Sarvior
Gold User
یکی تو مخابرات به من گفت نمیشه ولی از صحتش مطمعن نیستمتو منطقه آسیاتک و مخابرات هردو سرویس میدن، صحبت اینه تجهیزات یکیه یا بخوای عوض کنی کلی دنگ و فنگ و هزینه داره؟
اسیاتک جواب درست تری بهت بده شاید
یکی تو مخابرات به من گفت نمیشه ولی از صحتش مطمعن نیستمتو منطقه آسیاتک و مخابرات هردو سرویس میدن، صحبت اینه تجهیزات یکیه یا بخوای عوض کنی کلی دنگ و فنگ و هزینه داره؟
بعد میان فیبر شوت میکنن. اینا فعلن داکته!دوستان برای ما امدن اون لوله زرد ها رو کشیدن کافو ها رو هم زدن ولی داخلش هیچ سیمی نیست داخل اون لوله زرد ها هم هیچی نیست به نظرتون اینا رو سیم کشی میکنن دوباره یا همینجوری هست ؟
پس باید چند ماه دیگه هم صبر کنمبعد میان فیبر شوت میکنن. اینا فعلن داکته!

این قیمت چرا اینقدر کمه پس؟حمید یکی از اقوام من گرفته بود، معمولا مودم هایی که میدن بشدت اشغال و ایرانی هستند.الانم پیامک داد که شماره ات اینه(برای فیبر شماره میدن؟؟؟) و درخواست رفته برای قسمت فنی.قیمتش هم با فیبر کشی و مودم شده 320 تومناین قیمت چرا اینقدر کمه پس؟
آخه کلا چیزی برای انتخاب نداشت.فقط همین مگافیبر بود که سرعتش زده بود تا 300 مگ.بعد کلا فکر نکنم با بدترین مودم هم هزینه 320 تومن بشهحمید یکی از اقوام من گرفته بود، معمولا مودم هایی که میدن بشدت اشغال و ایرانی هستند.
حجمش چقدر هست ؟فک کنم ماهی ۸۰ گیگه اون مبلغ هم هر ماه باید پرداخت کنی پس پرداخته سرویست تا یکی دو سال مودم هم شانسیه دو بانده باشه یا نباشه.اگه این حجم باشه کارت ساختسآخه کلا چیزی برای انتخاب نداشت.فقط همین مگافیبر بود که سرعتش زده بود تا 300 مگ.بعد کلا فکر نکنم با بدترین مودم هم هزینه 320 تومن بشه
حالا نمیدونم ماهی 320 تومنه یا چی؟ولی زده رو قبض میاد.الان چیزی پرداخت نکردم.
الان چک کردم دیدم تو بخش اطلاعاتم یه شماره جدید ثبت شده و جلوش زده ftth فعال
حالا اگه گوش شیطون کر یهو اومدن میشه مثلا بگم مودم بهتر میخوام؟یا بعد خودم مودم بهتر بخرم؟
@Sarvior پرتوان برس به داد این ناتوان![]()
![]()
آره همینه ولی مگه نمیشه حجم خرید یا تغییر سرویس داد؟حجمش چقدر هست ؟فک کنم ماهی ۸۰ گیگه اون مبلغ هم هر ماه باید پرداخت کنی پس پرداخته سرویست تا یکی دو سال مودم هم شانسیه دو بانده باشه یا نباشه.اگه این حجم باشه کارت ساختس
این جشنواره فیبر در خانس منم همینو داشتم به بار میتونی حجم با تخفیف بخری 1000 گیگ 700تومنه روز نا محدود و 500گیگ 450تومن یه بار من خریدم دیگه تو پنل نشون نداد برام تازه اگه اینو تموم نکنی هر ناه اون هشتاد گیگ سوخت میشه بعد که تموم شد برا من بسته من موندم و هشتاد گیگ و جریانات تغییر سرویس که قبلاً اینا نوشتم اگه میتونی برو مرکز مخابراتی از همون تانوما استاندارد ها بخر تا دیر نشدهآره همینه ولی مگه نمیشه حجم خرید یا تغییر سرویس داد؟
اگه هم نه پول حجم اضافه برات مهم نیس سرعت برات مهمه حجم عادی میخری از اینا تاریخ مصرف هم نداره مونده به خودتو استفاده اتاین جشنواره فیبر در خانس منم همینو داشتم به بار میتونی حجم با تخفیف بخری 1000 گیگ 700تومنه روز نا محدود و 500گیگ 450تومن یه بار من خریدم دیگه تو پنل نشون نداد برام تازه اگه اینو تموم نکنی هر ناه اون هشتاد گیگ سوخت میشه بعد که تموم شد برا من بسته من موندم و هشتاد گیگ و جریانات تغییر سرویس که قبلاً اینا نوشتم اگه میتونی برو مرکز مخابراتی از همون تانوما استاندارد ها بخر تا دیر نشده
