Sarvior
Gold User
دقیقا مودمی که میخوان بدن از این هواوی تقلبی ها هستدابل چک کردن دیدن رفته تو پاچشون ... گفتن هواوی باید ببری
حالا موندم چطوری مودمم رو حفظ کنم
دقیقا مودمی که میخوان بدن از این هواوی تقلبی ها هستدابل چک کردن دیدن رفته تو پاچشون ... گفتن هواوی باید ببری
دقیقا مودمی که میخوان بدن از این هواوی تقلبی ها هست
حالا موندم چطوری مودمم رو حفظ کنم
من همین الان کلی گشتم مودم فیبر اصل تو بازار نیستای بابا کاش زودتر میگفتین اینا فیک داره لامصبا
الان من مال خودمو بررسی کردم فیکه
اصلی اصلا نمیشه پیدا کرد ؟
الان بهترین مودم موجود تو بازار چیه ؟
خب تو مودم رو رایگان بگیر بعد خودت تنظیمات رو روی مودم قبلیت اعمال کن نمیشه مگه ؟
حالا این مدلی که به من معرفی کرد پیمانکارمن همین الان کلی گشتم مودم فیبر اصل تو بازار نیست
همین ایسکراتل شاید تا حدی اصلی باشه (شاید)
مودم قبلی رو پس میگیرن و رایگان مودم جدید میدن ، درواقع تعویض هست
مودم جدید که میخوان بدن کانکتورش ابی هست که ضعیف تر از کانکتور سبز مودم فعلیم هست
نگاه کردم اکثر هواوی ها کانکتورشون تو ایران ابیه!
اگر بشه صحبت میکنم میگم با مسئولیت خودم همین مودم رو نگه میدارم
اینو میخوان بدن ظاهراً
View attachment 386300
آره واسه ما هم همین رو آوردن. نهایت سرعتی که داد با 5g حدود ۲۵۰ مگابیت بود. بعد با کابل لن شد ۳۵۰. در حالی که سرویس این همه تبلیغ کردن، ۱۰۰۰ مگابیت بود. نصبکنندهش هم گفت آره یه کم اختلال داره درست میشه. الان ۵ ماه منتظرم اختلالش برطرف بشهمن همین الان کلی گشتم مودم فیبر اصل تو بازار نیست
همین ایسکراتل شاید تا حدی اصلی باشه (شاید)
مودم قبلی رو پس میگیرن و رایگان مودم جدید میدن ، درواقع تعویض هست
مودم جدید که میخوان بدن کانکتورش ابی هست که ضعیف تر از کانکتور سبز مودم فعلیم هست
نگاه کردم اکثر هواوی ها کانکتورشون تو ایران ابیه!
اگر بشه صحبت میکنم میگم با مسئولیت خودم همین مودم رو نگه میدارم
اینو میخوان بدن ظاهراً
View attachment 386300
گیر افتادیم بخدا

سرعت با کابل لن با کامپیوتر ۳۵۰ هست؟آره واسه ما هم همین رو آوردن. نهایت سرعتی که داد با 5g حدود ۲۵۰ مگابیت بود. بعد با کابل لن شد ۳۵۰. در حالی که سرویس این همه تبلیغ کردن، ۱۰۰۰ مگابیت بود. نصبکنندهش هم گفت آره یه کم اختلال داره درست میشه. الان ۵ ماه منتظرم اختلالش برطرف بشه![]()

بنظرم ببین مودم ایسکراتل خود مخابرات ندارن بهت بدهحالا این مدلی که به من معرفی کرد پیمانکار
حتی اینم نیست!
اون مدل w5ای که میگه، توی نت قیمت دراوردم همه ۴ و ۷۰۰ به بالا هستند
این چجوری با ایاب و ذهاب و نصب میخواد بده ۴ و ۳۰۰ نمیدونم!
بعد حرف از یه کابل دیگه هم زد که اونو گفت روی مودما نیست و با اون کابل میشه ۴ و ۳۰۰!
تصمیم گیرندهی ساختمون هم شدم من!
گیجم واقعا...
کابل زرد رنگ پچ کورد رو منظورشه بسته به طولش ۱۵۰ تومن تا یه تومن دارهحالا این مدلی که به من معرفی کرد پیمانکار
حتی اینم نیست!
اون مدل w5ای که میگه، توی نت قیمت دراوردم همه ۴ و ۷۰۰ به بالا هستند
این چجوری با ایاب و ذهاب و نصب میخواد بده ۴ و ۳۰۰ نمیدونم!
