بازیهای موجود در بازار برای PC

بالاخره هر کسی یک نظری داره

برای مثال این Skyrim که اینقدر ملت منشستن 700-800 ساعت بازی میکردن رو من فقط یکم بازی کردم و اونقدرا خوشم نیومد
بستگی به سلیقه خودت داره
آخ گفتی !
ای گفتی
من آخر نفهمیدم این اسکایریم چی داره که ملت هنوزم دارن توش جولان میدن:-s

البته منم از بازیایه rpg خوشم نمیاد ولی اسکایریم عالی بود :x
یکم میرفتی جلو معتادش میشدی:d
برعکس تو من اصلا معتادش نمیشدم. هر دفعه نیم ساعت بازی میکردم خسته میشدم میرفتم بیرون
من کلا با RPG که آدمو الاف کنه مخالفم
که Skyrim سردسته همه بازی های با این سبک بود

بعضیا میان میگن اسکایریم 800 ساعت گیم پلی وای!!!!! 800 ساعت گیم پلی همش باید راه میرفتی - حرف میزدی - Travel میکردی
کلا از 800 ساعت 5-6 ساعت دعوا داره یا اژدها میاد و... منم از بازیی که فقط راه رفتن و حرف زدن باشه اصلا خوشم نمیاد

بخاطر همین من اصلا با اسکایریم حال نکردم ولی عاشق RPG ـی مثل FABLE و MASS EFFECT و kingdom of amalur و ... هستم چون اینا گیم پلی مفید دارن Witcher 2 هم بد نبود
اسکایریم یک چیز دیگه ای هم داشت که من خیلی بدم اومد این بود که گیم پلیش خیلی خشک بود. دعواهاشم لذت نداشت

خوب پس به نطرم سلیقه من به majidred2011 بیشتر نزدیکه

چون از بازی witcher زیاد خوشم نیومد
گفتم elder بگیرم که اونم مثل اینکه حال نمیده

fable چطوره ؟

بازیایی به سبک darksider چیان ؟

در کل از سبک بازایی که همش از اولش دمو هست تا آخرش و باید الکی وقتتو تلف کنی که ببینی آخرش چی میشه خوشم نمیاد
باید از اول جنگ و خون ریزی باشه :d

مجید و سهند@
شما دو تا کلا از بازیهای RPG , MMO , MMORPG بدتون میاد . :دی پ نظر ندید . :p
Rambayo@
شما Gulid Wars 2 رو بتونی تهیه بکنی همه ی این بازیارو میخوره . :دی فقط مشکلش سیدی کی گرونش ـه ! :دی
پ.ن : منم کلا از اسکایریم اصلا خوشم نیومد .. خیلی خشک بود و خیلی هم حوصله سر بر ! :|

برعکس تو من اصلا معتادش نمیشدم. هر دفعه نیم ساعت بازی میکردم خسته میشدم میرفتم بیرون
من کلا با RPG که آدمو الاف کنه مخالفم
که Skyrim سردسته همه بازی های با این سبک بود

بعضیا میان میگن اسکایریم 800 ساعت گیم پلی وای!!!!! 800 ساعت گیم پلی همش باید راه میرفتی - حرف میزدی - Travel میکردی
کلا از 800 ساعت 5-6 ساعت دعوا داره یا اژدها میاد و... منم از بازیی که فقط راه رفتن و حرف زدن باشه اصلا خوشم نمیاد

بخاطر همین من اصلا با اسکایریم حال نکردم ولی عاشق RPG ـی مثل FABLE و MASS EFFECT و kingdom of amalur و ... هستم چون اینا گیم پلی مفید دارن Witcher 2 هم بد نبود
اسکایریم یک چیز دیگه ای هم داشت که من خیلی بدم اومد این بود که گیم پلیش خیلی خشک بود. دعواهاشم لذت نداشت

البته اون بازیایی که گفتی قسمت عمده ای از گیم پلیشون تو مایه های اکشن بود تا نقش افرینی اسکایریم هم بیشتر جنبه اکشن داشت که من خودم خوشم اومد ازش گیم پلیشم که یه بنده خدایی تو خارج تو 2 3 ساعت تمومش کرده بود.ملت همه جذب محیط بازی و بالا بردن لول خودشون میشن.من بخاطر این معتادش شدم که میخواستم یه زره بسازم که اول باید crafting رو لول اپ میکردم بعدشم وسیله هاشو پیدا میکردم که این یه چیزی حدود 20 30 ساعت طول کشید,تازه وقتی این زره رو میسازی فقط دلت میخواست بری ملتو تیکه تیکه کنی:d در مورد مبارزاتش هم که باید لولت رو میبردی بالا تا از اون فنایه باحال بزنه مثلا میشد کله بکنی و .....قستمت مبارزه با ازدها که عالی بود مخصوصا این که میتونستی با کشتن ازدها shout ازاد کنی که اونم خیلی باحال بود.

