ultimate team 2
کاربر سایت
این باکس های وب عه ربطی به مخابرات نداره ، به خود های وب زنگ بزنید ؛ باید بهتون سرویس بدن اگر ندادن هم که عین دوستان شکایت کنید یا برید مخابرات مرکزییه سوال این پُست فیبر نوری هست ؟
View attachment 386096
برای گرفتن باید بریم مخابرات یا زنگ بزنیم ۲۰۲۰ .من زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه خیابون شما نیومده حالا میگم همکارها باهاتون تماس بگیرند در حالی که یکی از همسایه های ما سه تا پست کنار هم نزدیک در خونه ش زدن
میدونم ولی فامیلمون فیبر داره گفت های وب دیگه سرویس نمیده واگذار کرده خود مخابراتاین باکس های وب عه ربطی به مخابرات نداره ، به خود های وب زنگ بزنید ؛ باید بهتون سرویس بدن اگر ندادن هم که عین دوستان شکایت کنید یا برید مخابرات مرکزی
خدا رو شکر پس خوب پیش رفتسلام مجدد خدمت دوستان
امروز به مخابرات منطقه مراجعه کردم.
بالاخره موفق شدم به کارمند جدیدی که در بخش فنی بود بقبولونم در این کوچه، فیبر نوری سالهاست داره استفاده میشه.
بعدش خودش هم چک کرد و گفت درسته!(سال پیش کاملاً کتمان میکردن)
عکسی هم که در چند پست قبلتر گرفته بودم نشونش دادم و گفتم حالا که همسایه بغل فیبر داره، چه لزومی هست که بخش عمدهای از ساکنین ساختمان ما باید درخواست بدن؟
گفت که این قانون مخابرات منطقه و پیمانکاره و حتماً باید چند واحد درخواست بدن چون نمیصرفه! حتی اگه اون باکس اصلاً روی دیوار ساختمان شما هم نصب شده باشه باز باید تعداد درخواستها بالای ۶تا باشه!
نتیجه این شد که در گروه ساختمان پیامی گذاشتم به این مضمون که لطف کنید و موافقت کنید تا شاید این ساختمان هم فیبر نوری براش وصل کنند.
تا الان به جز خودم، دو واحد دیگه هم در کمال ناباوری موافقت کردند!
میمونه ۳ الی ۴ واحد دیگه. اگه این تعداد هم قبول بکنن از ۲۰ واحدی که هستیم، دیگه میشه یه درخواست برد به مخابرات تا بالاخره بتونن برامون فیبر نصب کنن...
۱. هزینهای که گفته شد برای سیم کشی تقریباً بین ۲ میلیون ۲۰۰ تا ۲ میلیون ۳۰۰ هست.
۲. هزینهی مودم بر عهدهی خریدار هست. کارفرما هم میتونه خرید کنه و بعد با ما حساب کنه اما من موافقت نکردم و گفتم احتمالاً هر واحدی دوست داشته باشه خودش خرید کنه.
۳. مدت زمان نصب، پس از درخواست! به گفتهی مسئول مربوطه؛ بین ۲ تا ۳ ماهه!!!
پ.ن:
هر چند فیبر نوری نیازی به خط ثابت نداره، اما یک خط ثابت هم ثبت نام کردم. برای چی؟
برای این که اگه تعدادمون به حد نصاب نرسید برای ثبت درخواست، به صورت انفرادی بتونم با ۱۹۵ یا ۲۰۲۰ تماس حاصل کنم و شکایت کنم
(راه و چاهِ گرفتن فیبر نوری رو از شیرازیهای عزیز به خوبی یاد گرفتم؟!)
عجیبه تا حالا نشنیده بودم ، الان رفتم سایتشو چک کردم هنوز داره سرویس میده ؛ میتونین از همونجا هم استعلام بگیرین اگر شک دارینمیدونم ولی فامیلمون فیبر داره گفت های وب دیگه سرویس نمیده واگذار کرده خود مخابرات
اسیاتک میاد در خونه رو میزنه ب زور فیبر میده ب خونه ها مخابرات باید باهاش کشتی بگیریسلام مجدد خدمت دوستان
امروز به مخابرات منطقه مراجعه کردم.
بالاخره موفق شدم به کارمند جدیدی که در بخش فنی بود بقبولونم در این کوچه، فیبر نوری سالهاست داره استفاده میشه.
بعدش خودش هم چک کرد و گفت درسته!(سال پیش کاملاً کتمان میکردن)
عکسی هم که در چند پست قبلتر گرفته بودم نشونش دادم و گفتم حالا که همسایه بغل فیبر داره، چه لزومی هست که بخش عمدهای از ساکنین ساختمان ما باید درخواست بدن؟
گفت که این قانون مخابرات منطقه و پیمانکاره و حتماً باید چند واحد درخواست بدن چون نمیصرفه! حتی اگه اون باکس اصلاً روی دیوار ساختمان شما هم نصب شده باشه باز باید تعداد درخواستها بالای ۶تا باشه!
