در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
داداش Warp که آرکید نیست . من خودم بازی کردمش . 3D هستش
---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------
سلامبازیهای آرکید:
rochard
warp
vessel
unmechanical
world gone sour
the expendables 2
shoot many robots
stacking
Awesomenauts
death rally 2012
botanicula
Insanely Twisted Shadow Planet
Kung Fu Strike - The Warriors Rise
lament
Quantum Conundrum
limbo
shank 2
سلام
میگم کم حجم تریناش و قشنگ ترناش کدومان؟؟؟؟
كسي ديگه نظري نداره؟سلامبهترين هاي سري توتال وار كدومن؟؟؟؟ بعد بازي هاي اين سري قشنگن؟
دوستان کسی Afterfall InSanity رو بازی کرده؟نظرتون چیه در موردش؟
من نسخه Extended Edition رو دانلود كردم و يه باره تا چپتر 6 رفتم. جو و داستان و پازلهاي خوبي داره ولي به نظرم هنوزم سيستم مبارزه تن به تنش كه تمركز زيادي روش شده مشكل زاست. استفاده از اسلحهها هم بد نيست و مشكلي پيش نمياره. ولي يه ضدحالي كه خوردم بين مراحل كه چكپوينت ميده اگه بازيو ببندي مياره از اول چپتر كه من نميدونستم.دوستان کسی Afterfall InSanity رو بازی کرده؟نظرتون چیه در موردش؟
اه بلهاه راست میگی ؟
ببخشید اشتباه پس از من بود دادا
سلام
میگم کم حجم تریناش و قشنگ ترناش کدومان؟؟؟؟
میگن کرکش مشکل داره ولی انگار که درستش اومده چون مغازه ها آوردن بازی رو!اين Stacking خيلي سخته. ما كه انگليسي سر در نمي ياريم چي مي گن ولي باز هم مي شه رد كرد.-راستي كسي اين هيتمن اسنايپره رو بازي كرده ؟؟
فرقش اینه که بلک باکس تمام زبان های غیر از انگلیسی مثل روسی و فرانسوی و اسپانیایی و ... رو حذف میکنه و فقط انگلیسی میمونه. و دست توی کیفیت فیلم ها میبره مثلا اگه 1080p باشه فیلماش یا به 720p تبدیلش میکنه یا به 480 و این طوری که باعث پایین اومدن حجم میشهآقا اصلا فرقه بلک باکسو معمولی چیه؟
جدیدترین ها:دوستان بازی خوب و خیلی جدید چی تو بازار هست ؟ بازی عالی و تاپ منظورمه نه بازیایی که بدک نیستن