اینترنت فیبر نوری (تانوما)

با سلام خدمت دوستان من قبلا میخواستم فیبر بگیرم رفتم مخابرات گفتن تحت پوشش نیستی و مدیر مخابرات شهر هم که آدم خوبی بود رفتم زنگ زد به یک نفر که فکر کنم پیمانکار بود ولی اون قضیه رو سریع پیچوند و چندتا بهانه آورد و گفتن آدرست در طرح نیست و خلاصه دیگه با ناراحتی برگشتم حالا از اون قضیه خیلی وقته میگذره دوباره تصمیم گرفتم اقدامی بکنم زنگ زدم به 2020 گفتن ما خبر نداریم باید حضوری بری و با توجه اینکه نزدیک ترین باکس به خونمون هم حدودا 110 متر فاصله ست گفتم لابد فایده ای نداره تصمیم گرفتم 195 شکایت کنم که به چه دلیل پیشرفتی انجام نمیشه چون مخابرات اکثر خیابون های شهر در چندماه اخیر حفاری کرده و باکس هم به همراه سیم متصل کرده در جواب شکایت اوپراتور جواب داده آدرس شما در محدوده طرح نیست و علتی هم نگفتن این شکایت رو تجدید نظر زدم تا کارشناس منطقه بررسی کنه.

حالا در ناامیدی کامل گفتم از سایت مخابرات ثبت نام کنم ببینم میشه یا نه چون یکی از دوستان رو دیدم اینجا همین کارو انجام داده خونمون چندتا شماره تلفن داره که دوتاش از کوچه میاد و یکی از نبش خیابون که این شماره رو وارد کردم سیستم نوشت در انتظار امکانات و تلفن گویا هم بلافاصله زنگ زد همین رو گفت. تصمیم گرفتم اون شماره دیگری که از کوچه میاد رو بزنم که سیستم جواب داد امکان دریافت فیبر نوری هست و ثبت نام رو تا آخر طی کردم با بسته 100 مگ 420 گیگ ماهانه بصورت 12 ماهه بعد تلفن گویا بلافاصله زنگ زد گفت بزودی رسیدگی میشه و اینکه هم پیامک ارسال شده شماره فیبر مجازی اومده و در قسمت پیگیری هم نوشته شده ارسال به مرکز. حالا من سوالم اینه از دوستان عزیز آیا این ثبت نام سایت واقعا درسته یا باگ داره و الکی هست؟ اون دوستمون که از این طریق ثبت نام کرده تونسته به نتیجه برسه؟ ضمنا آدرسم در محدوده سبز iranfttx نیست ولی همون 110 متر جلوتر که باکس هست سبزه
اپراتور من ایرانسل بود. فاصله باکس تا در خونه 100 متر بود. اولش گفتند نمیشه . بعدش گفتند تو جلسه مطرح کنیم . بعدش هم پیمان کار یه پولی گرفت و کشید در نهایت از باکس تا داخل خونه طول سیم شد 146 متر. اگر بخوان بکشند 100 متر مانعی نداره

با سلام خدمت دوستان من قبلا میخواستم فیبر بگیرم رفتم مخابرات گفتن تحت پوشش نیستی و مدیر مخابرات شهر هم که آدم خوبی بود رفتم زنگ زد به یک نفر که فکر کنم پیمانکار بود ولی اون قضیه رو سریع پیچوند و چندتا بهانه آورد و گفتن آدرست در طرح نیست و خلاصه دیگه با ناراحتی برگشتم حالا از اون قضیه خیلی وقته میگذره دوباره تصمیم گرفتم اقدامی بکنم زنگ زدم به 2020 گفتن ما خبر نداریم باید حضوری بری و با توجه اینکه نزدیک ترین باکس به خونمون هم حدودا 110 متر فاصله ست گفتم لابد فایده ای نداره تصمیم گرفتم 195 شکایت کنم که به چه دلیل پیشرفتی انجام نمیشه چون مخابرات اکثر خیابون های شهر در چندماه اخیر حفاری کرده و باکس هم به همراه سیم متصل کرده در جواب شکایت اوپراتور جواب داده آدرس شما در محدوده طرح نیست و علتی هم نگفتن این شکایت رو تجدید نظر زدم تا کارشناس منطقه بررسی کنه.

