bluejay
کاربر سایت
نه متاسفانه ندارند.
نمیدونم توهم زدم یا واقعیته. پیمانکاره به شدت مهربون و متینه پشت تلفن. گویا خودش بازنشسته مخابراته.
همین امروز عصر هم تماس گرفتم باهاش که ۵شنبه بیان برای سیم کشی.
خیلی موقرانه گفت هیچ اجباری برای خرید مودم از من نیست. اما دیگه اگه مشکلی بود، حقیقتاً من گردن نمیگیرم...
مدل مودم رو هم پرسیدم:
هواوی مدل EG8245W5
دستت درد نکنه. آره پچ کورد بود اسمش
همین یه مدل مودم رو داره، که با نصب و آوردنش و همه چیزش(کابل پچ کورد رو هم میده) میشه ۴ و ۳۰۰
هزینه سیم کشی هم ۲ میلیون تومن طبق گفتهی پیمانکار...
پ.ن:
مشکلی که الان من باهاش طرفم اینه که ۵ واحد دیگه هم کاراشون رو به من سپردن!
هیچکدوم هیچ اطلاعاتی در مورد فیبرنوری و مودم ندارن.
با هرکدوم که تماس میگیرم، خواهش میکنن که فلانی بهترین انتخاب رو برای مودم داشته باش چون ما بلد نیستیم.
الان هم اگه شما یا @Sarvior این مودم رو تائید نکنید،
باید به دنبال یه مودم دیگه با همین قیمت باشم؛ فقط نمیدونم نصب و کانفیگ گذاریش کار من میتونه باشه یا نه؟!
حداقل سر این مودمی که خودش میخواد بده، میدونم تمام کاراش رو میکنه؛
اما اگه خودم به صورت مجزا بخرم، میترسم گند بزنم و بلد نباشم وصل کنم؛
اون بنده خداهایی هم که به من اعتماد کردند رو نا امید کنم...
شما کدوم منطقه تهران هستید؟ در برخی شهرها و مناطق ( توی کنترل پنل مخابرات ) سرعت قراردادی اکثر تعرفه ها 100 مگابیت هست که سرعت واقعیش البته تا 200 هم میرسه ( مگر مثلا بالاترین حجم که سرویس اسمی 1000 هم میدند و فقط یک مورد هست به قیمت نزدیک 700 هزار تومان ) که عملا یک مودم ارزان با یک مودم دو بانده گرون تفاوتی نمیکنه چندان ولی خب مثلا یک مودم دو میلیونی اندازه کف دست و خیلی کیفیت ساخت پایین a5 با مودم w5 که ساختار و شکل و طراحی درست و حسابی تری داره ( فقط یک مورد اندازه و طراحی توی دمای مودم تاثیر داره ) فرق میکنه.
مودم که اگر فقط همین مودمی که میگید باشه مودم خوبیه. دوبانده. چهار لن گیگ. و البته قیمت مناسبی که دارند بهتون میدند. چون معمولا وقتی خودشون مودم میدند گرون تر حساب میکنند. شما پچ کورد فرضا یک متری را هم 150 تا 250 حساب کنید و هزینه رفت و آمد کانفیگ را میبینید که قیمت بدی نیست. البته مودم اخیرا گرون شد و قیمت قبل حساب کنیم هم حتی میشه گفت مناسبه قیمتی که به شما گفتند. در مورد مودم هم چون توی قراردادها حتما ذکر میشه که نباید اجبار بشه خرید مودم از طرف پیمانکار طبیعی است که سخت گیری نکنند چون منع قانونی داره و یکی بخواد میتونه پیگیری کنه و دردسر بشه براشون.
کانفیگ مودم کار سختی نیست عملا شبیه کانفیگ مودم ADSL هست با چند تا گزینه بیشتر ولی چند تا نکته و گیر و گور ممکنه داشته باشه بسته به مودم مورد استفاده که حل میشه ولی وقتی قیمت مناسبی دارند میدند، خودشون بیان انجام بدند شاید بی دردسر تر باشه. یک نکته وجود داره که در مودم فیبر نوری سریال مودم باید رجیستر بشه در مرکز تلفن و اگر خودشون انجام بدند خودشون هم اعلامش میکنند و کار رجیستریش را انجام میدند والا شما یا باید عکس بگیرید از پشت مودم یا شماره سریال مودم را دقیق براشون ارسال کنید تا مراحل رجیستر مودم انجام بشه. تا انجام نشه چراغ پان چشمک زن سبز خواهد بود و وقتی انجام شد ثابت میشه.
هزینه سیم کشی هم اخیرا در تهران که من اطلاع دارم تا 3 تومن هم میگن برخی پیمانکارا و به 2 تومن راضی میشند.
در مورد مودم ها هم نکته اینجاست همه این هواوی ها لااقل جعبه باز هستند. چه از بیرون بخرید چه از خودشون. فقط باید دقت بشه استوک نباشه هرچند وقتی مودم جعبه باز هست واقعا در این مورد از هر جا بخری نمیشه مطمئن بود. خودشون نصب کنند فکر کنم یک سال هم گارانتی میکنند و بیرون هم بعضی ها یک سال گرانتی شرکتی میکنند منتهی وقتی مودم از خودشون باشه خراب بشه رفت و امد و آوردن و بردن مودم جدید هم احتمالا پای خودشون هست و دردسر بیرون را نداره. از اونجایی که مسئولیت بقیه را هم قبول میکنید حالا شاید احتمال خرابی یک مودم از یک مودم کم باشه ولی از چند تا مودم ممکنه یکیش اذیت کنه.