در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
آخ گفتی !بالاخره هر کسی یک نظری داره
برای مثال این Skyrim که اینقدر ملت منشستن 700-800 ساعت بازی میکردن رو من فقط یکم بازی کردم و اونقدرا خوشم نیومد
بستگی به سلیقه خودت داره
البته منم از بازیایه rpg خوشم نمیاد ولی اسکایریم عالی بودآخ گفتی !
ای گفتی
من آخر نفهمیدم این اسکایریم چی داره که ملت هنوزم دارن توش جولان میدن![]()
برعکس تو من اصلا معتادش نمیشدم. هر دفعه نیم ساعت بازی میکردم خسته میشدم میرفتم بیرونالبته منم از بازیایه rpg خوشم نمیاد ولی اسکایریم عالی بود
یکم میرفتی جلو معتادش میشدی:d
مجید و سهند@
شما دو تا کلا از بازیهای RPG , MMO , MMORPG بدتون میاد .پ نظر ندید .
![]()
Rambayo@
شما Gulid Wars 2 رو بتونی تهیه بکنی همه ی این بازیارو میخوره .فقط مشکلش سیدی کی گرونش ـه !
![]()
برعکس تو من اصلا معتادش نمیشدم. هر دفعه نیم ساعت بازی میکردم خسته میشدم میرفتم بیرون
من کلا با RPG که آدمو الاف کنه مخالفم
که Skyrim سردسته همه بازی های با این سبک بود
بعضیا میان میگن اسکایریم 800 ساعت گیم پلی وای!!!!! 800 ساعت گیم پلی همش باید راه میرفتی - حرف میزدی - Travel میکردی
کلا از 800 ساعت 5-6 ساعت دعوا داره یا اژدها میاد و... منم از بازیی که فقط راه رفتن و حرف زدن باشه اصلا خوشم نمیاد
بخاطر همین من اصلا با اسکایریم حال نکردم ولی عاشق RPG ـی مثل FABLE و MASS EFFECT و kingdom of amalur و ... هستم چون اینا گیم پلی مفید دارن Witcher 2 هم بد نبود
اسکایریم یک چیز دیگه ای هم داشت که من خیلی بدم اومد این بود که گیم پلیش خیلی خشک بود. دعواهاشم لذت نداشت
مجید و سهند@:biggrin1:
شما دو تا کلا از بازیهای RPG , MMO , MMORPG بدتون میاد . پ نظر ندید . :biggrin1:
Rambayo@
شما Gulid Wars 2 رو بتونی تهیه بکنی همه ی این بازیارو میخوره . فقط مشکلش سیدی کی گرونش ـه ! :biggrin1:
پ.ن : منم کلا از اسکایریم اصلا خوشم نیومد .. خیلی خشک بود و خیلی هم حوصله سر بر !
فقط آنلاین ـه و سیدی کیش هم یک نسخه ـش 180 تومن ـه و اون یکی نسخه ـش هم فک کنم 240 - 270 اینا باشه ! :dای بابا اینم که مثل diablo 3 هست
سی دی کی واسه چی می خواد ؟ آنلاین ؟ سینگل نداره؟ یا اونم آنلاینه ؟
اتفاقا من از RPG اصلا بدم نمیاد.مجید و سهند@
شما دو تا کلا از بازیهای RPG , MMO , MMORPG بدتون میاد .پ نظر ندید .
![]()
Rambayo@
شما Gulid Wars 2 رو بتونی تهیه بکنی همه ی این بازیارو میخوره .فقط مشکلش سیدی کی گرونش ـه !
پ.ن : منم کلا از اسکایریم اصلا خوشم نیومد .. خیلی خشک بود و خیلی هم حوصله سر بر !![]()
FABLE جنگ و خون ریزی خیلی داره و فایتینگشم خیلی حال میدهخوب پس به نطرم سلیقه من به majidred2011 بیشتر نزدیکه
چون از بازی witcher زیاد خوشم نیومد
گفتم elder بگیرم که اونم مثل اینکه حال نمیده
fable چطوره ؟
بازیایی به سبک darksider چیان ؟
در کل از سبک بازایی که همش از اولش دمو هست تا آخرش و باید الکی وقتتو تلف کنی که ببینی آخرش چی میشه خوشم نمیاد
باید از اول جنگ و خون ریزی باشه :d
برعکس تو با اینکه من عاشق RPG هستم اما اصلا از این اسکایریم خوشم نیومد... بر حلاف اکثر سایت ها من می گم هم داستانش ضعیف بود و هم گیم پلیش و هم گرافیکش و هم شخصیت پردازیش....البته منم از بازیایه rpg خوشم نمیاد ولی اسکایریم عالی بود
یکم میرفتی جلو معتادش میشدی:d
دوستان گلم یه چند سالی از بازیای pc دور بودم. آخرین بازیه RTS که بازی کردم company of heroes بود . تو این چند سال چند تا یازیه عالیه RTS معرفی کنین لطفا . اگه سبک total war یعنی تلفیقی از نوبتی و همزمان هم باشه خوبه . ممنون