در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامنوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:سلام دوستان :
ایا کسی از سایت بازی commandos strick forces می دونه ادرسس چیه اگه میشه بگه ممنون میشم مرسی
تا اونجایی که میدونم این شرکت سایت نداره !!!نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:محمد جان من که نگفتم که این بازی تازه اومده فقط شما پرسید که کسی ندید منم گفتم که دیدمش همین
دستت درست ولی من نمیدونم بازیهای امپرور رو باید از کجا بخرم سایتش چیه؟
king Kong که قراره 21 نوامبر بیاد و هنوز تو بازار نیست که بخوان کرکش کنند!!!Kingkong هم متاسفانه از قفل starforce استفاده میکنه.
یه چیزه دیگه همه ی این بازی هایی که گفتم به جز kingkong کرک شدن
یه توضیحی بده محمد جانمن بالاخره موفق شدم بازی Rhem 2 رو بگیرم.
آقا محمد من این بازی رو روی دیویدی خیلی وقته گرفتم حدود 3 هفته میشه برای تکین بوددر ضمن بازی Sniper Elite هم DVD اومده.بدون اون دیمون و بندو بساطش که هر موقع نصب کردم حساب وینمو در آورده.
خب این بازی همانطور که فکر شو میکردم گرافیک نسبتا پایین داره ولی داستان جذابی داره ولی در کل ارزش بازی کردن رو داره البته من پیشنهاد میکنم کسی که میخاد این بازی رو بخره زیاد به فکر این نباشه که گرافیک بالایی داره خلاصه بازی توپی نیست همانطور که خودت گفتی محمد جانخبر Starship troopers رو بده ببینم چه جور بازیه
خب این بازی قرار بود حدود 3 ماه پیش ریلیز بشه اما اون جور که میگن بازی توسط هکر ها هک شده ولی خوده شرکت گفته برای اینکه روی گرافیک بازی بیشتر کار کنند دیر تر پخش میکنند ولی تا به این لحظه هیچ خبری از این بازی نیست شاید هم اصلا برای pc نیادکسی از بازی DEAD TO RIGHT 2که طبق اطلاعات گیم اسپوت شهریور ماه رلیز شده البته برای پی سی خبری نداره
سلامنوشته شده توسط Hitman Code Name 47:بازي gunازgame spot نمره نه چندان جالب 7.4وبازيthe movies نمره نسبتا خوب 8.2وبازي ماتركس 2نمره7.3براي ps2,xboxونمره6.8وبازيghostrecon 3كه قرار بود اين هفته رليز بشه به فوريه 2006 افتاد احتمالا در ايران هماين بازيها تا اخر هفته پخش بشه