بازیهای موجود در بازار برای PC

هر چی میخوای دانلود کنی، به نظرم Sleeping Dogs رو بذار آخر دفعه، چون Open-World هست و وقت بیشتری میخواد برای بازی. الان اولویت با DS II باشه

هر چی میخوای دانلود کنی، به نظرم Sleeping Dogs رو بذار آخر دفعه، چون Open-World هست و وقت بیشتری میخواد برای بازی. الان اولویت با DS II باشه

بابا شما حوصله ای دارینا ! من بازی زیر 2 گیگ فقط دانلود میکنم !
دیگه چه برسه 9.8 گیگ . بابا ده روز طول میکشه که

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

آقا من نمیخوام 300 تا بازی با هم نصب کنم و همشو یک جا تموم کنم!
میخوام خرد خرد تموم کنم الان موندم اگه بخوام یک بازی بگیرم Darksiders II ارزشش بیشتره یا The amazing spider man البته Sleeping dogs که در اولویته میخوام دانلودش کنم ولی از بین این دوتا میخوام ببینم کدوم بهتره که همونو بگیرم بازی کنم بعد برم سراغ اون یکی دیگه!
البته Darksiders 1 رو بازی کردم خوب بود ولی کلا میگم:دی

من میرم یه دفعه هر سه تاشو میخرم:))

---------- نوشته در 01:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 PM ارسال شده بود ----------

نه بابا دان نکنش ک خیلی مزخرفه
میگم سرعت دانت چنده کینگ؟

بشین مسه من expndables 2 رو دان کن
فوق العادست بازیش
1.31 گیگه

expenables 2 هنوز تو سایتای ایرانی نیومده که ! تو از کجا دانلود کردی ؟ سرعتم از شبا از 60 تا 400 متغیره !
از ساعت 1 تا 3 زیر 100 و همینجور که به صبح نزدیک میشیم سرعت میره بالاتر ساعت 5 دیگه 400 !
فکر کنم دلیلشم کم شدن دوستان دانلودر به مرور زمان در صبح هستش .
روزا هم همون 100 تا 200

بابا شما حوصله ای دارینا ! من بازی زیر 2 گیگ فقط دانلود میکنم !
دیگه چه برسه 9.8 گیگ . بابا ده روز طول میکشه که

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

من میرم یه دفعه هر سه تاشو میخرم:))

---------- نوشته در 01:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 PM ارسال شده بود ----------

expenables 2 هنوز تو سایتای ایرانی نیومده که ! تو از کجا دانلود کردی ؟ سرعتم از شبا از 60 تا 400 متغیره !
از ساعت 1 تا 3 زیر 100 و همینجور که به صبح نزدیک میشیم سرعت میره بالاتر ساعت 5 دیگه 400 !
فکر کنم دلیلشم کم شدن دوستان دانلودر به مرور زمان در صبح هستش .
روزا هم همون 100 تا 200
تو سرعتت شبانه به 400 هم میرسه بازی دانلود نمیکنی؟؟ بابا تو دیگه کی هستی:دی؟
من که هیچ وقت کامل بازی رو دانلود نمیکنم همیشه منتظر میمونم بلک باکسش میاد میزنم دانلود میشه راحت بازی میکنم دیگه منتظر این مغازه ها واینمیاسیتم تا اینا بیارن!
-------

در ضمن من برای این میگم 3 تا رو با هم نمیخوام چون الان تو یک دوره ای هستیم که چند تا بازی مهم با هم اومد باز ماه بعد شاید هیچ بازیه درستی منتشر نشه باز الاف باید باشیم
بخاطر همین یکی یکی میخوام بازی کنم تا بی بازی نمونیم:دی

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

اون که امکان نداره!
به شدت منتظر این بازی بودم الانم منتظر نسخه بلک باکسشم
مغازه ها هم دیر میارن مجبورم دانلود کنم حال 9.6 گیگ رو ندارم بلک باکس دانلود میکنم خیلی خوبه!
البته امکان داره حجم این زیاد بشه بلک باکسش!