حالا در ناامیدی کامل گفتم از سایت مخابرات ثبت نام کنم ببینم میشه یا نه چون یکی از دوستان رو دیدم اینجا همین کارو انجام داده خونمون چندتا شماره تلفن داره که دوتاش از کوچه میاد و یکی از نبش خیابون که این شماره رو وارد کردم سیستم نوشت در انتظار امکانات و تلفن گویا هم بلافاصله زنگ زد همین رو گفت. تصمیم گرفتم اون شماره دیگری که از کوچه میاد رو بزنم که سیستم جواب داد امکان دریافت فیبر نوری هست و ثبت نام رو تا آخر طی کردم با بسته 100 مگ 420 گیگ ماهانه بصورت 12 ماهه بعد تلفن گویا بلافاصله زنگ زد گفت بزودی رسیدگی میشه و اینکه هم پیامک ارسال شده شماره فیبر مجازی اومده و در قسمت پیگیری هم نوشته شده ارسال به مرکز. حالا من سوالم اینه از دوستان عزیز آیا این ثبت نام سایت واقعا درسته یا باگ داره و الکی هست؟ اون دوستمون که از این طریق ثبت نام کرده تونسته به نتیجه برسه؟ ضمنا آدرسم در محدوده سبز iranfttx نیست ولی همون 110 متر جلوتر که باکس هست سبزه

مراحل وقتی انجام میشه احتمال زیادی داره که تا انتها پیش بره. در ادامه حتی احتمالا پیامک های یوزر پس پنل و ... هم براتون میاد. از سایت مخابرات من - همچنان پیگیری کنید ولی ممکنه از مرکز بهتون زنگ بزنند و نهایتا شماره پیمانکار را بدند برای پیگیری اتصال. یعنی باز سر و کارتون با پیمانکار خواهد بود ولی چون ثبت کردید و الان ارسال شده این ثبت پیامتون و قرارداد هم تنظیم شده - توی مراحل ثبت نام یک قسمتش هم تایید قرارداد هست از طریق سایت - شاید ( حدس من هست ) کنسل کردنش براشون خوب نباشه. پس شما اگر تماس گرفتند شماره پیمانکار را دادند عنوان کنید که ثبت نام و تایید قرارداد را انجام دادید و حالا هم به سرویس نیاز دارید. اگر امکان فنی ایش باشه به احتمال زیاد براتون وصل میکنند. چون ثبت شده احتمالا چند باری از مرکز تهران و 2020 تماس میگیرند و باهاتون چک میکنند که مراحل کارتون چقدر پیش رفته ( یعنی پیگیری اون بالا مستقل از مراکز محلی است که هر کدوم به نوبه خودشون ممکنه اذیت کنند و میتونید اگر مشکلی بود با اونها در میون بزارید که مثلا پیگیری نمیکنند و اذیت میکنند و ... )

از سایت برق چی یه پرسه جو کنی بهتره
اونجا هم رفتم اصل نداشتن
همه فروشنده ها هم میگن مودم اصلی داریم ! هواوی بخاطر تحریم آرم نمیزنه و غیره ، یعنی یه دروغ های شاخداری میگن آدم شاخ درمیاره
خیلی گشتم ، به این نتیجه رسیدم بیخیال بشم و همین q2 که خودشون میدن رو بزارم
ولی واقعا این درست نیست که یه مودم اورجینالم اینجا پیدا نمیشه

ثبت نام سایت الکیه همش دروغ بود بیخودی فقط امیدوارت میکنن دیروز توی قسمت پیگیری تیک ارسال به مرکز خورده بود و کنار شماره مجازی هم کلمه FTTH بصورت سبز وجود داشت امروز رفتم دیدم همه اینا رفته انگار که اصلا ثبت نامی صورت نگرفته

