اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

دوست عزیز 6600 نمیتونه edge ساپورت کنه و سرعت دانلود شما با اون 4 الی 8 کیلوبایت خواهد بود.
نوکیا ان79 کلاس 32 ادج رو ساپورت میکنه و اگر دکل شما هم ادج رو ساپورت کنه و زیادم شلوغ نباشه سرعت معادل 26 تا 32 (اغلب بالای 28) خواهید داشت! انتخواب با شماست! :d

سلام
میدونستید اینترنت نا محدودشون در حقیقت نا محدود نیست!!!!!!

اینجور که من فهمیدم برای یک ماهه 12 گیگ محدودیت داره بعدش به اسم نا محدود میدن به خورد مردم!!!! (هم ایرانسل و هم همراه اول)
پس این اینترنت به درد خوره های دانلود نمیخوره!!!!
و اگه مثلا در 20 روز شما این 12 گیگ رو مصرف کنید روز 21 آم حتی صفخات هم نمیتونید باز کنید!

کافیه وارد حساب کاربریتون تو سایت ایرانسل بشید و بعدش تو بند 8 میزنه چقدز حجم از اینترنتتون باقی مونده!!
با اینکه نا محدود دارین!!

حالا باز این ایرانسل اینو میزنه
همراه اول اینو هم نشون نمیده !

گفتم که کسانی که شکمشون رو صابون زدن 24 ساعته بشینن دانلود کنن بدونن بیشتر از 12 گیگ نمیتونن

البته اگه دانلودر حرفه ای نباشین و برای کارای معمولی استفاده کنیین و دانلود غیر حرفه ای(مثلا آپدیتای ویندوز و انتی ویروس و برنامه ها) و یه سری برنامه و تریلر و .... اصلا به مشکل برنمیخورین

مثلا من الان رفتم حسابم رو چک کردم با همین کارای بالا و البته دانلود یه فیلم 700 مگی الان که تا دو ساعت دیگه اعتبار نا محدود ماهانم تموم میشه (12 شب امشب)هنوز 5 گیگ از اون 12 گیگ باقی مونده بود!!

والا من مثل *** دانلود میکنم و اتفاقی هم نیفتاده! :d
درضمن اگر هم بخوای با این سرعت 28 نمیتونید 12 گیگ دانلود کنید! یا چشماتون کور میشه یا گوشتون میسوزه! :d

نقل قول از یکی از سایت ها:

افزايش سرعت gprs بدون هيچ گونه نرم افزاري
اول از همه عرض كنم اين ترفند براي اون دسته از افراديه كه گوشيشون سيستم edge داره ولي محلشون edge نداره و نميتونن از اين قابليت استفاده كنن. چند وقت پيش يه نرم افزاري در اين رابطه در انجمن قرار داده شده بود كه هم كاركردن باهاش واسه مبتدي ها سخت بود هم اون نرم افزار واسه گوشي هاي سيستم عامل دار بود
حالا با اين ترفند به راحتي گوشيتونو به دكلي كه سيستم edge داره وصل كنين و از اينترنت پر سرعت استفاده كنين
فرض كنين چند محله از محل شما دورتر دكل موبايل از سيستم edge پشتيباني ميكنه ولي يه آنتن سر راهتون مزاحمه كه نه edge داره نه ميزاره از اون دكل كه edge داره استفاده كنين به خاطر اينكه دكل فوق از همه دكلها به شما نزديكتره.
خوب راهه حل چيست؟
تنها كاري كه شما بايد بكنين اينه كه به اون دكل كه edge داره نزديك بشين تا گوشيتون از اون دكل انتن بگيره . حالا بايد بريد به قسمت تنظيمات گوشيتون و از قسمت شبكه هاي موبايلتون جستجوي خودكار براي پيدا كردن آنتن دهي رو به جستجوي دستي تنظيم كنين با اين كار موبايلتون تا شعاع 10-15 كيلومتري اون دكل ازش آنتن ميگيره و شما اينترنت پر سرعت دارين
اين ترفند روي سوني اريكسون تست شده و 100% جواب داده و روي اكثر گوشيها هم جواب ميده

