mahdysh
کاربر سایت
اپراتور من ایرانسل بود. فاصله باکس تا در خونه 100 متر بود. اولش گفتند نمیشه . بعدش گفتند تو جلسه مطرح کنیم . بعدش هم پیمان کار یه پولی گرفت و کشید در نهایت از باکس تا داخل خونه طول سیم شد 146 متر. اگر بخوان بکشند 100 متر مانعی ندارهبا سلام خدمت دوستان من قبلا میخواستم فیبر بگیرم رفتم مخابرات گفتن تحت پوشش نیستی و مدیر مخابرات شهر هم که آدم خوبی بود رفتم زنگ زد به یک نفر که فکر کنم پیمانکار بود ولی اون قضیه رو سریع پیچوند و چندتا بهانه آورد و گفتن آدرست در طرح نیست و خلاصه دیگه با ناراحتی برگشتم حالا از اون قضیه خیلی وقته میگذره دوباره تصمیم گرفتم اقدامی بکنم زنگ زدم به 2020 گفتن ما خبر نداریم باید حضوری بری و با توجه اینکه نزدیک ترین باکس به خونمون هم حدودا 110 متر فاصله ست گفتم لابد فایده ای نداره تصمیم گرفتم 195 شکایت کنم که به چه دلیل پیشرفتی انجام نمیشه چون مخابرات اکثر خیابون های شهر در چندماه اخیر حفاری کرده و باکس هم به همراه سیم متصل کرده در جواب شکایت اوپراتور جواب داده آدرس شما در محدوده طرح نیست و علتی هم نگفتن این شکایت رو تجدید نظر زدم تا کارشناس منطقه بررسی کنه.
حالا در ناامیدی کامل گفتم از سایت مخابرات ثبت نام کنم ببینم میشه یا نه چون یکی از دوستان رو دیدم اینجا همین کارو انجام داده خونمون چندتا شماره تلفن داره که دوتاش از کوچه میاد و یکی از نبش خیابون که این شماره رو وارد کردم سیستم نوشت در انتظار امکانات و تلفن گویا هم بلافاصله زنگ زد همین رو گفت. تصمیم گرفتم اون شماره دیگری که از کوچه میاد رو بزنم که سیستم جواب داد امکان دریافت فیبر نوری هست و ثبت نام رو تا آخر طی کردم با بسته 100 مگ 420 گیگ ماهانه بصورت 12 ماهه بعد تلفن گویا بلافاصله زنگ زد گفت بزودی رسیدگی میشه و اینکه هم پیامک ارسال شده شماره فیبر مجازی اومده و در قسمت پیگیری هم نوشته شده ارسال به مرکز. حالا من سوالم اینه از دوستان عزیز آیا این ثبت نام سایت واقعا درسته یا باگ داره و الکی هست؟ اون دوستمون که از این طریق ثبت نام کرده تونسته به نتیجه برسه؟ ضمنا آدرسم در محدوده سبز iranfttx نیست ولی همون 110 متر جلوتر که باکس هست سبزه