ممنون.سرعتش برام مهمتره.همین الان ماهی 600 دارم برای 410 گیگ میدم با سرعت 12 مگ....میخوام عقده گشایی کنماین جشنواره فیبر در خانس منم همینو داشتم به بار میتونی حجم با تخفیف بخری 1000 گیگ 700تومنه روز نا محدود و 500گیگ 450تومن یه بار من خریدم دیگه تو پنل نشون نداد برام تازه اگه اینو تموم نکنی هر ناه اون هشتاد گیگ سوخت میشه بعد که تموم شد برا من بسته من موندم و هشتاد گیگ و جریانات تغییر سرویس که قبلاً اینا نوشتم اگه میتونی برو مرکز مخابراتی از همون تانوما استاندارد ها بخر تا دیر نشده
اگه هم نه پول حجم اضافه برات مهم نیس سرعت برات مهمه حجم عادی میخری از اینا تاریخ مصرف هم نداره مونده به خودتو استفاده ات
سلام حمید اینی که گرفتی جشنواره ست ، خوب نیست بنظرم اگر میتونی عادی بگیرممنون.سرعتش برام مهمتره.همین الان ماهی 600 دارم برای 410 گیگ میدم با سرعت 12 مگ....میخوام عقده گشایی کنم![]()
ممنون....اینی که من گرفتم آخه زده بود تا 300 ولی بقیه زده تا 100 مگ.خب این قاعدتا نباید بهتر باشه؟سلام حمید اینی که گرفتی جشنواره ست ، خوب نیست بنظرم اگر میتونی عادی بگیر
البته اگر بتونی زرنگی کنی و مودم و فیبر کشی رو با جشنواره ارزون در بیاری و بدون جریمه قابل توجه بسته تو استاندارد بگیری خوبه
ببین فیبر عادی تا ۱۰۰۰ اسمی ( عملا ۶۰۰-۷۰۰ ) هم داشت قبلاً ، الانم باید باشه سایت مخابرات رو چک کن بسته های فیبرش رو
۸۰ گیگ با سرعت بالا خیلی زود تموم میشه و تا جایی که میدونم تو جشنواره بگیرید بسته های شبانه هم برات نمیان
من ۵۰۰ گیگ ماهانه دارم ۴۰۰ تومن پیش پرداخت البته ( یکسالشو یکجا باید بدی البته)
بسته دانلود شبانه هم داره ۱۵۰ گیگ ۶۶ تومن
من خودم سرعتم نزدیکه ۷۰۰ هست دانلود و آپلود نزدیک ۹۰۰ بگیری دیگه adsl به چشمت نمیاد ، هرچند سنگ هایی که سر راهش تعمدا میزارن خیلی فرقی با adsl نداره برای بازی آنلاین ولی برای اپلود و دانلود یه دنیای دیگه
اگر میخوای بگردم شماره مسئول بسته رو برات درمیارم تو مخابرات اصلی قصرالدشت
حضوری اگر بری بهتره قبل فیبر کشی ولی اگر نمیرسی شماره رو برات پیدا کنم
مودم هاشونم معمولا ایسکراتل میدن تو جشنواره خواستی بگیری یا ۲ بانده شو(g68) بگیر یا عادی (g64)بگیر و روتر که wifi6 ساپورت کنه بگیر
من خودم یه روتر Xiaomi ax3000t گرفتم wifi6 داره و خیلی راضیم از مودم ۲ بانده ایسکراتل g68 مخابرات هم بهتره
مودم های هواوی و فایبر هوم که تو ایرانه ۹۰ درصد فیک هستن و ریبرند و ریپک و ریشل
من هزینه حجم اضافه خریدنش برام مهم نیست فقط میخوام سریعترین سرویسشون باشهشاید تو جشنواره بیشترین سرعت اینه ولی سرعت ۱۰۰۰ هم دارنممنون....اینی که من گرفتم آخه زده بود تا 300 ولی بقیه زده تا 100 مگ.خب این قاعدتا نباید بهتر باشه؟من هزینه حجم اضافه خریدنش برام مهم نیست فقط میخوام سریعترین سرویسشون باشه
بعد الان که شماره هم بهم دادن به نظرت چقدر طول میکشه؟