برای من ثابت 28 تا میده که در حد همون وایمکس 256 هست که صد البته با قیمت خیلی کمتر و کیفیت چند برابر وایمکس! لازم هم نیست مودم و... هم بخری!
البته چون گوشی من edge class 10 هست سرعتم ثابت 28 هست اگر کلاس 32 بود ثابت 32 کیلو دانلود میکردم!
.......
دنی جان یکی از فامیل هامون از سوئد برگشت.بهش گفته بودم یدونه نوکیا n900 برام بیاره الان که اومده میبینم iphone 4 آورده! چشمت روز بد نبینه اصلا نمیدونم چه جوری فعالش کنم! تصمیم گرفتم بفروشمش! 1.5 هم مشتری دارم که بهش میدم بره! دردسر زیاد داره آیفون! خودم یدونه نوکیا n8 میگیرم حاشو میبرم! صد شرف داره به این آیفون! هرچند که واقعا زیبا و با کلاس بود...

اخه من تو ای فون فامیلمون گزینه شیر اینترنت رو تو قسمت نتورکش دیدم(سیستم منو اون 3.1.3 بود)
ماله من اما تو ستینگش نیست (3gs 4.0.2)
اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

دونه نوکیا n900 برام بیاره الان که اومده میبینم iphone 4 آورده! چشمت روز بد نبینه اصلا نمیدونم چه جوری فعالش کنم! تصمیم گرفتم بفروشمش!
iPhome نیازی به تنظیمات نداره سیستم طوریه که به صورت اوتوماتیک وصل به EDGE و هر موقع اراده کنید میتونید استفاده لازم رو ببرید
وااثعا اگه iPhone ی در کار باشه که من شک دارم خیلی خیلی کار خوبی کردن که فامیاتون N900 رو حداقل نیوردن که هر چی از این آشغال بگم کم گفتم ! وقتی در اجرا کردن قایل های تصویری که با گوشی خودش گرفته شده نا توانه دیگه بقیش خدا میدونه چیه !
واقعا تریجه دادن N8 که من خندم میگیره اسمشو میشنوم به iPhone (اونم iPhone 4 ) خیلی خیلی خیلی ببخشید احمقانه ترین کاریه که یه نفر میتونه انجام بده
خالا اگه میگفتید که یه گوشی Android ی میخوام بگیرم باز یه چیزی
اخه من تو ای فون فامیلمون گزینه شیر اینترنت رو تو قسمت نتورکش دیدم(سیستم منو اون 3.1.3 بود)
ماله من اما تو ستینگش نیست (3gs 4.0.2)
اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه
بله قابلیت Internet Tethering در iPhone از ورژن 4 به بعد اضافه شده که با یه سویچ On و Off از طریق کابل و Bluetooth میشه استفاده کرد و نیازی هم به هزار تا برنامه دنگ و فنگ نداره
برو به این مسیر Setting > General > Network > Cellular Data Network
بیا پایین صقحه نوشته Internet Tethering بعد قسمت APN رو بنویس mtnirancell اگه همراه اول هم هست mci بنویس بیا بیرون تو همون Network بالای V-P-N گیزینه ی Internet Tethering اضاقه شده بقیش که معلومه

آخرین ویرایش:
54M113 عزیز خیلی ممنون که هرچی از دهان مبارک اومد بیرون بارمون کردی! :d
وااثعا اگه iPhone ی در کار باشه که من شک دارم
شک داری که ایفون 4 درکار باشه؟ دوست من مگه بیکارم از سر علافی اینجا دروغ بگم؟
این پیج فیس بوک من هست برید ببینید که عکسشم گذاشتمن! منظورم همون گوشی آیفون 4 هست که برام آوردن: facebook.com/masoud.mousavi
حالا بازم بیا بگو شک دارم!

خیلی خیلی کار خوبی کردن که فامیاتون N900 رو حداقل نیوردن که هر چی از این آشغال بگم کم گفتم !
بله دقیقا حرف شما درسته! متاسفانه n900 خوب جوتب نداده! البته اونوقت که من سفارش این گوشی رو دادم هنوز به ایران نرسیده بود و با توجه به تبلیغاتی که براش شد... بگذریم!

