بازیهای موجود در بازار برای PC

داداش Warp که آرکید نیست . من خودم بازی کردمش . 3D هستش

---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

??
چی داری میگی :دی
اگه مبنا 3D باشه پس اینا هم آرکید نیستن:
vessel
unmechanical
world gone sour
the expendables 2
shoot many robots
stacking

Insanely Twisted Shadow Planet
Kung Fu Strike - The Warriors Rise
death rally
Quantum Conundrum
بازیهای آرکید به بازیهای کم حجم و کوتاه میگن.
wrap هم جز بازیهای کوتاهه.بازی های آرکید دلیل نمیشه که حتما 2D باشن.3D هم میتونن باشن.

سلام
میگم کم حجم تریناش و قشنگ ترناش کدومان؟؟؟؟

٣٠ مگابايتي داره ٧٠ مگايايتي داره ٥٠٠ تايي داره ٧٠٠ تايي داره ١٠٠٠ گيگ به بالا هم دارهچه حجمي مي خواي؟

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

سلامبهترين هاي سري توتال وار كدومن؟؟؟؟ بعد بازي هاي اين سري قشنگن؟
كسي ديگه نظري نداره؟

دوستان کسی Afterfall InSanity رو بازی کرده؟نظرتون چیه در موردش؟
من نسخه Extended Edition رو دانلود كردم و يه باره تا چپتر 6 رفتم. جو و داستان و پازلهاي خوبي داره ولي به نظرم هنوزم سيستم مبارزه تن به تنش كه تمركز زيادي روش شده مشكل زاست. استفاده از اسلحه‌ها هم بد نيست و مشكلي پيش نمياره. ولي يه ضدحالي كه خوردم بين مراحل كه چك‌پوينت ميده اگه بازيو ببندي مياره از اول چپتر كه من نميدونستم.

سازندشم لهستانيه و اونطور كه من ديدم اگه يه ذره حمايت مالي بشن استعداد اينو دارن كه بازيهاي AAA درجه 1 بسازن.

كلا اگه از Dead Space خوشت اومده از اينم خوشت مياد ولي اگه اونو بازي نكردي سراغ اين نيا.

اه راست میگی ؟
ببخشید اشتباه پس از من بود دادا
اه بله :دی
عیبی نداره داداش پیش میاد
سلام
میگم کم حجم تریناش و قشنگ ترناش کدومان؟؟؟؟

اینایی که نو.شتم همشون قشنگن چون خودم دانلود کردم و منم چیزای خوبو دان میکنم.ولی بهتریناش اینا هستن:
rochard
warp
vessel
unmechanical
stacking
death rally 2012
botanicula
Insanely Twisted Shadow Planet
Quantum Conundrum
limbo

اين Stacking خيلي سخته. ما كه انگليسي سر در نمي ياريم چي مي گن ولي باز هم مي شه رد كرد.-راستي كسي اين هيتمن اسنايپره رو بازي كرده ؟؟

اين Stacking خيلي سخته. ما كه انگليسي سر در نمي ياريم چي مي گن ولي باز هم مي شه رد كرد.-راستي كسي اين هيتمن اسنايپره رو بازي كرده ؟؟
میگن کرکش مشکل داره ولی انگار که درستش اومده چون مغازه ها آوردن بازی رو!
حجم بازی هم زیاد نیست 1.1 گیگ بیشتر نیست راحت میشه دانلود کرد

به امتحانش میرزه

آقا اصلا فرقه بلک باکسو معمولی چیه؟:-?/:)
فرقش اینه که بلک باکس تمام زبان های غیر از انگلیسی مثل روسی و فرانسوی و اسپانیایی و ... رو حذف میکنه و فقط انگلیسی میمونه. و دست توی کیفیت فیلم ها میبره مثلا اگه 1080p باشه فیلماش یا به 720p تبدیلش میکنه یا به 480 و این طوری که باعث پایین اومدن حجم میشه

ولی اگه در کل بخوای بدونی بیشتر فشرده میکنه!

اگه میخوای دانلود کنی هیچ مشکلی نداره با خیال راحت دانلود کن
هیچ وقت نسخه هاش مشکل ی نداره

دوستان بازی خوب و خیلی جدید چی تو بازار هست ؟ بازی عالی و تاپ منظورمه نه بازیایی که بدک نیستن
جدیدترین ها:
Darksiders II
Sleeping Dogs
The Amazing Spider Man
یحتمل تا فردا Dark Souls Prepare To Die Edition
هر 4 عنوان عالی هستن و ارزش دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or