اینترنت فیبر نوری (تانوما)

والا نمیدونم شانس منه:D یکی از دوستام گفت اینا پیچ زدن کابلو باعث میشه پینگ نوسانی بشه
بعید می‌دونم ، مشکلی نداره بشرطی که کابل جایی خم نشه و نشکنه
در کل تو هم کاری به اون کابل زرده نداری برات یه کابل دراپ که مشکی رنگه میکشن تا توی خونه

ایرانسل همین الان
چرا هه چیز bad هست ؟
View attachment 386636
نتا اوضاع خوبی ندارن شاید دو روز دیگه تست بزنی بهتر باشه کلا در نوسانه الان من تست کردم و فقط به سوعد وصل میشه که فقط مسیر خوبه ما ب اروپا در حال حاظر فراکفورته المانه

این الان یکی استکهلم یکی فرانکفورد با گوشی تست کردم با وای فای 2.4 hrtz

Attachments

• Screenshot_20250716-024537_Chrome.png
    Screenshot_20250716-024537_Chrome.png
    285.2 KB · مشاهده: 14
  • Screenshot_20250719-191834_Chrome.png
    Screenshot_20250719-191834_Chrome.png
    282.1 KB · مشاهده: 15
هیچ مودم اصلی پیدا نمیشه ! همه از این مدل های کارگاهی هستن
از دوستان کسی مودم اصل هواوی تو بازار سراغ داره ؟
اعصاب ادمو به هم میریزن
همون مودمی که مخابرات به شما می دهد به همراه یک روتر خوب و یا یک روتری که openwrt رو پشتیبانی می گنه چه عیبی داره که شما دنبال مودم فیبر اصلی هستید ؟

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
همون مودمی که مخابرات به شما می دهد به همراه یک روتر خوب و یا یک روتری که openwrt رو پشتیبانی می گنه چه عیبی داره که شما دنبال مودم فیبر اصلی هستید ؟
یکی از دلایلش ترس از استاندارد نبودن انتن و اشعه اون هست در کنار موارد دیگه مثل سرعت و امنیت و غیره
نهایتا همین راهی که شما فرمودید رو احتمالا انجام بدم
کلا انتن ولی فای مودم مخابرات رو قطع کنم و یه روتر بهش بزنم

• Like
Reactions: Arash-S212
دوستانی که فیبر نوری استفاده می‌کنند آیا nat type شما روی ۳ هستش. چون ایرانسل روی ۳ هستش و این برای بازی آنلاین مناسب نیست. تجربه و نظر شما در این مورد چی هستش؟
سلام. داداش تونستی راه حلی پیدا کنی. اینجا هم فیبر ایرانسل اومد و نت تایپ 3 هست و نمیتونم بازی کنم.

اینو الان گرفتم توی شلوغی اینترنت
نمیدونم چرا زده great با این سرعت اشغال :

View attachment 386717
به پینگ و جیتر نگاه میکنه زیر لود که چقدر تغییر میکنه چون اپلودت خیلی بالاتر از اینیه که تست زده واسه همین بقیه هم ثابتن و خوب زده

سلام. داداش تونستی راه حلی پیدا کنی. اینجا هم فیبر ایرانسل اومد و نت تایپ 3 هست و نمیتونم بازی کنم.
متاسفانه خیر . اون زمان که فیبر نوری داشتم راهی حلی نتونستم پیدا بکنم. الانم که جابجا شدیم و فعلأ فیبر طرف ما نیست که بتونم تست کنم .
ولی از دوستان پرسیدم و بهم گفتند "کانفیگ دیفالت که ایرانسل ست می‌کنه روی symmetrical cone nat بود، که با تغییرش به full cone nat میتونستن nat type رو اوپن کنه، ظاهرا گزینه restricted cone nat هم داشته که بتونه نت تایپشو بزاره رو ۲" این بر اساس برند و نوع مودم هستش و دقیق نمیدونم روی کدوم نوع مودم ها کار میکنه .

• Like
Reactions: mahdysh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or