در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:آقا من الام بازار بودم میست 5 رو گرفتم برای مدرن است 3 تا سیدی
یه بازی دیگه اومده بود به نام land Of The Dead 2 به نظر بازی خوبی نمیومد نخریدمش
محمد جان من این بازی رو دیدم تو ولیعصر برای شرکت dc بود
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
اقا علی رضا بابا کارت خیلی درسته. :cheesygri :cheesygri
عزیزم من میگم این بازی خیلی وقته که تو ایران اومده.
این بازی هم زمان با بازی Echo اومد.حتی دو روز زودتر ازش من تو بازار دیدم.
یکی از دوستان که اسمشو نمیدونم (Dreamer) این بازی رو گرفته.
نمیدونم بزارین برم بگیرم خودم بازی کنم.این جوری به جایی نمیرسم.ادونچر خونم اومده پایین. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برای بازی میست 5 هم خوشحالم.
بزارین یکم از این بازی بگذره و دوستانی که دارن بازی رو بازی کنن من در مورد بازی یکم چیز میز نوشتم میزارم برای دوستان.الان اگه بزارم Spoil یا همون از مزه مییفته.
ممنون
بای بای
سلامنوشته شده توسط Hitman Code Name 47:کسی تا حال بازیهایی رو که تکین گفت فقط در محل شرکت وبا اموزس اجرا میفروشه خریده یا نه بازیهایی مثل اسپلینتر سل 3یا سافرینگ 2و بازیهای دیگه ای که تو سایتش گذاشته و اگه خریده ایا اجرا بشو هست یا نه
سلام اقا فرزاد.نوشته شده توسط farzadlion:محمد رضا احتمالا خودت باید بری اون بازی را بخری و بازیش کنی ببینی چطوریاست!!!
اگه خریدیش حتما خبرشا بده...ok
محمد جان من که نگفتم که این بازی تازه اومده فقط شما پرسید که کسی ندید منم گفتم که دیدمش همینعزیزم من میگم این بازی خیلی وقته که تو ایران اومده.
دستت درست ولی من نمیدونم بازیهای امپرور رو باید از کجا بخرم سایتش چیه؟آقا علي رضا football manager 2006 شركت( امپرور) دو سه روزه داده بيرون
شرمنده حوصله ی عکس گرفتن و اپلود کردنش رو نداشتم. البته وقتی میزاشتمش درست بود ولی نمبدونم این طوری اومد.سلام
اقا امین تو رو خدا این دیگه چه جور عکس گذاشته.
ادم سرش گیج میره.
خب بیا این درستش.
ببخشیدا.
حالا راستو دروغش با اولین راوی.
بای بای
نوشته شده توسط Hitman Code Name 47:من چند روز پیش بازی TOCA RACE DRIVER 2رو خریدم ولی باینکه چیزی نزدیک یکسال از تاریخ انتشارش می گذره والان برای کامپیوتر کرک شده روی کارت گرافیک من 128 مگابیت اف ایکس هست وقتی لودمیشه کامپوت خاموش و روشن میشه اگر کسی این بازی رو گرفته یه اطلاعاتی هم به ما بده
احتمالا دروغ نیست چون بازی 3 روز هست که ریلیز شده و فایل دانلودش در اینترنت موجوده الان.سلام
اقا امین تو رو خدا این دیگه چه جور عکس گذاشته.
ادم سرش گیج میره.
خب بیا این درستش.
ببخشیدا.
حالا راستو دروغش با اولین راوی.
بای بای
شرمنده حوصله ی عکس گرفتن و اپلود کردنش رو نداشتم. البته وقتی میزاشتمش درست بود ولی نمبدونم این طوری اومد.
به هر حال دمت گرم.
در ضمن راست و دروغش چرا به اولین راوی!!!! راست و دروغش به شرکت تکین
نوشته شده توسط Death Knight:احتمالا دروغ نیست چون بازی 3 روز هست که ریلیز شده و فایل دانلودش در اینترنت موجوده الان.
در ضمن بازی های Gun و Kingkong و themovies برای دانلود در اینترنت موجوده.
Kingkong هم متاسفانه از قفل starforce استفاده میکنه.
یه چیزه دیگه همه ی این بازی هایی که گفتم به جز kingkong کرک شدن.