اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

دوستان

من دارم یک سفر دارم می رم بیرون ایران بعد الان من بسته نا محدود شبانه irancekll گرفتم می خواستم بدونم اونجا می تونم استفاده کنم اصلا می تونم از gprs استفاده کنم ، کدی برای فعال سازی هست در خارج ایران؟!:-s/:)

سلام!
همونطور که قول داده بودم به دلیل روز اون شهر فلک زده اینترنت رو قطع کردند! :d
علیرضا جان من مدرن وارفار 1 و 2 آنلاین بازی کردم! پینگ 250 اما بدون لگ!
ZETSU جان نمیتونی استفاده کنی! شامل خدمات رومینگ نمیشه!

سلام!

به هیچ وجه نمی شه؟!:-s

خدمات رومینگ پیام کوتاه و تماس هست!شاید Gprs نیاز به کد فعال سازی رومینگ نداشته باشه!

پس چاره این است که یک سیم کارت بخرم:((

حالا مگه کجا میخوای بری؟ حتی اگه افغانستان هم بری وضعیت اینترنت از ما خیلی بهتره!
اونجا دلت برای اینترنت ایران تنگ میشه؟ بابا تو دیگه کی هستی
! :d

حالا مگه کجا میخوای بری؟ حتی اگه افغانستان هم بری وضعیت اینترنت از ما خیلی بهتره!
اونجا دلت برای اینترنت ایران تنگ میشه؟ بابا تو دیگه کی هستی
! :d

ترکیه=))

مهم سرعت نیست ;)

اگه امکانش باشه دیدی 360 کردم تو ساک بردم حداقل تا نمردم یک بار گیرز اف وار 2 رو بدون لگ بازی کنم 8->:sniper:

سلام!
من از نظر پولی میگم !
باو خدا تومن پول میوفته !

لامصب ديشب سرعت خيلي خوب بود!:d
خواستيم يه 200 مگ دانلود كنيم هي ديسكانكت ميشد بعد IDM خودش خودكار كانكت ميشد!بعد اينكه 50 مگش دانلود شد ديگه قطع نشد!

سلام بچه ها منم دارم از اینترنت gprs ایرانسل استفاده میکنم یک سوال برام پیش اومد دوستمون تو اینجا میگه که من call of بازی میکنم بدون لگ با پینگ 250 میخواستم بپرسم از ایرانسل استفاده میکید یا همراه اول؟ من که سرعت دانلودم عالیه 30kb ولی پنگم افتضاح پایینترین پینگم 350 هست میخواستم بپرسم ایا نرم افزاری هست که پینگ رو بیاره پایین چون من با لگ بازی میکنم.

یه سوال : این یعنی چی؟؟
هزینه منطقی
صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.
یعنی اگر من سرویس 24 ساعت روزانه رو فعال كنم، اما فقط 1 ساعت استفاده كنم، اندازه 1 ساعت كم میشه؟؟

یه درخواست خارج از تاپیك:
اپرا مینی برای گوشی من دارید؟؟ :d
اكسپلورر خیلی چرته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or