اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من حس میکنم این پولی که ماهانه میدی دارن همون پول مودم و فیبر کشی رو روش میکشن
شایدم دارم اشتباه میکنم ولی فکر نمیکنم افزایش قیمت از اون 400 تومنه داشته چون اگر میخواست گرون بشه باید بسته شبانه هم گرون میشد
اینا شیطون رو هم درس میدن

در مورد ضعف فیبر مخابرات تو بازی انلاین موافقم برتری خاصی نسبت به adsl نداره
من تنها برتری که دیدم با فیبر بیست تا پینگ کم تر نشون میده تو اروپا ولی میدل ایست یکسانه
4.2.2.4 adsl 100ms
fiber 73ms

سلام
عزیزان کسی بالاخره تونست غرب تهران فیبر از مخابرات بگیره؟
واقعاً دیگه کلافه‌ام از این مبین نت...
آیا واقعاً الزامه که ما حتماً باید تمام واحدهای ساختمونمون درخواست فیبر نوری بدن که بیان نصب کنن؟!
قصد دارم شنبه دوباره برم مخابرات.
چی بهشون بگم؟

(همسایه کناریمون الان چند ساله فیبر دارن. نمی‌دونم چرا سال قبل که من رفتم مخابرات و گفتم فیبر بهمون بدید، گفتن نمیشه از اون جعبه‌ی همسایه‌تون بهتون اینترنت بدیم!)

پ.ن
دوستان اهل فن
اینی که الان نصب شده برای همسایه‌مون فیبرنوریه دیگه؟

View attachment 385998
باکسش میخوره ولی کابلش نمیخوره ازشون بپرس فیبر هست یا vdsl
روبرتون هست یا بغل دستتون ؟
باید عرض کوچه طی بشه ؟

برای تعداد هم از نظر قانونی نیاز نیست ولی هرچی بیشتر باشی مشتاق تر هستن که بیان ۵-۶ نفر غیر از خودت خوبه اگر جمع کنی ولی اجباری نیست

دوستان تانوما دار ، الان میتونید آنلاین بدون مشکل بازی کنید ؟
من call of duty bo6 الان دارم با پینگ ۸۰ الی ۹۰ بازی میکنم ، همش هم متصل میشم به سرورهای اروپا و دیگه به خاورمیانه وصل نمیشه ، هر چند وقت یکبار هم error can't join to match میده ! تو تست connection network هم روی PS5 با
""The router you're using might not support IP packet fragmentation” مواجه میشم که البته ربطی به مودم نداره ! ولی nat type همون 2 هستش!

باکسش میخوره ولی کابلش نمیخوره ازشون بپرس فیبر هست یا vdsl
روبرتون هست یا بغل دستتون ؟
باید عرض کوچه طی بشه ؟

برای تعداد هم از نظر قانونی نیاز نیست ولی هرچی بیشتر باشی مشتاق تر هستن که بیان ۵-۶ نفر غیر از خودت خوبه اگر جمع کنی ولی اجباری نیست
سلام
ساختمون بغل هستش.
طبق پرس و جویی که پارسال از مخابرات داشتم، منطقه‌مون اصلاً Vdsl نداره. پس صدی‌ به نود همین فیبره...

در مورد تعداد واحد:
نمی‌دونم تهران چرا کار راه نمی‌ندازن.
پارسال خیلی بد صحبت کردن؛
خود اون شخص و محیط کارش شبیه پایگاه بود!!

شنبه مجدد بعد از یک سال مراجعه می‌کنم.
اگه هم کارم رو راه ننداختن و بهانه آوردن،
با توجه به این که می‌خوام به تازگی یه خط ثابت برای خونه بگیرم، وقتی وصل بشه دیگه از طریق ۲۰۲۰ وارد ماجرای شکایت میشم، نه از مخابرات منطقه...

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
سلام
ساختمون بغل هستش.
طبق پرس و جویی که پارسال از مخابرات داشتم، منطقه‌مون اصلاً Vdsl نداره. پس صدی‌ به نود همین فیبره...

در مورد تعداد واحد:

با توجه به این که می‌خوام به تازگی یه خط ثابت برای خونه بگیرم، وقتی وصل بشه دیگه از طریق ۲۰۲۰ وارد ماجرای شکایت میشم، نه از مخابرات منطقه...
منم مخابرات منطقه هم باهام بد صحبت کرد هم گفت نمیشه رفتم حضوری مخابرات مرکزی شهرم کارم راه افتاد
اگر بغل دستت فیبر باشه کارت راحته
اول مطمعن شو فیبره

منم مخابرات منطقه هم باهام بد صحبت کرد هم گفت نمیشه رفتم حضوری مخابرات مرکزی شهرم کارم راه افتاد
اگر بغل دستت فیبر باشه کارت راحته
اول مطمعن شو فیبره
والا خب قاعدتاً وقتی مخابرات خراب شده‌ی این منطقه میگه اصلاً Vdsl نداریم؛
پس فیبره دیگه!8-}
آخه من وقتی دیدم فیبر بهم نمیدن(با توجه به این شرط که شما تمام واحدهاتون باید درخواست بدن!) گفتم خب Vdsl بدید، به همین راضی‌ام.
گفتند اینجا اصلاً vdsl ارائه نشده!
فقط Adsl داریم و فیبر...

