در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
مگه دارک سولز فردا میاد؟!؟!جدیدترین ها:
Darksiders II
Sleeping Dogs
The Amazing Spider Man
یحتمل تا فردا Dark Souls Prepare To Die Edition
هر 4 عنوان عالی هستن و ارزش دارن
والا دارم دانلودش میکنم. لینکاش مثل اینکه اومده ولی اگر اشتباه نکنم کرکش هنوز خوب نیست.مگه دارک سولز فردا میاد؟!؟!
چطوری هست حالا؟
سوم شخصه شمشیری؟ مثل اسکاریم؟
اين Stacking خيلي سخته. ما كه انگليسي سر در نمي ياريم چي مي گن ولي باز هم مي شه رد كرد.-راستي كسي اين هيتمن اسنايپره رو بازي كرده ؟؟
میگن کرکش مشکل داره ولی انگار که درستش اومده چون مغازه ها آوردن بازی رو!
حجم بازی هم زیاد نیست 1.1 گیگ بیشتر نیست راحت میشه دانلود کرد
به امتحانش میرزه
٣٠ مگابايتي داره ٧٠ مگايايتي داره ٥٠٠ تايي داره ٧٠٠ تايي داره ١٠٠٠ گيگ به بالا هم دارهچه حجمي مي خواي؟
mass effect 1 تو بازار هست واسه فروش؟ یاباید اینترنتی خرید یا دانود کرد؟ ( وقت دانلود ندارم چون زود میخوامش )
چون جفتشو بازی کردم و داستان برام خیلی مهمه میخوام یکشو بازی کنم - اورجینال پیدا میشه؟آره .
ولی برای چی می خوای بخری برو 2 و 3 رو بازی کن دیگه یکش با اون گرافیک مضخرف به چه دردت می خوره. به نظر من که نگیر. این همه بازی هست.
گیم پد خوب؟با سلام.
چند تا بازی تمیز و قشنگ شوتر تو سبک های cod ,bf,spec ops میخواستم که هم دارای داستان قشنگ باشه و هم گیم پد خوبی داشته باشه.
با تشکر
Homefront هم داستان جالبی داره و گیم پلیش هم معمولیه. اول شخص هست.با سلام.
چند تا بازی تمیز و قشنگ شوتر تو سبک های cod ,bf,spec ops میخواستم که هم دارای داستان قشنگ باشه و هم گیم پد خوبی داشته باشه.
با تشکر
بازی کرک شد توسط اسکیدرو و منم بازیش کردم.فقط میتونم بگم ارزش خریدن از مغازه نداره چون میخوره تو پرتون.چرا؟چون بازی به قدری کوتاه هست که تا به خودت بیای بازی تموم میشه.کلا 3 دقیقه نمیشه بازی.نمیدونم چرا 1.1 گیگ الکی حجمشه.
چون جفتشو بازی کردم و داستان برام خیلی مهمه میخوام یکشو بازی کنم - اورجینال پیدا میشه؟
Battl3fieldسلام دوستان
من چندتا بازی تو سبک cod میخواستم.
با گرافیک خوب.
Syndicateسلام دوستان
من چندتا بازی تو سبک cod میخواستم.
با گرافیک خوب.