بازیهای موجود در بازار برای PC

من ORC MUST DIE 2 رو بازي كردم. قشنگه. محيطش يكم تغيير كرده. زياد تفاوتي نكرده. يه جاي شمشير و تيركمون تفنگ داره. در كل بازي خوبيه*

کسی این KungFu Strike The Warriors Rise رو بازی کرده. به نظر جالب می یاد. چند تا بازی قشنگ اومده.... Death Rally ( که برای آندروید و آی او اس بود و جزو پرفروشترین بازی های آی او اس بود) Babel Rising ( که برای لایو اومده بود اون هم با کینکت) Awesomenauts

کسی این KungFu Strike The Warriors Rise رو بازی کرده. به نظر جالب می یاد. چند تا بازی قشنگ اومده.... Death Rally ( که برای آندروید و آی او اس بود و جزو پرفروشترین بازی های آی او اس بود) Babel Rising ( که برای لایو اومده بود اون هم با کینکت) Awesomenauts

KungFu Strike The Warriors Rise رو گرفتم. بدک نیست. اگه از Street Fighter خوشت اومده باشه, از این هم خوشت میاد.

Death Rally هم که حرف نداره. من قبلا رو آیپاد داشتمش و خیلی خوب بود ولی کنترلش با تاچ زیاد جالب نبود. حالا رو PC علاوه بر کنترل عالی, گرافیک خیلی بهتری داره. در کل بازیش از نظر من عالیه. حتما بگیرش

یه بازی هم به نام Tiny & Big: Grandpa's Leftovers چند هفته پیش اومد که خیلی نوآورانه هست. میتونی تو بازی سنگها رو با لیزر ببری و راهتو بازی کنی. سوم شخص پلتفرمر هستش. اگه خواستی اونو هم یه امتحانی بزن, پشیمون نمیشی

گرافیکش خوب نبود. حالا که گفتی ببینم چه جوریست! می گم این بازیهای هیدن آبجکتم (Hidden Object) بازی های باحالحی هستن. البته بعضی هاشون هم چرتن!!! کسی بازی شبان که ایرانی هست رو بازی کرده؟؟چطوره؟

گرافیکش خوب نبود. حالا که گفتی ببینم چه جوریست! می گم این بازیهای هیدن آبجکتم (Hidden Object) بازی های باحالحی هستن. البته بعضی هاشون هم چرتن!!!

گرافیکش اونقدرا هم بد نیست ولی گیم پلی رو بچسب
این Hidden Object ها که دیگه شورشو درآوردن. فکر کنم هفته ای فقط 5 تا تو این سبک منتشر میشه. دیگه واقعا هر چیزی حدی داره. درسته که بعضیهاشون سرترن ولی دیگه خیلی زیاده رویه. قبلنا من اکثرشونو میگرفتم ولی الان اونقدر تکراری و زیاد و پر حجم شدن (اکثرا 300 مگ به بالا) که که خیلی راحت از کنارشون میگذرم

گرافیکش اونقدرا هم بد نیست ولی گیم پلی رو بچسب
این Hidden Object ها که دیگه شورشو درآوردن. فکر کنم هفته ای فقط 5 تا تو این سبک منتشر میشه. دیگه واقعا هر چیزی حدی داره. درسته که بعضیهاشون سرترن ولی دیگه خیلی زیاده رویه. قبلنا من اکثرشونو میگرفتم ولی الان اونقدر تکراری و زیاد و پر حجم شدن (اکثرا 300 مگ به بالا) که که خیلی راحت از کنارشون میگذرم

دقیقا.
من حتی 1-2 گیگی هم دیدم. من موندم این ها کی این بازی ها رو می سازن. معمولا هم حجم های پایین بدرد نمی خورن. قشنگ هاش 500 به بالان. یه بازی ایرانی هم می خواد با همین سبک بیاد اسمش کارگاه تیزبین هست!
--
این Orcs Must Die! 2 و یکش دهنمو صاف کرده اینقدر باید کلیک کنی موس کنده می شه از جا. من معمولا دبل کلیک می زنم. البته دوش یکم بهتر شده.

دقیقا.
من حتی 1-2 گیگی هم دیدم. من موندم این ها کی این بازی ها رو می سازن. معمولا هم حجم های پایین بدرد نمی خورن. قشنگ هاش 500 به بالان. یه بازی ایرانی هم می خواد با همین سبک بیاد اسمش کارگاه تیزبین هست!
--
این Orcs Must Die! 2 و یکش دهنمو صاف کرده اینقدر باید کلیک کنی موس کنده می شه از جا. من معمولا دبل کلیک می زنم. البته دوش یکم بهتر شده.

کارگاه تیزبین که خیلی وقته اومده . بصورت جدا نه البته .
همراه با بازی گاندو که اونم ایرانیه چند ما پیش اومده بود که هر دوش آشغال بود . گاندو که مثلا میگفتن رقیب کراشه گرافیکش فقط در حد کراش PS1 هم نبود و موس بد کار میکرد توش . لودینگ طولانی و بد اجرا شدن و ...
کارگاه تیزبین هم که با فلش ساخته شده بود و سیو نمیشد و یه بازی کلیکی فوق العاده بی کیفیت بود . من به هر دو شون نمره نیم هم نمیدم !
حیف 4500 پول بی زبون !

من Orcs Must Die! 1 رو چند ماه پیش گرفتم و چندان خوشم نیومد, برای همین دیگه سراغ شماره ی دومش نرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or