pc هم بیاد یا خیر؟:((

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
بچه ها میدونید چیه؟
وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی برای pc نمیاد.
کسی خبر داره که آیا امیدی هست این بازی برای pc بیاد یا خیر؟؟؟:((
The last of us مال شرکت Sony entertainment هست و حتی 1 درصد هم امکان عرضه روی پی سی وجود نداره
چون بازی های که سونی میسازه فقط واسه کنسول خودش میسازه و هیچ وقت برا X360 یا PC نمیده بیرون

نمونش سری Uncharted
حتی یک نسخش هم روی یک کنسول دیگه عرضه نشد

پس کلا فکر TLOU رو از سرت بیرون کن
PS3 فقط با انحصاری های محشرش معروفه اگه بخواد مولتی پلتفورم کنه PS3 بی ارزش میشه

The last of us مال شرکت Sony entertainment هست و حتی 1 درصد هم امکان عرضه روی پی سی وجود نداره
چون بازی های که سونی میسازه فقط واسه کنسول خودش میسازه و هیچ وقت برا X360 یا PC نمیده بیرون

نمونش سری Uncharted
حتی یک نسخش هم روی یک کنسول دیگه عرضه نشد

پس کلا فکر TLOU رو از سرت بیرون کن
PS3 فقط با انحصاری های محشرش معروفه اگه بخواد مولتی پلتفورم کنه PS3 بی ارزش میشه

حالا ازت کم میشد این خبر ناگوار رو ملایم تر میگفتی؟:(
حالا اگه خودکشی کرد تو مسئولیت به عهده میگیری؟:d
ولی خداییش ظلمه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or