در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
اصل خود بازیه.
اینکه بتونی اپدیتش کنی.
مثلا الان دوستانی که بازی HL2 رو دارن میتونن اون مرحله جدید رو بازی کنن ولی منو شما نه.خب این فرقشه دیگه.به این چی میگن؟؟؟؟فرق-تفاوت-
که فکر کنم مال اسپیلینتر تا 1.3 هم اومد.
یه پچ هست که توش یه مرحله مولتی اضافه میکنه.
خب دوستانی که این بازی رو به صورت اصل دارن میتونن از اینا استفاده کنن.
داشتن بازی اصل خیلی لذت داره.
سلام اقا بهزاد گل گلاب.نوشته شده توسط Behzad:محمد رضا جان من هرکاری کردم که از روی این دی وی دی Myst ت یدونه برای یه نفر کپی کنم نشد !
Protection گذاشتی براش ؟
سلامنوشته شده توسط Behzad:محمد رضا جان شما یه کاری بکن ... Dvd خودتو کپی کن تو هارد ببین کپی میشه یا نه ... برای من توی هارد هم کپی نمیشه همون اول گیر میکنه
اگه یه امتحان بکنی ممنون میشم
سلامنوشته شده توسط mona2004:بچه ها ببخشیدا من یخورده از دنیا عقبم این اسپلینتر سل 3 رو چطور کرک کردن ؟ یکی میتونه توضیح بده
خبو پس مرمز رو هم میتونن کرک کنن دیگه !!
یه سر برو اینجا میبینی (کرک که نشده) چجوری اجرا شدهبچه ها ببخشیدا من یخورده از دنیا عقبم این اسپلینتر سل 3 رو چطور کرک کردن ؟ یکی میتونه توضیح بده
بابا من شوخی کردم اصلا همون که شما حدود 6 ماه از ما زودتر بازی کردید خودش خیلیولی خداییش علیرضا اگه کواک 4 این بلا سرش میومد بازم اینو میگفتی
اههسلام
به قول یکی از دوستان (Chaos Theory) این بازی کرک نشده.
نصب کردن اون هم کلی دنگو فنگ داره.
یعنی کار هر کس نیست که این بازی رو نصب کنه.
به قسمت اموزش شکستن قفل Starforce توی بخش اخبار بازی های کامپیوتری یه نگاه بندازین.
اونجا مشکلتون حل میشه.
فکر کنم باید برای هر بار بازی کابل برق CDR و DVDR رو بکشین.
بای بای
خب تکین گفت شما هم باورتون شدنوشته شده توسط mona2004:اهه
پس چطور تو سایت تکین زده به همت کرکرهای ایرانی کرک شد ؟؟
اون روش که خودمم بلد بودم !!
بازم ممنون محمدرضا جان
علیرضا جان از تو هم ممنونم !
ولی جواب سوال دومم رو نگرفتما !
فکر کنم منظور شما از این کلمه(مرمز) بازی ورمز 4 باشه نه این بازی هم با همین روش اجرا شده الان هم تو بازار موجود میباشدخبو پس مرمز رو هم میتونن کرک کنن دیگه
به نظر من که Pes 5 خیلی بهتر شده اما خب نمیشه گفت یک تحول اساسی اتفاق افتاده...برای کسب اطلاعات بیشتر میتونی به تاپیک PES5 مراجعه کنیو یک چیز دیگه نظرتون در مورد Pes5 چیه ؟؟ بنظر من که نسخه پی اس توش رو بازی کردم بدتر از قبلیش شده یعنی اعصاب خورد کن تر شده !!!
اون از داورش اون از است÷ هاش .... کلا خیلی اعصاب خورد کن تر شده ؟
می خواستم ببینم پی سیش هم همین طور هست یا نه ؟؟
آره منظورم همون بود ..........فکر کنم منظور شما از این کلمه(مرمز) بازی ورمز 4 باشه نه این بازی هم با همین روش اجرا شده الان هم تو بازار موجود میباشد
ممنون وحید جانبه نظر من که Pes 5 خیلی بهتر شده اما خب نمیشه گفت یک تحول اساسی اتفاق افتاده...برای کسب اطلاعات بیشتر میتونی به تاپیک PES5 مراجعه کنی