Michael Sykes
کاربر سایت
اقایون گوشیمw910i ادج هم داره ولی سرعن بالاتر از 8 تا نمیگیره از کجا بفهمم که دکل ادج کجاست در ضمن همراه اول دارم.حتی ساعت 3 صبح هم باز سرعت بین 5 تا 8 .
تنظیمات خاصی داره؟
مرسی
تنظیمات خاصی داره؟
مرسی
ما كه خواستيم Battlefield heroes بازي كنيم ...مرديم آخر نتونستيم بازي كنيم!میخوای با ایرانسل بازی کنی؟
فکر نکنم مثل من صبور باشی! پیرت میکنه ها!:d
نه فوقش میخوام آنلاین شم که تروفی هامو آپدیت کنم ! همین !میخوای با ایرانسل بازی کنی؟
فکر نکنم مثل من صبور باشی! پیرت میکنه ها!:d
نه فوقش میخوام آنلاین شم که تروفی هامو آپدیت کنم ! همین !
مطمئنی ؟!نمیشه ها ؟
چطوری میخوای نت رو شیر کنی برای دستگات ؟ اون مودم یو اس بی ها که سیم کارت فرو میره توش هم به پی اس 3 نمیخوره ها
من به خودم اميدوار شدم!توي روز ها و ظهر سرعتم بين 18 تا 28 هست.يعني از 18 نمياد پايين تر.از ساعت 9 شب به اونور هم ثابت روي 28-29 هستش نصفه شب ساعت 3-4 هم يه بار از لينك مستقين دانلود ميكردم روي 34 اينا بودش!این عکس رو که میبینید از پنجره اتاقم گرفتم!
فاصله دکل رو میبینید؟ حدود 80 متر دور هست! بدون مانعی مثل آپارتمان و...
با این شرایط در روز سرعتم 12 هست و در شب 18 و در بامداد 28
تو نوکیا های Symbian دار ( جدید هارو نمی دونم ) پیش میاد ! وقتی آنتن صفر میشه مینویسه 3Gمن دیشب تقریبا فک کنم ساعت 11 بود یهو انتن رفت لوگوی ایرانسلمم رفت بعد بجای انتن فکر نیکنید چی زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه لحظه س.ک.ت.ه زدم زد 3g:-o:-o میخواستم بدونم کسی دیگه هم دیدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله منظورم فعلا بوداتفاقا مجوز داره!
2 سال بعد از اپراتور سوم!
هاهاهاهاهاااا :dمن دیشب تقریبا فک کنم ساعت 11 بود یهو انتن رفت لوگوی ایرانسلمم رفت بعد بجای انتن فکر نیکنید چی زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه لحظه س.ک.ت.ه زدم زد 3g:-o:-o میخواستم بدونم کسی دیگه هم دیدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا مجوز داره!چیز عجیبی نیست ( ایرانسل اصلا مجوز ارائه 3G نداره )
هاهاهاهاهاااا :d
اینجا به دلایل سیاسی زود زود ایرانسلو قطع میکنن!
این 3g رو هر روز میبینم!
.....
اتفاقا مجوز داره!
2 سال بعد از اپراتور سوم!