اینترنت فیبر نوری (تانوما)

نه متاسفانه ندارند.
نمی‌دونم توهم زدم یا واقعیته. پیمانکاره به شدت مهربون و متینه پشت تلفن. گویا خودش بازنشسته مخابراته.
همین امروز عصر هم تماس گرفتم باهاش که ۵شنبه بیان برای سیم کشی.
خیلی موقرانه گفت هیچ اجباری برای خرید مودم از من نیست. اما دیگه اگه مشکلی بود، حقیقتاً من گردن نمیگیرم...
مدل مودم رو هم پرسیدم:
هواوی مدل EG8245W5

دستت درد نکنه. آره پچ کورد بود اسمش
همین یه مدل مودم رو داره، که با نصب و آوردنش و همه چیزش(کابل پچ کورد رو هم میده) میشه ۴ و ۳۰۰
هزینه سیم کشی هم ۲ میلیون تومن طبق گفته‌ی پیمانکار...

پ.ن:
مشکلی که الان من باهاش طرفم اینه که ۵ واحد دیگه هم کاراشون رو به من سپردن!
هیچکدوم هیچ اطلاعاتی در مورد فیبرنوری و مودم ندارن.
با هرکدوم که تماس می‌گیرم، خواهش می‌کنن که فلانی بهترین انتخاب رو برای مودم داشته باش چون ما بلد نیستیم.
الان هم اگه شما یا @Sarvior این مودم رو تائید نکنید،
باید به دنبال یه مودم دیگه با همین قیمت باشم؛ فقط نمی‌دونم نصب و کانفیگ گذاریش کار من می‌تونه باشه یا نه؟!
حداقل سر این مودمی که خودش می‌خواد بده، می‌دونم تمام کاراش رو می‌کنه؛
اما اگه خودم به صورت مجزا بخرم، می‌ترسم گند بزنم و بلد نباشم وصل کنم؛
اون بنده‌ خداهایی هم که به من اعتماد کردند رو نا امید کنم...

شما کدوم منطقه تهران هستید؟ در برخی شهرها و مناطق ( توی کنترل پنل مخابرات ) سرعت قراردادی اکثر تعرفه ها 100 مگابیت هست که سرعت واقعیش البته تا 200 هم میرسه ( مگر مثلا بالاترین حجم که سرویس اسمی 1000 هم میدند و فقط یک مورد هست به قیمت نزدیک 700 هزار تومان ) که عملا یک مودم ارزان با یک مودم دو بانده گرون تفاوتی نمیکنه چندان ولی خب مثلا یک مودم دو میلیونی اندازه کف دست و خیلی کیفیت ساخت پایین a5 با مودم w5 که ساختار و شکل و طراحی درست و حسابی تری داره ( فقط یک مورد اندازه و طراحی توی دمای مودم تاثیر داره ) فرق میکنه.

مودم که اگر فقط همین مودمی که میگید باشه مودم خوبیه. دوبانده. چهار لن گیگ. و البته قیمت مناسبی که دارند بهتون میدند. چون معمولا وقتی خودشون مودم میدند گرون تر حساب میکنند. شما پچ کورد فرضا یک متری را هم 150 تا 250 حساب کنید و هزینه رفت و آمد کانفیگ را میبینید که قیمت بدی نیست. البته مودم اخیرا گرون شد و قیمت قبل حساب کنیم هم حتی میشه گفت مناسبه قیمتی که به شما گفتند. در مورد مودم هم چون توی قراردادها حتما ذکر میشه که نباید اجبار بشه خرید مودم از طرف پیمانکار طبیعی است که سخت گیری نکنند چون منع قانونی داره و یکی بخواد میتونه پیگیری کنه و دردسر بشه براشون.

کانفیگ مودم کار سختی نیست عملا شبیه کانفیگ مودم ADSL هست با چند تا گزینه بیشتر ولی چند تا نکته و گیر و گور ممکنه داشته باشه بسته به مودم مورد استفاده که حل میشه ولی وقتی قیمت مناسبی دارند میدند، خودشون بیان انجام بدند شاید بی دردسر تر باشه. یک نکته وجود داره که در مودم فیبر نوری سریال مودم باید رجیستر بشه در مرکز تلفن و اگر خودشون انجام بدند خودشون هم اعلامش میکنند و کار رجیستریش را انجام میدند والا شما یا باید عکس بگیرید از پشت مودم یا شماره سریال مودم را دقیق براشون ارسال کنید تا مراحل رجیستر مودم انجام بشه. تا انجام نشه چراغ پان چشمک زن سبز خواهد بود و وقتی انجام شد ثابت میشه.

هزینه سیم کشی هم اخیرا در تهران که من اطلاع دارم تا 3 تومن هم میگن برخی پیمانکارا و به 2 تومن راضی میشند.

در مورد مودم ها هم نکته اینجاست همه این هواوی ها لااقل جعبه باز هستند. چه از بیرون بخرید چه از خودشون. فقط باید دقت بشه استوک نباشه هرچند وقتی مودم جعبه باز هست واقعا در این مورد از هر جا بخری نمیشه مطمئن بود. خودشون نصب کنند فکر کنم یک سال هم گارانتی میکنند و بیرون هم بعضی ها یک سال گرانتی شرکتی میکنند منتهی وقتی مودم از خودشون باشه خراب بشه رفت و امد و آوردن و بردن مودم جدید هم احتمالا پای خودشون هست و دردسر بیرون را نداره. از اونجایی که مسئولیت بقیه را هم قبول میکنید حالا شاید احتمال خرابی یک مودم از یک مودم کم باشه ولی از چند تا مودم ممکنه یکیش اذیت کنه.

