در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
تازه مولتی پلیرشم هک شده میتونی بازی کنیمن ORC MUST DIE 2 رو بازي كردم. قشنگه. محيطش يكم تغيير كرده. زياد تفاوتي نكرده. يه جاي شمشير و تيركمون تفنگ داره. در كل بازي خوبيه*
کسی این KungFu Strike The Warriors Rise رو بازی کرده. به نظر جالب می یاد. چند تا بازی قشنگ اومده.... Death Rally ( که برای آندروید و آی او اس بود و جزو پرفروشترین بازی های آی او اس بود) Babel Rising ( که برای لایو اومده بود اون هم با کینکت) Awesomenauts
گرافیکش خوب نبود. حالا که گفتی ببینم چه جوریست! می گم این بازیهای هیدن آبجکتم (Hidden Object) بازی های باحالحی هستن. البته بعضی هاشون هم چرتن!!!
گرافیکش اونقدرا هم بد نیست ولی گیم پلی رو بچسب
این Hidden Object ها که دیگه شورشو درآوردن. فکر کنم هفته ای فقط 5 تا تو این سبک منتشر میشه. دیگه واقعا هر چیزی حدی داره. درسته که بعضیهاشون سرترن ولی دیگه خیلی زیاده رویه. قبلنا من اکثرشونو میگرفتم ولی الان اونقدر تکراری و زیاد و پر حجم شدن (اکثرا 300 مگ به بالا) که که خیلی راحت از کنارشون میگذرم
دقیقا.
من حتی 1-2 گیگی هم دیدم. من موندم این ها کی این بازی ها رو می سازن. معمولا هم حجم های پایین بدرد نمی خورن. قشنگ هاش 500 به بالان. یه بازی ایرانی هم می خواد با همین سبک بیاد اسمش کارگاه تیزبین هست!
--
این Orcs Must Die! 2 و یکش دهنمو صاف کرده اینقدر باید کلیک کنی موس کنده می شه از جا. من معمولا دبل کلیک می زنم. البته دوش یکم بهتر شده.
من Orcs Must Die! 1 رو چند ماه پیش گرفتم و چندان خوشم نیومد, برای همین دیگه سراغ شماره ی دومش نرفتماین Orcs Must Die! 2 و یکش دهنمو صاف کرده اینقدر باید کلیک کنی موس کنده می شه از جا. من معمولا دبل کلیک می زنم. البته دوش یکم بهتر شده.
من Orcs Must Die! 1 رو چند ماه پیش گرفتم و چندان خوشم نیومد, برای همین دیگه سراغ شماره ی دومش نرفتم
Amnesia the dark descent :dسلام عزیزان
بازی ترسناک خفن جی سراغ دارین معرفی کنین:dالبته به جز DS و RE یه چیزی که واقعا ترسناک باشه
ممنون
سلام دوستان
فقط یه بازی تو سبک دزد دریایی معرفی کنید بهترین باشه در ضمن استراتژیک نباشه
ممنون