نتیجه این شد که در گروه ساختمان پیامی گذاشتم به این مضمون که لطف کنید و موافقت کنید تا شاید این ساختمان هم فیبر نوری براش وصل کنند.
تا الان به جز خودم، دو واحد دیگه هم در کمال ناباوری موافقت کردند!
میمونه ۳ الی ۴ واحد دیگه. اگه این تعداد هم قبول بکنن از ۲۰ واحدی که هستیم، دیگه میشه یه درخواست برد به مخابرات تا بالاخره بتونن برامون فیبر نصب کنن...
۱. هزینهای که گفته شد برای سیم کشی تقریباً بین ۲ میلیون ۲۰۰ تا ۲ میلیون ۳۰۰ هست.
۲. هزینهی مودم بر عهدهی خریدار هست. کارفرما هم میتونه خرید کنه و بعد با ما حساب کنه اما من موافقت نکردم و گفتم احتمالاً هر واحدی دوست داشته باشه خودش خرید کنه.
۳. مدت زمان نصب، پس از درخواست! به گفتهی مسئول مربوطه؛ بین ۲ تا ۳ ماهه!!!
پ.ن:
هر چند فیبر نوری نیازی به خط ثابت نداره، اما یک خط ثابت هم ثبت نام کردم. برای چی؟
برای این که اگه تعدادمون به حد نصاب نرسید برای ثبت درخواست، به صورت انفرادی بتونم با ۱۹۵ یا ۲۰۲۰ تماس حاصل کنم و شکایت کنم
(راه و چاهِ گرفتن فیبر نوری رو از شیرازیهای عزیز به خوبی یاد گرفتم؟!)
اول از همه ازت ممنونم که این چند روزه به طور کامل راهنمایی کردیخدا رو شکر پس خوب پیش رفت
با این هزینه اصرار کن از داخل پریز فیبر بکشن و داخل خونه روکار نباشه (هزینه ش نسبتا منطقیه)
از کارمندهای مخابرات شماره ۲-۳ تا پیمانکار رو بگیر
به پیمانکار زنگ بزنی بگی تو یه واحد مثلا ۵ نفر هستیم خودش میوفته دنبالش کارت زودتر میشه
از مخابرات منطقه تون هم میتونی شماره پیمانکار بگیری
اگر بجای ۶ تا مثلا ۵ تا هم شد نگران نباش برو اوکی میکنن چون تو یه اپارتمان هستید
نگفت مودمت باید برند خاصی باشه ؟ نگفت خود مخابرات مودم داره یا نه ؟

آره بابا،اسیاتک میاد در خونه رو میزنه ب زور فیبر میده ب خونه ها مخابرات باید باهاش کشتی بگیری
خواهش میکنم ، من ارزوم اینه همه بچه های اینجا بتونن به اینترنت خوب داشته باشناول از همه ازت ممنونم که این چند روزه به طور کامل راهنمایی کردی
تا این لحظه تعدادمون به ۶ واحد رسیده.
یکی دو روز دیگه صبر میکنم که خط رو هم وصل کنن، بعد یک درخواست مینویسیم و امضا میکنیم، میبرم مخابرات تا کاراش راه بیافته.
{ممنون از نکتهای که گفتی. حتماً یادم میمونه که بگم از داخل پریز بکشن}
احتمالاً بعد از بردن درخواست، ازشون شماره پیمانکار رو میگیرم.(البته اگه مشکلی نباشه و بدن!)
در مورد مودم هم اتفاقاً سوال پرسیدم، گفتن تقریباً ۳ تا ۳ و ۲۰۰ پولشه!
گفتم چه برندیه؟ گفتن نمیدونیم! بستگی به پیمانکار و موجودیای که داره هست!
گفتم تک بانده یا دو باند؟
{اینو همین جوری از تاپیک یادم مونده بود(فرقشون رو والا خودمم نمیدونم!) که گفت یک بانده هستند اگه هم باشه!}
برا همین بهشون گفتم اگه نصب کردید فیبر رو، احتمالاً خودمون جداگانه مودم بخریم و پیمانکارتون رو به زحمت نمیندازیم!
آره بابا،
حس میکنم این اول راه باشه برای راه اندازی فیبر.
خدا میدونه چقدر باید انتظار بکشیم!(با این که تمام زیرساختها در این کوچه از قبل بوده!)
از تعرفههای آسیاتک بیخبرم.
اما گمان میکنم مخابرات جز ارزونها باشه.
با توجه به تجربهی بدی که از مبیننت در تهران دارم؛
واقعاً میترسم برم سمت شرکتهای خصوصی...
ftto یکسالس؟چند گیگه ماهانه سرعتش چندهمن بسته ftto نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برایمن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخرید

امروز باهام تماس گرفتن از مخابرات گفتن مودم ایسکراتلتون باید با هواوی عوض بشه
گفتن رایگانه ولی من مشکلی با مودمم ندارم چرا باید عوض بشه
میگن بعضی از مدل ها مشکل داشته سر همین میخواستم عوض کنیم ولی من شک دارم دلیلش این باشه