پس میریم بعد از این سراغ Darksiders II :x

تو سرعتت شبانه به 400 هم میرسه بازی دانلود نمیکنی؟؟ بابا تو دیگه کی هستی:دی؟
من که هیچ وقت کامل بازی رو دانلود نمیکنم همیشه منتظر میمونم بلک باکسش میاد میزنم دانلود میشه راحت بازی میکنم دیگه منتظر این مغازه ها واینمیاسیتم تا اینا بیارن!
-------

در ضمن من برای این میگم 3 تا رو با هم نمیخوام چون الان تو یک دوره ای هستیم که چند تا بازی مهم با هم اومد باز ماه بعد شاید هیچ بازیه درستی منتشر نشه باز الاف باید باشیم
بخاطر همین یکی یکی میخوام بازی کنم تا بی بازی نمونیم:دی

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

اون که امکان نداره!
به شدت منتظر این بازی بودم الانم منتظر نسخه بلک باکسشم
مغازه ها هم دیر میارن مجبورم دانلود کنم حال 9.6 گیگ رو ندارم بلک باکس دانلود میکنم خیلی خوبه!
البته امکان داره حجم این زیاد بشه بلک باکسش!

پس میریم بعد از این سراغ Darksiders II :x

آها از اون لحاظ ! خب آخه خیلی باید منتظر بمونم دانلود تموم شه ! خب میرم 3 تومن میدم میخرمش دیگه اونم نه بلک باکس( منظورم Sleeping dogs ) ! آخه بلک باکس حال نمیده . فیلماش کیفیت نداره . این darksiders 2 هم که نسخه بلک باکس فقط یه گیگ کمتره ! . یه چیز دیگه که پول برق رو هم حساب بکنا . شب تا صبح ...#:-s
بعدشم اینکه این تابستون تا میتونم میخوام بازی کنم ، چون اول مهر بخاطر پیش دانشگاهی و کنکور باید سیستم رو جمع کنم و بازی های پاییز امسالم میوفته برای بعد کنکور ایشالا !
فکر کن کلی بازی هست که باید انجامشون بدم بعد کنکور . و مهم ترینشونم ACIII که ایشالا اوریجنالشو میگیرم

دوستان به کمک نیاز دارم
من تازه لپتاپ گرفتم و کل بازیام رو xboxe ، میخوام این رو بحرم
کسی فروشگاهی میشناسه که حیلی بازی داشته باشه . update باشه ؟
ترجیحا نزدیک ونک - تجریش
لطفا جواب بدید :) برا همین اکانت ساختم

دوستان به کمک نیاز دارم
من تازه لپتاپ گرفتم و کل بازیام رو xboxe ، میخوام این رو بحرم
کسی فروشگاهی میشناسه که حیلی بازی داشته باشه . update باشه ؟
ترجیحا نزدیک ونک - تجریش
لطفا جواب بدید :) برا همین اکانت ساختم

چی رو بخری ؟ واضح تر بگو

ببخشید واضح نگفتم :D
میخوام بازی های جدید و قدیمی رو برا ویندوز بخرم و یه مغازه معتبر تو تهران میخوام چون غیر پاینخت جایی نمیشناسم :(
مر30

ببخشید واضح نگفتم :D
میخوام بازی های جدید و قدیمی رو برا ویندوز بخرم و یه مغازه معتبر تو تهران میخوام چون غیر پاینخت جایی نمیشناسم :(
مر30

شرمنده کمکی از دستم بر نمیاد ! تهرانی نیستم

---------- نوشته در 12:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان چندتا بازی ارکید قشنگ می تونین معرفی کنید
ممنون میشم

rayman Origins , scary girl . اینا رو من به شخصه دوست دارم

بازیهای آرکید:
rochard

warp
vessel
unmechanical
world gone sour
the expendables 2
shoot many robots
stacking
Awesomenauts
death rally 2012
botanicula
Insanely Twisted Shadow Planet
Kung Fu Strike - The Warriors Rise
lament
Quantum Conundrum
limbo
shank 2

داداش Warp که آرکید نیست . من خودم بازی کردمش . 3D هستش

---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

سلام
بهترين هاي سري توتال وار كدومن؟؟؟؟ بعد بازي هاي اين سري قشنگن؟

بهترین سریش به نظر من رم هستش که نسخه دوم رم هم تو راهه . من که زیاد حال نمیکنم با سبکش ولی اگه دوست داشته باشی چرا که نه >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or