اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

اقایون گوشیمw910i ادج هم داره ولی سرعن بالاتر از 8 تا نمیگیره از کجا بفهمم که دکل ادج کجاست در ضمن همراه اول دارم.حتی ساعت 3 صبح هم باز سرعت بین 5 تا 8 .
تنظیمات خاصی داره؟
مرسی

کنار آنتن E اومده؟ اگه اومده ادج داره دکل!
برای سرعت هم اگر در محله شلوغی هستین طبیعی هست که افت سرعت دارین!
از برنامه ای که در صفحات قبل گذاشته شده استفاده کنید تا بهترین دکل رو پیدا کنید و به اون متصل بشید!
اگه شانس بیارید سرعتتون 2 برابر میشه حداقل.
سرعت دانلود من الان 28 ثابت هست!

این عکس رو که میبینید از پنجره اتاقم گرفتم!
فاصله دکل رو میبینید؟ حدود 80 متر دور هست! بدون مانعی مثل آپارتمان و...
با این شرایط در روز سرعتم 12 هست و در شب 18 و در بامداد 28

02783a5b9bbe4a118e77.JPG

عکسو کوچیک کن صفحه ترکید :d
من اینترنت همراه اول رو فعال کردم ولی هر کاری می کنم نمی تونم بسته رو از رو سایت فعال کنم پیغام می ده :
متاسفانه در هنگام انجام درخواست شما خطای غیرمنتظره ای روی داد. لطفا دوباره تلاش کنید.
بعدشم یه sms میاد :
مشترک گرامی در حال حاضر شما دارای بسته اینترنت نامحدود نمی باشید
حالا چطوری فعال کنم بسته رو؟

این عکس رو که میبینید از پنجره اتاقم گرفتم!
فاصله دکل رو میبینید؟ حدود 80 متر دور هست! بدون مانعی مثل آپارتمان و...
با این شرایط در روز سرعتم 12 هست و در شب 18 و در بامداد 28
من به خودم اميدوار شدم!توي روز ها و ظهر سرعتم بين 18 تا 28 هست.يعني از 18 نمياد پايين تر.از ساعت 9 شب به اونور هم ثابت روي 28-29 هستش نصفه شب ساعت 3-4 هم يه بار از لينك مستقين دانلود ميكردم روي 34 اينا بودش!

لئون جان چرا امیدوار؟ ته تهش همینی هست که تو داری! از این بهتر غیر ممکن هست که edge بتونه بهتون اینترنت بده! برو حال کن که 256 رایگان گیرت اومده! :d
...
نه اون برنامه فقط همین هست و برای جاوا ورژنی نداره متاسفانه!

من دیشب تقریبا فک کنم ساعت 11 بود یهو انتن رفت لوگوی ایرانسلمم رفت بعد بجای انتن فکر نیکنید چی زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه لحظه س.ک.ت.ه زدم زد 3g:-o:-o میخواستم بدونم کسی دیگه هم دیدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دیشب تقریبا فک کنم ساعت 11 بود یهو انتن رفت لوگوی ایرانسلمم رفت بعد بجای انتن فکر نیکنید چی زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه لحظه س.ک.ت.ه زدم زد 3g:-o:-o میخواستم بدونم کسی دیگه هم دیدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو نوکیا های Symbian دار ( جدید هارو نمی دونم ) پیش میاد ! وقتی آنتن صفر میشه مینویسه 3G
من خودم یه زمان 6630 داشتم با همراه اول که هر وقت آنتن خالی میشد همین اتفاق میوفتاد
چیز عجیبی نیست ( ایرانسل اصلا مجوز ارائه 3G نداره )
اتفاقا مجوز داره!
2 سال بعد از اپراتور سوم!
بله :) منظورم فعلا بود

آخرین ویرایش:
من یه لحظه س.ک.ت.ه زدم زد 3g:-o:-o میخواستم بدونم کسی دیگه هم دیدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هاهاهاهاهاااا :d:))
اینجا به دلایل سیاسی زود زود ایرانسلو قطع میکنن!
این 3g رو هر روز میبینم!
:))
.....
چیز عجیبی نیست ( ایرانسل اصلا مجوز ارائه 3G نداره )
اتفاقا مجوز داره!
2 سال بعد از اپراتور سوم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or