• Like
Reactions: TheGodfather
ثبت نام سایت الکیه همش دروغ بود بیخودی فقط امیدوارت میکنن دیروز توی قسمت پیگیری تیک ارسال به مرکز خورده بود و کنار شماره مجازی هم کلمه FTTH بصورت سبز وجود داشت امروز رفتم دیدم همه اینا رفته انگار که اصلا ثبت نامی صورت نگرفته
حضوری برو مخابرات مرکزی
کلا با تلفن و سایت خیلی سخته که کارت راه بیوفته حضوری سریع تر پیش میره

اونجا هم رفتم اصل نداشتن
همه فروشنده ها هم میگن مودم اصلی داریم ! هواوی بخاطر تحریم آرم نمیزنه و غیره ، یعنی یه دروغ های شاخداری میگن آدم شاخ درمیاره
خیلی گشتم ، به این نتیجه رسیدم بیخیال بشم و همین q2 که خودشون میدن رو بزارم
ولی واقعا این درست نیست که یه مودم اورجینالم اینجا پیدا نمیشه
این مدل ۶-۷ تومنی ها هم همه فیکه ؟

• Like
این مدل ۶-۷ تومنی ها هم همه فیکه ؟

تا جایی که من چک کردم بله
البته گرید های مختلف داره بعضیاش قابل قبوله بعضیاش نه
تو سرعت با کابل لن خیلی فرقی شاید نکنن ولی تو wifi و طول عمر خود دستگاه فرق میکنه

هیچ مودم اصلی پیدا نمیشه ! همه از این مدل های کارگاهی هستن
از دوستان کسی مودم اصل هواوی تو بازار سراغ داره ؟
اعصاب ادمو به هم میریزن
مودم اصل درست حسابی رو باید از دوبی تهیه کنی، تازه یه مشکلی که هست باید حواست به چند رقم اول PON Number هم باشه که روی OLT های اینجا رجیستر بشه !

مودم اصل درست حسابی رو باید از دوبی تهیه کنی، تازه یه مشکلی که هست باید حواست به چند رقم اول PON Number هم باشه که روی OLT های اینجا رجیستر بشه !
تشکر بابت راهنمایی
اتفاقا یه دوست دارم که داره می‌ره دبی به زودی
دستی رجیستر میشه یا اگر شماره س اوکی باشه نیازی نیست بهشون اعلام بشه تا تو سیستم خودشون ثبت کنن؟

هرچند مودم q2 که خودشون می‌خوان رایگان با مودمم عوض کنند رو میگیرم چون این ایسکراتل دیگه بدردم نمیخوره
میخواستم ببینم اگر راضی کننده نبود راهی هست بشه از دبی مودم اصلی خرید یا برای وارد کردن sn تو سیستمشون دنگ و فنگ داره

• Like
تشکر بابت راهنمایی
اتفاقا یه دوست دارم که داره می‌ره دبی به زودی
دستی رجیستر میشه یا اگر شماره س اوکی باشه نیازی نیست بهشون اعلام بشه تا تو سیستم خودشون ثبت کنن؟

هرچند مودم q2 که خودشون می‌خوان رایگان با مودمم عوض کنند رو میگیرم چون این ایسکراتل دیگه بدردم نمیخوره
میخواستم ببینم اگر راضی کننده نبود راهی هست بشه از دبی مودم اصلی خرید یا برای وارد کردن sn تو سیستمشون دنگ و فنگ داره
باید تماس بگیرید ریجیستر کنند وگرنه همینطوری کار نمیکنه !
واسه رجیستریش هم قبلش باید با مخابرات هماهنگ کنید، من یدونه استوک پارسال از دوبی گرفتم، یادمه که با شاتل قبلش صحبت کردم گفتن 6 7 رقم اول PON Numberباید با مودم ما یکی باشه که قبل خرید چک کردم یکی بود. بعد از اوردنش هم با شاتل تماس گرفتم راحت رجیستر شد و سرعت فیبر اون مشتریم از 300 400یی که مودم خود شاتل میداد رسید به 890 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or