در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
آخ ببخشید فکر کردم میگی نسخه یکشو بازی کردمخوب بخون دیگه ! میگم نسخه یکشم بازی نکردم .
mirorr's edge چی ؟
آخ ببخشید فکر کردم میگی نسخه یکشو بازی کردم
در کل باحاله یعنی سبکش جوریه که اسپیکرای کامپیوترت خاموش باشه عمرا نمیتونی رد کنی مراحلشو
چون یک دفعه یک چیزی میپره جلوت حالت بد میشه و اگه اسپیکرات روشن باشه یک صدا های خفنی میاد که دیگه شب خوابت نمیبره
یعنی چی ؟ یه چیزی چیه ؟
داداش یعنی اینکه تو داری راه میری یک دفعه از پشت سرت یکی حمله میکنه اگه اسپیکرا آف باشه میزنه میکشتت ولی اگه صداهاشو بشنوی سریع برمگردی میزنییعنی چی ؟ یه چیزی چیه ؟
آره عادی که میشه ولی نمیدونم چرا هر دو دقیقه یک بار تو یک جای بازیش میموندم مثلا یک در باز نمیشه باید راه بری راه بری توی تاریکی ها بچرخی بعدش یک دفعه یک چیزی میپره جلوت آقا هرچیم واست طبیعی شده باشه آدم میترسهسری dead space عالیند اونقدر ها هم ترسناک نیستند فقط یک سری موجود عجیبه الخلقه یک هو میان جلوت بعد عادی میشه بنظم بازی کنید ارزش داره.
دوستان یه بازی می خوام تو مایه ها همون کمبات سگا واسه مولتی زدن
اصلا بازی مولتی واسه کامپیوتر (دو عدد دسته) چی هست که حال بده ؟؟ تو مایه های جنگی و خشونت این حرفا
ممنون
دوستان hitman sniper chalenge چطوریه ؟ باحاله ؟
دارم دانلودش میکنم از سیب دانلود ! حجمش 980 مگه . چقدر کم !
آره قشنگه ولی داری الکی دانلودش میکنی چون کرکایی که براش اومدن هیچ کدومشون تا الان کار نمیکنن.من دو هفته هست منتظر کرکش هستم
آقا من نمیخوام 300 تا بازی با هم نصب کنم و همشو یک جا تموم کنم!
میخوام خرد خرد تموم کنم الان موندم اگه بخوام یک بازی بگیرم Darksiders II ارزشش بیشتره یا The amazing spider man البته Sleeping dogs که در اولویته میخوام دانلودش کنم ولی از بین این دوتا میخوام ببینم کدوم بهتره که همونو بگیرم بازی کنم بعد برم سراغ اون یکی دیگه!
البته Darksiders 1 رو بازی کردم خوب بود ولی کلا میگم
چون طبق تریلرایی که دیدم از اسپایدر من خیلی فایتینگش عالی بود شکل بتمن بودخب معلومه darksiders 2 ا