بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام به همه

بازی به سبک2 torchlight و diablo 3 چیا هست ؟

در ضمن بازی نیست که به همین سبک و استراتژی باشه ولی تاریخی نباشه ؟

ممنون

سلام
سوال اولت که فکر کنم تو این سبک همین ها خوب هستند.
سوال دوم هم Dawn of War 2 که خودش سه تا نسخه داره و آخریش که از همه هم بهتره Retribution هست که 2011 اومده و خیلی عالیه. البته هر سه تا رو هم بازی کنی ارزش داره.

سلام
سوال اولت که فکر کنم تو این سبک همین ها خوب هستند.
سوال دوم هم Dawn of War 2 که خودش سه تا نسخه داره و آخریش که از همه هم بهتره Retribution هست که 2011 اومده و خیلی عالیه. البته هر سه تا رو هم بازی کنی ارزش داره.

بازیش مثل اون دو تا open world هست ؟ قابلیت آپدیتم داره؟
بازی modern به همین سبک نیست ؟ تفنگی :d

آخرین ویرایش:
بازیش مثل اون دو تا open world هست ؟ قابلیت آپدیتم داره؟
بازی modern به همین سبک نیست ؟ تفنگی :d
قابلیت آپدیت منظورت چیه؟ استراتژی که براش Open World معنی نمی ده!
راستی اون Bastion که ایشون گفتن رو حتما امتحان کن. عالیه. تو همون مایه های Torchlight. فقط یه کم ساده تر.
همین سبک منظورت RPG هست یا مدلش هم مثل دیابلو باشه؟ من که تفنگی این شکلی یادم نمیاد.

دوستان می خوام بازی های Black Ops 2 ، Far Cry 3 رو از تهران بخرم. کسی جایی سراغ داره که بتونم ارزون بگیرم؟ چون معمولا توی بازار یافت نمیشند.

کسی Batman Arkham Asylum Goty رو برای PC داره؟
فرق زیادی با نسخه معمولی نداره یه چند تا Challenge map اضافه داره.

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

دوستان می خوام بازی های Black Ops 2 ، Far Cry 3 رو از تهران بخرم. کسی جایی سراغ داره که بتونم ارزون بگیرم؟ چون معمولا توی بازار یافت نمیشند.
من الان تو این وضعیت خرید اینترنتی رو پیشنهاد می کنم. اگه آدرس خواستی بگو بدم.(منظورم اینترنتیه)

فرق زیادی با نسخه معمولی نداره یه چند تا Challenge map اضافه داره.

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

من الان تو این وضعیت خرید اینترنتی رو پیشنهاد می کنم. اگه آدرس خواستی بگو بدم.(منظورم اینترنتیه)

با جوکر هم ومیشه بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or