اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من تازه فهمیدم چه سوتی دادم :D
من فکر میکردم اینکه زده 300 یعنی از همه بیشتره ولی در اصل سقف سرعته و بقیه سقف نداشتن....برم زور بزنم ببینم میشه عوضش کرد یا نه 😩
نه، برداشت اولیه ت درست هست احتمالا، اگر توضیحات اون جشنواره طبق پنل باشه
اینایی که سقف ندارن یعنی سرعتشون همون سرعتی هست که زده
وقتی سقف میزنه منظورش اینه اون سرعت سقف تضمینی نیست، صرفا تا اونجا بازه. در واقع بارِ مسئولیتی میخواد نداشته باشه اون توضیحات
این سرعت 1 گیگابیتی هم زده 100 تا 1000
----
ولی کلا تایید میکنم که خیلی چونه زنی داره این مخابرات. انگار وسط هر قسمت فلوچارت شون یه «آیا پیروز کل کل با مشتری بودم؟» داره برای رفتن به ادامه ش

وقتی سقف میزنه منظورش اینه اون سرعت سقف تضمینی نیست، صرفا تا اونجا بازه. در واقع بارِ مسئولیتی میخواد نداشته باشه اون توضیحات
----
ولی کلا تایید میکنم که خیلی چونه زنی داره این مخابرات. انگار وسط هر قسمت فلوچارت شون یه «آیا پیروز کل کل با مشتری بودم؟» داره برای رفتن به ادامه ش
والا حالا که فکر میکنم همون 300 هم بدن خوبه باز بهتر از 12 مگ با آپلود 1 :D

برای مودم هم باید چونه زد یا انتخابیه؟:-?
اصلا میشه بعد خودم مودم بهتر از بیرون بگیرم؟

اینقدر گفتید مخابرات چونه میزنه راستش الان شک کردم که درخواستم رو قبول کردن یا سرکارم گذاشتن ;))

زنگ زدم 2020 گفتم طرح اشتباهی انتخاب کردم بعد گفت شماره ات رو بده و طرحی که میخوای، که دیگه گفتم همون استاندارد ماهی 500 گیگ رو میخوام و گفت باشه ثبت کردم براتون......همین؟به همین راحتی؟:D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
----
نه اون سرویسی که حمید میگه ۳۰۰ سقفشه ( یعنی نهایت تا ۳۰۰ سرعت میده ) مخابرات سرویسی با کف ۳۰۰ نداره
حداکثر سرعت کف (تضمینی ) ۱۰۰ هست
و حداکثر سرعت سقف ۱۰۰۰

اینقدر گفتید مخابرات چونه میزنه راستش الان شک کردم که درخواستم رو قبول کردن یا سرکارم گذاشتن ;))

زنگ زدم 2020 گفتم طرح اشتباهی انتخاب کردم بعد گفت شماره ات رو بده و طرحی که میخوای، که دیگه گفتم همون استاندارد ماهی 500 گیگ رو میخوام و گفت باشه ثبت کردم براتون......همین؟به همین راحتی؟:D
چون هنوز فعال نشده سرویست احتمالا راحت تر اوکی کردن قیمتش نگفت چقدره ؟

نه اون سرویسی که حمید میگه ۳۰۰ سقفشه ( یعنی نهایت تا ۳۰۰ سرعت میده ) مخابرات سرویسی با کف ۳۰۰ نداره
و حداکثر سرعت سقف ۱۰۰۰

چون هنوز فعال نشده سرویست احتمالا راحت تر اوکی کردن قیمتش نگفت چقدره ؟
نه چیزی نگفت فقط شماره فیبر رو ازم گرفت گفت جشنواره فیبر در خانه هست؟ بعد گفتم عوضش کن با استاندارد ماهی 500 گیگ که ثبت کرد.همین

• Like
Reactions: Sarvior
نه چیزی نگفت فقط شماره فیبر رو ازم گرفت گفت جشنواره فیبر در خانه هست؟ بعد گفتم عوضش کن با استاندارد ماهی 500 گیگ که ثبت کرد.همین
500گیگ باشه فک منم همون سرویس 100تا 1000مگ باشه ماهی با مالیات 700تومن عشق کن

