در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامیه توضیحی بده محمد جان
من این بازی رو وری Cd داشتم.با دیمون که اعصابمو خورد کرده.ولی این Dvd یه فایل کرک داره .ومشکلی توی نصبش نیست.آقا محمد من این بازی رو روی دیویدی خیلی وقته گرفتم حدود 3 هفته میشه برای تکین بود
میدونستم که بازی گرافیک خوبی نداره.خب این بازی همانطور که فکر شو میکردم گرافیک نسبتا پایین داره ولی داستان جذابی داره ولی در کل ارزش بازی کردن رو داره البته من پیشنهاد میکنم کسی که میخاد این بازی رو بخره زیاد به فکر این نباشه که گرافیک بالایی داره خلاصه بازی توپی نیست همانطور که خودت گفتی محمد جان
سلامنوشته شده توسط Sayeh:کسی میدونه ماجرای این هالف لایف 2 جدیدی که تکین آورده چیه؟ همونه یا چیزه دیگه ایه؟؟؟
نوشته شده توسط farzadlion:king Kong که قراره 21 نوامبر بیاد و هنوز تو بازار نیست که بخوان کرکش کنند!!!
اما یکچیز جالبی در مورد این بازی بگم که به سبک این بازی میگند اکشن ادونچر مدرن...و با دو شخصیت بازی میشه کرد که گیم پلیه یکیشون مثل بازی های FPS هست و گیم پلی یکی دیگرشون هم حداقل از بعضی جهات شبه Prince of Persia است
نام های دو شخصیت بازی هم هست Jack Driscoll و King Kong داستان بازی هم از روی فیلم King Kong به کارگردانی Peter Jackson گرفته شده.
واقعا جدا نصب میشه؟...نوشته شده توسط pandora tomorrow:من الان داشتم با فکری مدیره تکین چت میکردم و ازش درباره ی این هالف لایف حرف زدم و ازش پرسیدم که باید سی دی اورجینال داشته باشی با کی که گفت:
na in ontory nistesh va khodesh betanhay nasb mishe
بعد گفتم 1 مرحله هست بعدش گفت:
fekr nakonam albate man khodam hanoz nashestam bazish konam
راست و دروغش پایه خودش
سلامنوشته شده توسط pandora tomorrow:من الان داشتم با فکری مدیره تکین چت میکردم و ازش درباره ی این هالف لایف حرف زدم و ازش پرسیدم که باید سی دی اورجینال داشته باشی با کی که گفت:
na in ontory nistesh va khodesh betanhay nasb mishe
بعد گفتم 1 مرحله هست بعدش گفت:
fekr nakonam albate man khodam hanoz nashestam bazish konam
راست و دروغش پایه خودش
سلامنوشته شده توسط pandora tomorrow:منم همین رو گفته بیدم بهش محمد رضا جون ولی میگفت نه
چون همه ی این حرف ها رو تو اخبار داغ بازی ها شنیده بودم ولی هر چی بهش میگم حرف خودش رو میزنه
ولی کلا این جناب یکم خالی بند بید