بازیهای موجود در بازار برای PC

دوستان یه سوالی داشتم
بازی Counter Strike Golbal Offensive برای PC کرک شده یا نه؟
ممنون

خبر هنوز کرک کاملی نشده اما یه راه داره

که بنده خودم همین امشب دارم تست می کنم احتمالا تعداد کمی از بچه ها توی فروم بدونند کدوم راه رو میگم

بزودی خبرش رو میدم

دوستان شرمنده من چند سالی از بازی دور بودم و تازه لب تاپ قوی گرفتم اما یه سوال دارم؟
بازی heavy rain و بازی the last of us برای pc ساخته نشده و نمیشه؟ فقط برای کنسول است؟ هیچ راهی هم برای تبدیل کردن نداره؟

دوستان شرمنده من چند سالی از بازی دور بودم و تازه لب تاپ قوی گرفتم اما یه سوال دارم؟
بازی heavy rain و بازی the last of us برای pc ساخته نشده و نمیشه؟ فقط برای کنسول است؟ هیچ راهی هم برای تبدیل کردن نداره؟
نه متأسفانه، انحصاری PS 3 هستن و هیچ راهی‌ هم تا جایی‌ که می‌دونم نیست.

سلام دوستان .. شرمنده شاید سوالم اینجا درست نباشه اما مجبورم :دی .. دوستان کسی سایت خوبی رو واسه فروش بازی PC میشناسه ؟ اگه میشه برام پیغام خصوصی کنید .. ممنون

اگه میشه بازی هایی که قابلیت اضافه کردن Ability و آپگرید شخصیت ها رو دارن معرفی کنین فرقی نمی کنه چه ژانری باشه فقط قابلیت customize شخصیت داشته باشه

ممنون

اگه میشه بازی هایی که قابلیت اضافه کردن Ability و آپگرید شخصیت ها رو دارن معرفی کنین فرقی نمی کنه چه ژانری باشه فقط قابلیت customize شخصیت داشته باشه

ممنون

معولا بازی های RPG همچین چیزایی دارن .
بازیهای یکی دو سال اخیر رو میتونم به این چندتا اشاره کنم :
Mass Effect 3
Witcher 2 Assassins Of Kings
Elder Scrolls V : Skyrim
Dragon Age II
Torchlight 2

ممنون

castlevania lord of shadow
devil may cray
enslaved
captain america
green lantern
amazing spider man
prototype 2
borderlands 2
dishonored
farcry 3
sleeping dogs
mark of ninja
batman arkham
darksiders 2

بین بازی های

Dragon age origins

Guild Wars 2

Mass Effect 3

Warcraft III

به ترتیب کدوم بهترینن ؟ و چرا
1. The Withcer 2:
به خاطر داستان فو ق العاده و گیم پلی روونش . البته گرافیک بی نظیرش که هر سیستمی رو به زانو در میاره. :دی
بازی 16 تا پایان هم داره.

2. Dragon Age: Origins
به خاطر گیم پلی کلاسیکش که خیلی روون هم هست.

3. Mass Effect:
یه اکشن/نقش آفرینی بی نظیر که همه چیزش زیبا هست. منتها پایان افتضاحش گند زد به همه چیز.

چند سال که سهله شما انگار 1 قرن نبودی داداش.در مورد تبدیل هم یه راه داره اونم اینکه لپ تاپت رو به ps3 تبدیل کنی:d

بین بازی های

Dragon age origins

Guild Wars 2

Mass Effect 3

Warcraft III

به ترتیب کدوم بهترینن ؟ و چرا
بالاخره هر کسی یک نظری داره

برای مثال این Skyrim که اینقدر ملت منشستن 700-800 ساعت بازی میکردن رو من فقط یکم بازی کردم و اونقدرا خوشم نیومد
بستگی به سلیقه خودت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or