• Like
Reactions: hamid_barca
500گیگ باشه فک منم همون سرویس 100تا 1000مگ باشه ماهی با مالیات 700تومن عشق کن
تو سایت خود مخابرات زده ۴۰۰ تومن که ۱۰ درصد مالیات روش میاد چطور میگید ۷۰۰؟
افزایش قیمت داشته مگه؟
درنهایت میتونه ماهانه بگیره اگر راضی نبود ارزون تر برداره ولی حداقل آپشن ۱۰۰۰ رو داره اینطوری، تو جشنواره نه آپشن ۱۰۰۰ رو داره نه آپشن بسته شبانه !

درکل چه جشنواره چه عادی ،سرویسی بگیرید که دسترسی به این بسته ها داشته باشه ، اسکرین شات همین الان از پنل خودمه بسته ها با همین قیمت موجوده

1000040988.jpg

۱۰۰ گیگ ساعت ۲ تا ۸ صبح
۱۵۰ گیگ ساعت ۴ تا12 ظهر

اینم قیمت حجم اضافه عادی (غیر شبانه ) که بنظرم اصلا نمی ارزه دوباره از پنل خودم

1000040993.jpg

اینم قیمت بسته سقف سرعت ۱۰۰۰ حجم ۵۰۰ از خود سایت ( اینو نمیتونم تایید کنم چون پنل خودت تا وقتی بسته داری نمیتونی آپشن سرویس های دیگه رو ببینی و فقط حجم اضافه و شبانه رو نشون میده )

1000040991.jpg

اگر بتونید فیبر و مودم رو با جشنواره دربیاید و بعد عوض کنید به استاندارد برد نهایی هست ، هرچند بعید میدونم بشه به این راحتی سیستمشون رو پیچوند

و حداکثر سرعت سقف ۱۰۰۰
آره همین رو نوشتم. نوشتم اون سقف حالت رفع مسئولیتی داره، و نه ایجاد محدودیت بیشتر نسبت به سرویسی که سقف ننوشته کلا. سرعت هزار هم نوشتم که کف ش رو نوشته 100
ادیت:
اینم قیمت بسته سقف سرعت ۱۰۰۰ حجم ۵۰۰ از خود سایت ( اینو نمیتونم تایید کنم چون پنل خودت تا وقتی بسته داری نمیتونی آپشن سرویس های دیگه رو ببینی و فقط حجم اضافه و شبانه رو نشون میده )

View attachment 385920
بسته 500 گیگ سرعت 100 تا 1000 یکشنبه گرفتم بعد از مالیات دقیقا شد 742 و 500
البته انقدر متفاوته همه چیز برای هر مشتری شون، نمیدونم همه جا همینه یا نه

آخرین ویرایش:
چقدر قیمت ترافیک توی مخابرات ارزون و خوبه

تقریبا یک سوم سرویس اسیاتکه
من از مخابرات نمیخوام دفاع کنم چون تو همین 3-4 هفته گذشته کم اذیتم نکرده سر گیم انلاین
ولی از فیبرش راضیم
من سالها adsl اسیاتک داشتم که هم گرون بود هم خیلی قطعی داشتم ، اول سوییچ کردم رو adsl مخابرات که هم خیلی ارزون تر بود هم خیلی پایدار تر بعد هم فیبر مخابرات که از نظر سرعت واقعا خوب بوده
البته محله به محله و شهر به شهر فرق میکنه ولی در کل (اگر گیم انلاین رو فاکتور بگیریم) فیبر مخابرات نسبت به قیمتش واقعا خوبه

البته فیبر واقعی رو وقتی تجربه میکنیم که این سنگ هایی که جلوش گذاشتن رو بردارن

تو سایت خود مخابرات زده ۴۰۰ تومن که ۱۰ درصد مالیات روش میاد چطور میگید ۷۰۰؟
افزایش قیمت داشته مگه؟
درنهایت میتونه ماهانه بگیره اگر راضی نبود ارزون تر برداره ولی حداقل آپشن ۱۰۰۰ رو داره اینطوری، تو جشنواره نه آپشن ۱۰۰۰ رو داره نه آپشن بسته شبانه !