لطف میکنید هزینه‌های مربوطه رو هم بگید؟(حالا اگه راضی شدن فیبر بدن!)
با توجه به اینکه الان این جعبه فیبر همسایه بغل دستمونه، به طور تقریبی چقدر هزینه راه اندازی فیبر هست تا هر واحد؟
قسطی هم میدن؟(برای راضی کردن همسایه‌ها8-})

• Like
Reactions: Sarvior
پ.ن
دوستان اهل فن
اینی که الان نصب شده برای همسایه‌مون فیبرنوریه دیگه؟

View attachment 385998
fat هواییه فیبره همه فت ها قرار نیست فیبرشون از زمین بیاد بیرون

دوستان تانوما دار ، الان میتونید آنلاین بدون مشکل بازی کنید ؟
من call of duty bo6 الان دارم با پینگ ۸۰ الی ۹۰ بازی میکنم ، همش هم متصل میشم به سرورهای اروپا و دیگه به خاورمیانه وصل نمیشه ، هر چند وقت یکبار هم error can't join to match میده ! تو تست connection network هم روی PS5 با
""The router you're using might not support IP packet fragmentation” مواجه میشم که البته ربطی به مودم نداره ! ولی nat type همون 2 هستش!
من مشکل دارم یه اوضاعیه اصن.... دیروز میشه گیم زد امروز نمیشع 🫡

سلام
ساختمون بغل هستش.

در مورد تعداد واحد:

شما این عکسو ببر مخابرات منظقت بکن تو چششون اگه خودشونو زدن به کوچه دیگه برو مرکزی نشون بده کارت حتمی را میوفته...وقتی باکس هست از داخلش تقسیمات اومده بیرون یعنی فعاله خودشم

آخرین ویرایش:
والا خب قاعدتاً وقتی مخابرات خراب شده‌ی این منطقه میگه اصلاً Vdsl نداریم؛
پس فیبره دیگه!8-}
آخه من وقتی دیدم فیبر بهم نمیدن(با توجه به این شرط که شما تمام واحدهاتون باید درخواست بدن!) گفتم خب Vdsl بدید، به همین راضی‌ام.
گفتند اینجا اصلاً vdsl ارائه نشده!
فقط Adsl داریم و فیبر...

لطف میکنید هزینه‌های مربوطه رو هم بگید؟(حالا اگه راضی شدن فیبر بدن!)
با توجه به اینکه الان این جعبه فیبر همسایه بغل دستمونه، به طور تقریبی چقدر هزینه راه اندازی فیبر هست تا هر واحد؟
قسطی هم میدن؟(برای راضی کردن همسایه‌ها8-})

من پارسال انجام دادم ،نمیدونم قسطی انجام میدن یا نه
هزینه بسته که خب بسته به حجم و سرعتت متفاوتی
هزینه کابل کشی پارسال من ۱۲۰۰ دادم
هزینه مودم هم من مودم دو بانده گرفتم ۲۶۰۰ اینا
هزینه ثبت نام و خط تلفن ۳۰۰ ( اینو شاید ازت نگیرن شاید بگیرن )

اگر فیبر باشه و مرکزی هم محل نزاشت عکسو +شکایت نامه ت رو تو سایت ۱۹۵ آپلود کن بهت زنگ میزنن و پیگیری میکنن

بتون پیشنهاد میکنم اصلا سمت فیبر نوری و vdsl مخابرات نیاین، هیچ شکن روش کار نمیده فقط سرعت داری و هیچ کاری نمیتونی بکنی
انواعش هم تست کردم هیچ کدوم کانکت نمیشه

من با یکی از دوستام CS2 پلی میدم، اون فیبر مخابرات داره، پینگ دبی اش 35-40 عه، پینگ اروپاش 70-80
من که ADSL دارم، قبلا سرور دبی ام 70-75 بود، سرور اروپا 95-110
ولی سرویس کاهش پینگ رو که فعال کردم، شد 40-45 و 70-75

بعضی سرور های اروپا حتی پینگ من الان بهتره!

• Like
Reactions: Destro and Sarvior
بتون پیشنهاد میکنم اصلا سمت فیبر نوری و vdsl مخابرات نیاین، هیچ شکن روش کار نمیده فقط سرعت داری و هیچ کاری نمیتونی بکنی
من دارم قندشکن استفاده میکنم
از نظر محدودیت ندیدم فرقی با adsl اسیاتک که قبلا داشتم بکنه
(البته اون زمانی که همه چیز رو بسته بودن و داشتن نت رو بازی سرش در میاوردن مثل همه ی شرکت های دیگه اوضاع وصل شدن با قند شکن فاجعه شده بود )
اما الانی که دارم اینو مینویسم ( اینجا کسی از فردای خودش خبر نداره چه برسه به فردای اینترنت ) هم پولی ها جواب میده هم v2ray

اما اره اگر به نیت نت بهتر برای بازی میخواید هزینه کنید فرقی نداره با نت های دیگه

آخرین ویرایش:
من با یکی از دوستام CS2 پلی میدم، اون فیبر مخابرات داره، پینگ دبی اش 35-40 عه، پینگ اروپاش 70-80
من که ADSL دارم، قبلا سرور دبی ام 70-75 بود، سرور اروپا 95-110
ولی سرویس کاهش پینگ رو که فعال کردم، شد 40-45 و 70-75

بعضی سرور های اروپا حتی پینگ من الان بهتره!
کودوم سرویس کاهش پینگ؟

والا بدون فیلتر قبل جنگ یوتوب باز بود😐

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or