اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

از این سایت ها دانلود رو بسته؟ یعنی چی؟ صبر کن چک کنم...
......
بله درسته! همینکارو کرده!
از رپفا و خیلی سایت های دانلود دیگه هم همینکارو کرده اما از یوتوب مبشه دانلود کرد!
باید به برنامه دانلود خودتون مثلا idm پر=اک.سی بدین!

از این سایت ها دانلود رو بسته؟ یعنی چی؟ صبر کن چک کنم...
......
بله درسته! همینکارو کرده!
از رپفا و خیلی سایت های دانلود دیگه هم همینکارو کرده اما از یوتوب مبشه دانلود کرد!
باید به برنامه دانلود خودتون مثلا idm پر=اک.سی بدین!
يه توضيحي ميدين؟من از IDM استفاده ميكنم.
اگه بلدين بگين يا پ.خ كنين برام.
ممنون

اگه از وی پی = ان استفاده میکنید مشکلی نیست!
ولی اگه از خیلتر شکن استفاده میکنید پورت و ای پی اون برنامه خیلتر شکن رو در idm وارد کنید!
برای این کار برید به قسمت option و سپس در قسمت use http pro=x=y وارد کنید.

منم امروز قطعی نداشتم! اما دیروز 10 12 بار داشتم!
سرعت دانلود کم شده از 13 تا 18 دانلود میکنم!
.......
تصحیح:
الان چک کردم از یوتوب با 28 ثابت دانلود میکردم!
کلا بهترین سرعت رو توی دانلود یوتوب بهتون میده!
d5a5b2ebd5dc4300ab61.png

آخرین ویرایش:
مهم مهم
قابل توجه دوستانی که از اینترنت ایرانسل استفاده میکنند و برای دانلود از بعضی سایت ها به مشکل برخوردند.
برای حل این مشکل برنامه اولترا==سورف رو دانلود کنید. و سپس برنامه را اجرا کرده و برنامه idm رو باز کنید.
سپس در این مسیر: option سپس pro=xy و سپس use http pro=xy اینها رو وارد کنید:

Pro=xy: 127.0.0.1 Port: 9666

دوستان میشه یه توضیحی راجع به اینترنت ایرانسل بدبد و بگید که چجوری و با چه وسیله ای میشه از اینترنت ایرانسل برای کامپیوتر استفاده کرد و از کجا تهیه میشه کرد و چقدر قیمتشه؟؟

دوستان میشه یه توضیحی راجع به اینترنت ایرانسل بدبد و بگید که چجوری و با چه وسیله ای میشه از اینترنت ایرانسل برای کامپیوتر استفاده کرد و از کجا تهیه میشه کرد و چقدر قیمتشه؟؟
اگر منظورت gprs كه با ارسال يه سري sms به ايرانسل يا همراه اول تنضيمات گوشيتو دريافت ميكني و فعالش ميكني بعد هم نوع طرح انتخاب ميكني
البته گوشي هم بايد قابليت اتصال به نت داشته باشه
بعد هم با بلوتوث يا كابل وصلش ميكني به pc

اگر منظورت gprs كه با ارسال يه سري sms به ايرانسل يا همراه اول تنضيمات گوشيتو دريافت ميكني و فعالش ميكني بعد هم نوع طرح انتخاب ميكني
البته گوشي هم بايد قابليت اتصال به نت داشته باشه
بعد هم با بلوتوث يا كابل وصلش ميكني به pc
میشه بگید چجوری GPRS ایرانسل فعال میشه؟؟و طرح ها رو چجوری میشه انتخاب کرد؟؟
و اینکه وقتی وصلشون میکنی به PC چجوری از اینترنت میشه استفاده کرد؟؟
ممنون.

میشه بگید چجوری GPRS ایرانسل فعال میشه؟؟و طرح ها رو چجوری میشه انتخاب کرد؟؟
و اینکه وقتی وصلشون میکنی به PC چجوری از اینترنت میشه استفاده کرد؟؟
ممنون.
شما اگه سيم كارتتون رو بندازيد تو گوشي سريع يه sms مياد كه ميگه گوشي شما gprs رو ساپورت ميكنه يا نه.بعدش اگه گوشيتون gprs داشت تنظيمات رو براتون ميفرسته و شماا بايد َُِّْْsaveش كنين.اگه اينطوري نشد كد زير رو وارد كنيد:
يادم رفته!ولي پيدا ميكنم ميام ميگم!:d
su_23.jpg

اينا طريقه ي فعال سازي هستند.كد رو وارد ميكنيد تو گوشي.
شما بايد برنامه ي PC Suite رو نصب كنيد كه توي سي دي گوشيتون هست يا از سايت برند گوشيتون (نوكيا-سوني اريكسون)دانلودش كنين.بعد كه نصبش كرين كافيه برنامه رو اجرا كنيد و و محيط برنامه روي connect to internet كليلك كنيد.

واقعا ایرانسل 30 تا سرعت میدههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای تو تهران منطقه 4 اصلا ایرانسل انتن نمیده توسراج من از همراه اول 4 تا دانلود میگیرم اصلا خر ما از کره گی دم نداشت

سلام
خوبب دوستان من چند روزی جایی بودم و از اینترنت به دور بودم یه یه روزه ایرانسل گرفتم خیلی چسبید.
سرعتش خوب بود و کلا من که خیلی حال کردم.من با کوشی کانکت شدم و یکی 2 تا فایل بیشتر نگرفتم اما سرعت دانلود بین 17تا 20 بود و شب هم یه کم کم شد اما در کل من خیلی حال کردم با این حرکت.
به نظرم برا کسایی که منطقشون adsl نمیدن این خیلی خوبه 10 تومن هم ماهیانش هست و سرعتشم بد نیست.

موفق باشید

ویرایش دوستان کسی میدونه چه جوری میشه اینترنت iphone رو با pc شیر کرد؟؟؟؟

برای من ثابت 28 تا میده که در حد همون وایمکس 256 هست که صد البته با قیمت خیلی کمتر و کیفیت چند برابر وایمکس! لازم هم نیست مودم و... هم بخری!
البته چون گوشی من edge class 10 هست سرعتم ثابت 28 هست اگر کلاس 32 بود ثابت 32 کیلو دانلود میکردم!
.......
دنی جان یکی از فامیل هامون از سوئد برگشت.بهش گفته بودم یدونه نوکیا n900 برام بیاره الان که اومده میبینم iphone 4 آورده! چشمت روز بد نبینه اصلا نمیدونم چه جوری فعالش کنم! تصمیم گرفتم بفروشمش! 1.5 هم مشتری دارم که بهش میدم بره! دردسر زیاد داره آیفون! خودم یدونه نوکیا n8 میگیرم حاشو میبرم! صد شرف داره به این آیفون! هرچند که واقعا زیبا و با کلاس بود...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال داشتم! اگه من 6600 بگیرم سرعتم چقدرمیشه؟؟؟؟؟ اگه با n79 برم چی؟؟؟
خیلی برام مهمه چون میخوام یکی از این دو تا گوشی رو بگیرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or