مجید و سهند@
شما دو تا کلا از بازیهای RPG , MMO , MMORPG بدتون میاد .
:biggrin1:
پ نظر ندید .
:p

Rambayo@
شما Gulid Wars 2 رو بتونی تهیه بکنی همه ی این بازیارو میخوره .
فقط مشکلش سیدی کی گرونش ـه !
پ.ن : منم کلا از اسکایریم اصلا خوشم نیومد .. خیلی خشک بود و خیلی هم حوصله سر بر !

ای بابا اینم که مثل diablo 3 هست
سی دی کی واسه چی می خواد ؟ آنلاین ؟ سینگل نداره؟ یا اونم آنلاینه ؟

مجید و سهند@
شما دو تا کلا از بازیهای RPG , MMO , MMORPG بدتون میاد . :دی پ نظر ندید . :p
Rambayo@
شما Gulid Wars 2 رو بتونی تهیه بکنی همه ی این بازیارو میخوره . :دی فقط مشکلش سیدی کی گرونش ـه ! :دی
پ.ن : منم کلا از اسکایریم اصلا خوشم نیومد .. خیلی خشک بود و خیلی هم حوصله سر بر ! :|
اتفاقا من از RPG اصلا بدم نمیاد.
RPG داریم تا RPG :دی
توی Skyrim اینقدر از این کوها بالا رفتم که میخواستم بزنم بازی رو Shift + del کنم از بس طول میکشید:|
حالا بعضی حاها هم نمیشد Fast travel کنی اینقدر میرفت رو اعصاب که دیگه:|
ولی از یک چیزش خیلی خوشم اومد
اینکه خیلی آپگرید و اسلحه و لباس و ... داشت و خیلی دنیای عظیمی داشت
همینش خیلی باحال بود
تو نمیخواد به من بگی از چی خوشم میاد از چی بدم میاد:|:دی:|

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:02 PM ارسال شده بود ----------

خوب پس به نطرم سلیقه من به majidred2011 بیشتر نزدیکه

چون از بازی witcher زیاد خوشم نیومد
گفتم elder بگیرم که اونم مثل اینکه حال نمیده

fable چطوره ؟

بازیایی به سبک darksider چیان ؟

در کل از سبک بازایی که همش از اولش دمو هست تا آخرش و باید الکی وقتتو تلف کنی که ببینی آخرش چی میشه خوشم نمیاد
باید از اول جنگ و خون ریزی باشه
:d
FABLE جنگ و خون ریزی خیلی داره و فایتینگشم خیلی حال میده
Magic هم که میزنه
کلا باحاله
من با FABLE III خیلی حال کردم

Kingdom of amalur reckoning هم خیلی عالی بود
حرف نداشت

مطمئن باش از این دوتا بدت نمیاد

با اون خط آخرت کاملا موافقم
البته نه اینکه همش دیگه جنگ و خون ریزی باشه و یک لحظه هم وارد داستان نشه:دی

البته منم از بازیایه rpg خوشم نمیاد ولی اسکایریم عالی بود :x
یکم میرفتی جلو معتادش میشدی:d
برعکس تو با اینکه من عاشق RPG هستم اما اصلا از این اسکایریم خوشم نیومد... بر حلاف اکثر سایت ها من می گم هم داستانش ضعیف بود و هم گیم پلیش و هم گرافیکش و هم شخصیت پردازیش....
داستان بازی رو دقت کردید یه اژدها بده میاد دنیا رو خراب می کنه و شما با یه اژدها خوبه باید دنیا رو نجات بدید!!!!!!!! الان این داستان قوی ای هست!؟ حیف این همه وقت که پای این بازی هدر دادم...

نقش افرینی یعنی THE WITCHER یعنی DRAGON AGE: ORIGEN ...

دوستان گلم یه چند سالی از بازیای pc دور بودم. آخرین بازیه RTS که بازی کردم company of heroes بود . تو این چند سال چند تا یازیه عالیه RTS معرفی کنین لطفا . اگه سبک total war یعنی تلفیقی از نوبتی و همزمان هم باشه خوبه . ممنون

دوستان گلم یه چند سالی از بازیای pc دور بودم. آخرین بازیه RTS که بازی کردم company of heroes بود . تو این چند سال چند تا یازیه عالیه RTS معرفی کنین لطفا . اگه سبک total war یعنی تلفیقی از نوبتی و همزمان هم باشه خوبه . ممنون

من کلا با این سبک زیاد حال نمیکنم ولی xcom:enemy unknown استراتزی نوبتیه که خیلیم مورد تشویق قرار گرفت;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or