واقعا تریجه دادن N8 که من خندم میگیره اسمشو میشنوم به iPhone (اونم iPhone 4 ) خیلی خیلی خیلی ببخشید احمقانه ترین کاریه که یه نفر میتونه انجام بده
n8 شاه نوکیا هست! به نظر بنده که بجز سی پی یو کمی ضعیف تر زیاد کم نمیاره!
من همیشه با نوکیا کار کردم و هیچوقت حتی سونی اریکسون هم نداشتم!
با توجه به تحقیقی که کردم نوکیا ان8 رو به ایفون 4 ترجیح دادم! چون آیفون خیلی دردسر داره!
به همین دلیل به درد من نمیخوره! امکاناتی که ان8 هم داره خیلی عالیه! دوربین 12 مگاپیکسل با کیفیت فیلم برداری hd! هرچند ایفون هم فیلم برداری hd داره! اما نوکیا همه چیزش قانونی هست و...
در آخر بگم هر کس حد اقل برای گوشی خودش یه سلیقه ای داره پس به سلیقه دیگران احترام بگذاریم.
با تشکر و معذرت به دلیل اسپم.

نتونستم ویرایش کنم ببخشید!
به دلیل نزدیک شدن رو قدس و به گفته یکی از کارمندان ایرانسل که آشنامون هست به زودی اختلالاتی در ایرانسل پیش خواهد آمد و خارج از کنترل ایرانسل هست!
به ویژه در قسمت gprs !!

آقا میشه اینترنت گوشی رو به PC وصل کرد ؟!
میدونم میشه منظورم اینه که چجوری ؟! (من خودم شانسی یه بار اینکارو کردم:دی)
من 5610 Nokia دارم میخواستم ببینم چجوری میشه !

آقا میشه اینترنت گوشی رو به PC وصل کرد ؟!
میدونم میشه منظورم اینه که چجوری ؟! (من خودم شانسی یه بار اینکارو کردم:دی)
من 5610 Nokia دارم میخواستم ببینم چجوری میشه !
این مطلب رو قبلا نوشته بودم امیدوارم کمکتون کنه...

این روش مخصوص گوشی های نوکیا هستش برای SE هم تقریبا به همین شکل هست.

اول از همه شما باید Nokia PC Suite رو روی کامپیوترتون نصب کنید.
دانلود آخرین نسخه ی PC Suite با لینک مستقیم

یا از توی دیسکی که همراه گوشیتون بوده اینکارو کنین...

بعد از نصب PC Suite موبایل رو از طریق کابل USB به کامپیوتر نصب کنین و گزینه ی PC Suite یا Nokia Mode رو بزنین.

بعد برنامه رو باز کنین و مطمئن بشیند که گوشی شما توسط PC Suite شناخته شده.

در مرحله ی بعدی از منوی File گزینه ی Connect To The Internet رو بزنین در اینجا برنامه به تست مودم شما می پردازه(مودم خود گوشی)که 10 ثانیه طول میکشه و بعد هم به صورت خودکار یه کانکشن میسازه و اگر مشکل خاصی پیش نیاد آیکون کانکشن رو شما میبینیند و همچنین پیغام Connected.

اما امکان داره که شما نتونین به صورت خودکار موفق به کانکت شدن بشین اگر اینطور بود خودتون گزینه ی کانکت رو بزنین و بازهم اگر نشد میتونه این دلایل رو داشته باشه!

1.مودم گوشی شما شناخته نشده باشه
2.یا شبکه موقتا اشغال باشه که چند دقیقه بعد تست کنین

سلام ما رفتیم شمال من دوباره یه 24 ساعته خریدم.انتن هم فول بودا اما کاری نمیشد کرد
فقط بین خودمون بمونه کلا تونستم 4 تا سایت باز کنم 2تاش فیسبوک بود و تویتر (جفت هیلتتر) 2 تا دیگه هم 2 تا سایت زیاد خوبی نبود (اون 2 تا هم هییللتر)(این 2 تا رو باسه تست رفتم ببینم با سایت های هییللتر میونش خوبه یا نه فکر بد نکنییدااا :d )

البته با ای فون و با برنامه اپرا رفتم . وی p ان هم که در بد ترین مواقع کانکت میشد نمی شد!!!!

کلا جمعا چند بار باش فیسبوک رفتم همین bc هم نتونستم بیام !!!!!

==========================================

دوستانی که ای فون دارن و میخوان از اینرتنت ای فون تو pc اشتفاده کنند میتونند از اموزش زیر استفاده کنند.

آموزش قدم به قدم استفاده از Internet Tethering ( شير كردن اينترنت iphone با PC)

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or