بعد حرف از یه کابل دیگه هم زد که اونو گفت روی مودما نیست و با اون کابل میشه ۴ و ۳۰۰!
تصمیم گیرندهی ساختمون هم شدم من!
گیجم واقعا...
دوستمون مشکلش از طرف مخابراته... دیگه مودم بدون وای فای هم بگیری یک گیگ میدن q2 که بماندسرعت با کابل لن با کامپیوتر ۳۵۰ هست؟
من همین الان دارم ۷۰۰ سرعت میگیرم پس عمرا بزارم عوض کنن
فکر کنم میخوان یه مودمی بدن که سرعتش محدود باشه
وگرنه کی اینا دلسوز مردم شدن که مودم عوض کنن
بنظرم ببین مودم ایسکراتل خود مخابرات ندارن بهت بده
یا حداقل یه مودم هواوی خوبش رو بگیر
نه متاسفانه ندارند.بنظرم ببین مودم ایسکراتل خود مخابرات ندارن بهت بده
یا حداقل یه مودم هواوی خوبش رو بگیر
دستت درد نکنه. آره پچ کورد بود اسمشکابل زرد رنگ پچ کورد رو منظورشه بسته به طولش ۱۵۰ تومن تا یه تومن داره
بپرس ببین مودم x6 دارن با دو نیم تومن بیشتر وای فای 6 داره که یک گیگ سرعت رو فیکس میده بهت البته گوشی هم باید ساپورت کنه از اون ورژن وای فای
من قبل عید ازشون فیبر گرفتم مودم هم التکس L1 هست که نیاز به کانفیگ نداره (نمیدونم چجوریه، هاردریست هم میکنم خودش دوباره وصل میشه اما وایرلس ریست میشه، خود پشتیبانی هم تایید کرده که این مدل نیاز به اکانت و کانفیگ نداره، عجیبه کلا) تا قبل از جنگ اوکی بود حتی اون بسته 3 ترابایت اولشون هم دادن بدون قطعی خاصی یا سرعت پایینی، پینگ هم با اروپا حدودای 70 اما بعد از جنگ (دو هفته خونه نبودم و مودم خاموش بود) یکسره قطعی دارم، یعنی همه چیز خوبه یکدفعه چراغ pon قطع میشه دو سه دقیقه بعد وصل میشه، هیچ تناوب خاصی هم من ندیدم، بعضی وقتا 6 ساعت خوبه بعضی وقتا تو یک ساعت 6 بار قطع میشه، هرچقدرم این مدت پیگیری کردم فقط میگن صبر کنید. اوایل که میگفتن اصلا اختلالی به ما نگفتن از منطقه شما اما الان میگن اختلال هست اما مشخص نیست مشکل از اونه یا نه، صبر کنید.اگر اعصابتون را دوست دارید از ایرانسل اینترنت فیبر نگیرید. یک ماه پیش ثبت نام کردیم . اومدند کابل کشیدند و حتی مودم هم تحویل دادند ( مودم یوتل هست g445 )
الان از یکشنبه چراغ pon هم روشنبه و سبزه ولی هر جا زنگ می زنم یه اکانت و vlan id نمی دهند که اینترنت رو راه بندازیم . پشتیبانی هم که فقط میگه صبر کنید .
من نمی دونم فردا روز اینترنت قطع بشه اینا چطوری می خوان پیگیری کنند
دقیقامن قبل عید ازشون فیبر گرفتم مودم هم التکس L1 هست که نیاز به کانفیگ نداره (نمیدونم چجوریه، هاردریست هم میکنم خودش دوباره وصل میشه اما وایرلس ریست میشه، خود پشتیبانی هم تایید کرده که این مدل نیاز به اکانت و کانفیگ نداره، عجیبه کلا) تا قبل از جنگ اوکی بود حتی اون بسته 3 ترابایت اولشون هم دادن بدون قطعی خاصی یا سرعت پایینی، پینگ هم با اروپا حدودای 70 اما بعد از جنگ (دو هفته خونه نبودم و مودم خاموش بود) یکسره قطعی دارم، یعنی همه چیز خوبه یکدفعه چراغ pon قطع میشه دو سه دقیقه بعد وصل میشه، هیچ تناوب خاصی هم من ندیدم، بعضی وقتا 6 ساعت خوبه بعضی وقتا تو یک ساعت 6 بار قطع میشه، هرچقدرم این مدت پیگیری کردم فقط میگن صبر کنید. اوایل که میگفتن اصلا اختلالی به ما نگفتن از منطقه شما اما الان میگن اختلال هست اما مشخص نیست مشکل از اونه یا نه، صبر کنید.
