بازیهای موجود در بازار برای PC

یه توضیحی بده محمد جان
سلام
چشم.
به محض اینکه بازی کنم و یکم پیشرفت کنم.حتما خبر میدم.من از بازی های ادونچر خیلی خوشم می یاد مخصوصا اونایی که شبیه میست باشه.

آقا محمد من این بازی رو روی دیویدی خیلی وقته گرفتم حدود 3 هفته میشه برای تکین بود
من این بازی رو وری Cd داشتم.با دیمون که اعصابمو خورد کرده.ولی این Dvd یه فایل کرک داره .ومشکلی توی نصبش نیست.

خب این بازی همانطور که فکر شو میکردم گرافیک نسبتا پایین داره ولی داستان جذابی داره ولی در کل ارزش بازی کردن رو داره البته من پیشنهاد میکنم کسی که میخاد این بازی رو بخره زیاد به فکر این نباشه که گرافیک بالایی داره خلاصه بازی توپی نیست همانطور که خودت گفتی محمد جان
میدونستم که بازی گرافیک خوبی نداره.
من به گرافیک بیشتر از همه چیز اهمیت میدم.
ولی ممنون.
خبرشو بده ببینم چیه؟؟؟
لطف کردی.

کسی میدونه ماجرای این هالف لایف 2 جدیدی که تکین آورده چیه؟ همونه یا چیزه دیگه ایه؟؟؟
سلام.
من الان به سایت تکین رفتم .منم دیدمش ولی تا حالا اسمی از این نسخه ی هالف لایف 2 نشنیده بودم.
هالف لایف 2 افتر مت هم که نیست چون تاریخ ارزش افتاد به سال 2006

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Sayeh:
کسی میدونه ماجرای این هالف لایف 2 جدیدی که تکین آورده چیه؟ همونه یا چیزه دیگه ایه؟؟؟
سلام
اسم اون بازی که دوستان میگن:
HL:Lost Coast هستش.
که انگار فقط روی نسخه اصلی بازی قابل انجامه.
اینو خیلی از دوستان گفتن.
و تنها یک مرحله بیشتر نیست.
حالا من نمیدونم درسته یا نه. منظورم چیزی که توی سایت هست.
ولی (فکر کنم اقا بهزاد و جناب فرشین خان) همه در این مورد یک سری چیز گفتن.
حالا اگه قرار ما هم بتونیم بدون سریال Valid این تک مرحله رو بازی کنیم.خب دستمون درد نکنه.خسته نباشیم. :lol: :lol:
باید منتظر بود و دید.

بای بای

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
king Kong که قراره 21 نوامبر بیاد و هنوز تو بازار نیست که بخوان کرکش کنند!!!
اما یکچیز جالبی در مورد این بازی بگم که به سبک این بازی میگند اکشن ادونچر مدرن...و با دو شخصیت بازی میشه کرد که گیم پلیه یکیشون مثل بازی های FPS هست و گیم پلی یکی دیگرشون هم حداقل از بعضی جهات شبه Prince of Persia است
نام های دو شخصیت بازی هم هست Jack Driscoll و King Kong داستان بازی هم از روی فیلم King Kong به کارگردانی Peter Jackson گرفته شده.

میشه گفت یه چیزی تو مایه هایdino crisis ...

NFS MW هم 26 همین ماه پخش میشه !
nfs_12.jpg
nfs_11.jpg

من الان داشتم با فکری مدیره تکین چت میکردم و ازش درباره ی این هالف لایف حرف زدم و ازش پرسیدم که باید سی دی اورجینال داشته باشی با کی که گفت:
na in ontory nistesh va khodesh betanhay nasb mishe
بعد گفتم 1 مرحله هست بعدش گفت:
fekr nakonam albate man khodam hanoz nashestam bazish konam

راست و دروغش پایه خودش

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من الان داشتم با فکری مدیره تکین چت میکردم و ازش درباره ی این هالف لایف حرف زدم و ازش پرسیدم که باید سی دی اورجینال داشته باشی با کی که گفت:

راست و دروغش پایه خودش
واقعا جدا نصب میشه؟...
24.gif

راست و دروغش پایه خودش
سلام
با عرض شرمندگی به این جناب اقا.....
بگین یه سر به این اینترنت بزنه.اینترنت چیز بدی نیستا. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
اینم لینکش:
http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/news.html?sid=6136768&q=half life 2:Lost Coast
اینم عکسش:
fkzerm.jpg

بازی HL2:LC این چیزیه که Valve میگه نه جناب اقای ...
download via Steam
دانلود از طریق استیم.(پس باید سریال ولید داشته باشیم)
one single-player level
یک مرحله
show off some new technology
برای نشان دادن تکنولوژی جدید در این بازی و
high dynamic range lighting
یک نورپردازی بالا
فکر کنم دیگه در این مورد چیز جدیدی نباید بگیم.
خوش به حال کسانی که این مرحله رو دارن بازی میکنن.

بای بای

آخرین ویرایش:
منم همین رو گفته بیدم بهش محمد رضا جون ولی میگفت نه
چون همه ی این حرف ها رو تو اخبار داغ بازی ها شنیده بودم ولی هر چی بهش میگم حرف خودش رو میزنه
ولی کلا این جناب یکم خالی بند بی
19.gif
د

منم همین رو گفته بیدم بهش محمد رضا جون ولی میگفت نه
چون همه ی این حرف ها رو تو اخبار داغ بازی ها شنیده بودم ولی هر چی بهش میگم حرف خودش رو میزنه
ولی کلا این جناب یکم خالی بند بی
19.gif
د
سلام
فکر کنم توی دوستانی که من یادمه.
اقا فرشین بود و جناب اقای Darkfield (که اسمشو یادم رفته)که بازی اوریجنال HL2 رو داشتن.
بهتره دعا کنیم به اینجا یه سر بزنن.و دوستانو و خود منو بیشتر توجیه کنن.
تا دوزاریی منم بیفته.

بای بای

اينكه Lost Coast رو تکین آورده اصلا چیز عجیبی نیست ... الان فایلهای بازی تو اینترنت پخش شده فک کنم حدود 350 مگ هم باشه ... کافیه یه نفر که CD Key Valid داره بازی رو از طریق Steam دانلود کنه و یه کاری کنه که با اون نسخه قبلی که تو اینترنت پخش شده سازگار بشه ... یعنی خود بازی اصلی هف لایف 2 که پارسال اومد و همه دیدن چجوری بود ... اینم احتمالا مثه همون میشه یعنی یه سری فایله که باید کپی بشه قاطی فایلای HL2 اصلی ... البته میگم احتمالا اینجوریه نه قطعا

ضمنا برای بار هزارم میگم که Lost Coast فقط و فقط و فقط یک مرحلس ... حالا مدیر تکین هرچی میخواد بگه ... شما حرفای سازنده بازی رو ول میکنید میرید به حرف مدیر تکین رو گوش میدین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or