درکل چه جشنواره چه عادی ،سرویسی بگیرید که دسترسی به این بسته ها داشته باشه ، اسکرین شات همین الان از پنل خودمه بسته ها با همین قیمت موجوده

View attachment 385918

۱۰۰ گیگ ساعت ۲ تا ۸ صبح
۱۵۰ گیگ ساعت ۴ تا12 ظهر

اینم قیمت حجم اضافه عادی (غیر شبانه ) که بنظرم اصلا نمی ارزه دوباره از پنل خودم

View attachment 385919

View attachment 385920

اگر بتونید فیبر و مودم رو با جشنواره دربیاید و بعد عوض کنید به استاندارد برد نهایی هست ، هرچند بعید میدونم بشه به این راحتی سیستمشون رو پیچوند
من عوض کردم دیگه با کلی دوندگی و نامه نوشتن...اخرش جریممو پاک کردم شد سرویس تانوما استاندارد همه چی هم رایگان افتاد ولی اخرش ازم تعهد گرفتن تا دو سه سال تخلیه نکنم

من از مخابرات نمیخوام دفاع کنم چون تو همین 3-4 هفته گذشته کم اذیتم نکرده سر گیم انلاین
ولی از فیبرش راضیم
من سالها adsl اسیاتک داشتم که هم گرون بود هم خیلی قطعی داشتم ، اول سوییچ کردم رو adsl مخابرات که هم خیلی ارزون تر بود هم خیلی پایدار تر بعد هم فیبر مخابرات که از نظر سرعت واقعا خوب بوده
البته محله به محله و شهر به شهر فرق میکنه ولی در کل (اگر گیم انلاین رو فاکتور بگیریم) فیبر مخابرات نسبت به قیمتش واقعا خوبه

البته فیبر واقعی رو وقتی تجربه میکنیم که این سنگ هایی که جلوش گذاشتن رو بردارن
برا همه یکسان نیست اون گیم آنلاین منم اسیاتک دارم راضی ام قطی فلان ندارم الانم گفتم تخلیه نکنید من فیبر دارم این نت بک اپ گذاشتم یه استیریمر هست اپارات فیبر مخابرات داره با p2p و adsl اسیاتک که فقط با اسیاتکش گیم آنلاین میزنه میگه اون یکیا رجیستر تیرشون بده🤔

Attachments

• Screenshot_20250709-153231_Chrome.png
    Screenshot_20250709-153231_Chrome.png
    227.6 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
من عوض کردم دیگه با کلی دوندگی و نامه نوشتن...اخرش جریممو پاک کردم شد سرویس تانوما استاندارد همه چی هم رایگان افتاد ولی اخرش ازم تعهد گرفتن تا دو سه سال تخلیه نکنم

برا همه یکسان نیست اون گیم آنلاین منم اسیاتک دارم راضی ام قطی فلان ندارم الانم گفتم تخلیه نکنید من فیبر دارم این نت بک اپ گذاشتم یه استیریمر هست اپارات فیبر مخابرات داره با p2p و adsl اسیاتک که فقط با اسیاتکش گیم آنلاین میزنه میگه اون یکیا رجیستر تیرشون بده🤔
من حس میکنم این پولی که ماهانه میدی دارن همون پول مودم و فیبر کشی رو روش میکشن
شایدم دارم اشتباه میکنم ولی فکر نمیکنم افزایش قیمت از اون 400 تومنه داشته چون اگر میخواست گرون بشه باید بسته شبانه هم گرون میشد
اینا شیطون رو هم درس میدن

در مورد ضعف فیبر مخابرات تو بازی انلاین موافقم برتری خاصی نسبت به adsl نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or