کیفیت اینترنتشون اگر وصل باشه واقعا خوبه اما این مدت سر قطعی خیلی اذیت کردن. پشتیبانی ایرانسل هم واقعا افتضاحه، اپراتور رسما هیچ دسترسی خاصی نداره، نهایتا فرم پر میکنه که از پشتیبانی فنی زنگ بزنن.
مسئله اینه عملا با هم فرق خاصی ندارن و همه فیک هستن ، بنظرم همینو بگیر ( البته این به معنی تضمین کیفیت نیست صرفا به معنی دردسر کمتره)نه متاسفانه ندارند.
نمیدونم توهم زدم یا واقعیته. پیمانکاره به شدت مهربون و متینه پشت تلفن. گویا خودش بازنشسته مخابراته.
همین امروز عصر هم تماس گرفتم باهاش که ۵شنبه بیان برای سیم کشی.
خیلی موقرانه گفت هیچ اجباری برای خرید مودم از من نیست. اما دیگه اگه مشکلی بود، حقیقتاً من گردن نمیگیرم...
مدل مودم رو هم پرسیدم:
هواوی مدل EG8245W5
دستت درد نکنه. آره پچ کورد بود اسمش
همین یه مدل مودم رو داره، که با نصب و آوردنش و همه چیزش(کابل پچ کورد رو هم میده) میشه ۴ و ۳۰۰
هزینه سیم کشی هم ۲ میلیون تومن طبق گفتهی پیمانکار...
پ.ن:
مشکلی که الان من باهاش طرفم اینه که ۵ واحد دیگه هم کاراشون رو به من سپردن!
هیچکدوم هیچ اطلاعاتی در مورد فیبرنوری و مودم ندارن.
با هرکدوم که تماس میگیرم، خواهش میکنن که فلانی بهترین انتخاب رو برای مودم داشته باش چون ما بلد نیستیم.
الان هم اگه شما یا @Sarvior این مودم رو تائید نکنید،
باید به دنبال یه مودم دیگه با همین قیمت باشم؛ فقط نمیدونم نصب و کانفیگ گذاریش کار من میتونه باشه یا نه؟!
حداقل سر این مودمی که خودش میخواد بده، میدونم تمام کاراش رو میکنه؛
اما اگه خودم به صورت مجزا بخرم، میترسم گند بزنم و بلد نباشم وصل کنم؛
اون بنده خداهایی هم که به من اعتماد کردند رو نا امید کنم...
قوین ترین مودم هووای موجود تو ایران یعد x6 این مدله بزار بیاره تازه شکر کن مودم دو باندس برا ماها یه بانده دادن ایسکراتل g64نه متاسفانه ندارند.
نمیدونم توهم زدم یا واقعیته. پیمانکاره به شدت مهربون و متینه پشت تلفن. گویا خودش بازنشسته مخابراته.
همین امروز عصر هم تماس گرفتم باهاش که ۵شنبه بیان برای سیم کشی.
خیلی موقرانه گفت هیچ اجباری برای خرید مودم از من نیست. اما دیگه اگه مشکلی بود، حقیقتاً من گردن نمیگیرم...
مدل مودم رو هم پرسیدم:
هواوی مدل EG8245W5
دستت درد نکنه. آره پچ کورد بود اسمش
همین یه مدل مودم رو داره، که با نصب و آوردنش و همه چیزش(کابل پچ کورد رو هم میده) میشه ۴ و ۳۰۰
هزینه سیم کشی هم ۲ میلیون تومن طبق گفتهی پیمانکار...
پ.ن:
مشکلی که الان من باهاش طرفم اینه که ۵ واحد دیگه هم کاراشون رو به من سپردن!
هیچکدوم هیچ اطلاعاتی در مورد فیبرنوری و مودم ندارن.
با هرکدوم که تماس میگیرم، خواهش میکنن که فلانی بهترین انتخاب رو برای مودم داشته باش چون ما بلد نیستیم.
الان هم اگه شما یا @Sarvior این مودم رو تائید نکنید،
باید به دنبال یه مودم دیگه با همین قیمت باشم؛ فقط نمیدونم نصب و کانفیگ گذاریش کار من میتونه باشه یا نه؟!
حداقل سر این مودمی که خودش میخواد بده، میدونم تمام کاراش رو میکنه؛
اما اگه خودم به صورت مجزا بخرم، میترسم گند بزنم و بلد نباشم وصل کنم؛
اون بنده خداهایی هم که به من اعتماد کردند رو نا امید کنم...