خب من آپدیت بدم
اومدم مخابرات مرکزی رئیس مربوطه تماس گرفت به رئیس مخابرات منطقه ، اونم گفت دارن olt تجهیزات منطقه رو عوض میکنند و مودم ها باید عوض بشه ، در واقع قضیه سر کاری نبود
خود کارمند های مخابرات هم گفتن این q2 نسبت به ایسکراتل ضعیف تره ولی خب چاره ای نیست ظاهراو باید مودم هواوی بگیرم
گفتم اگر مودم دیگه بخوان چطور گفت میتونی مودم ایسکراتل رو نگه داری خودت بری یه مودم هواوی بگیری که خب نمی ارزه

شما کدوم منطقه تهران هستید؟ در برخی شهرها و مناطق ( توی کنترل پنل مخابرات ) سرعت قراردادی اکثر تعرفه ها 100 مگابیت هست که سرعت واقعیش البته تا 200 هم میرسه ( مگر مثلا بالاترین حجم که سرویس اسمی 1000 هم میدند و فقط یک مورد هست به قیمت نزدیک 700 هزار تومان ) که عملا یک مودم ارزان با یک مودم دو بانده گرون تفاوتی نمیکنه چندان ولی خب مثلا یک مودم دو میلیونی اندازه کف دست و خیلی کیفیت ساخت پایین a5 با مودم w5 که ساختار و شکل و طراحی درست و حسابی تری داره ( فقط یک مورد اندازه و طراحی توی دمای مودم تاثیر داره ) فرق میکنه.

مودم که اگر فقط همین مودمی که میگید باشه مودم خوبیه. دوبانده. چهار لن گیگ. و البته قیمت مناسبی که دارند بهتون میدند. چون معمولا وقتی خودشون مودم میدند گرون تر حساب میکنند. شما پچ کورد فرضا یک متری را هم 150 تا 250 حساب کنید و هزینه رفت و آمد کانفیگ را میبینید که قیمت بدی نیست. البته مودم اخیرا گرون شد و قیمت قبل حساب کنیم هم حتی میشه گفت مناسبه قیمتی که به شما گفتند. در مورد مودم هم چون توی قراردادها حتما ذکر میشه که نباید اجبار بشه خرید مودم از طرف پیمانکار طبیعی است که سخت گیری نکنند چون منع قانونی داره و یکی بخواد میتونه پیگیری کنه و دردسر بشه براشون.

کانفیگ مودم کار سختی نیست عملا شبیه کانفیگ مودم ADSL هست با چند تا گزینه بیشتر ولی چند تا نکته و گیر و گور ممکنه داشته باشه بسته به مودم مورد استفاده که حل میشه ولی وقتی قیمت مناسبی دارند میدند، خودشون بیان انجام بدند شاید بی دردسر تر باشه. یک نکته وجود داره که در مودم فیبر نوری سریال مودم باید رجیستر بشه در مرکز تلفن و اگر خودشون انجام بدند خودشون هم اعلامش میکنند و کار رجیستریش را انجام میدند والا شما یا باید عکس بگیرید از پشت مودم یا شماره سریال مودم را دقیق براشون ارسال کنید تا مراحل رجیستر مودم انجام بشه. تا انجام نشه چراغ پان چشمک زن سبز خواهد بود و وقتی انجام شد ثابت میشه.

هزینه سیم کشی هم اخیرا در تهران که من اطلاع دارم تا 3 تومن هم میگن برخی پیمانکارا و به 2 تومن راضی میشند.

در مورد مودم ها هم نکته اینجاست همه این هواوی ها لااقل جعبه باز هستند. چه از بیرون بخرید چه از خودشون. فقط باید دقت بشه استوک نباشه هرچند وقتی مودم جعبه باز هست واقعا در این مورد از هر جا بخری نمیشه مطمئن بود. خودشون نصب کنند فکر کنم یک سال هم گارانتی میکنند و بیرون هم بعضی ها یک سال گرانتی شرکتی میکنند منتهی وقتی مودم از خودشون باشه خراب بشه رفت و امد و آوردن و بردن مودم جدید هم احتمالا پای خودشون هست و دردسر بیرون را نداره. از اونجایی که مسئولیت بقیه را هم قبول میکنید حالا شاید احتمال خرابی یک مودم از یک مودم کم باشه ولی از چند تا مودم ممکنه یکیش اذیت کنه.
درود بر شما
من پیامتون رو دیروز ندیده بودم.
عذرمیخوام.
ما پونک زندگی میکنیم.
اداره‌ مخابرات این منطقه پایین‌تر‌ از خیابان مخبری واقع شده.
با توجه به نصایح شما و دوستان، منم ترجیحم اینه همین مودم رو بگیرم.
در مورد سرویس و پنل؛ هنوز چیزی نمی‌دونم(این که میخوان ۱۰۰ مگابیت بدن یا چیز دیگه؟!)
اما احتمالاً همون پنل ۱۰۰۰ مگابیت باشه.
چون رسماً گویا در این منطقه مشترک زیادی ندارند و به گفته‌ی پیمانکار که دیروز داشتیم در مورد سرعت مودم حرف میزدیم؛ گفت با Lan تا سرعن ۱۰۰۰ مگابیت رو هم احتمالا بتونی دریافت کنی! حالا باید صبر کرد تا وقتی که همه‌ی کارا انجام بشه...

• Like
Reactions: Sarvior
درود بر شما
عذرمیخوام.
ما پونک زندگی میکنیم.
در مورد سرویس و پنل؛ هنوز چیزی نمی‌دونم(این که میخوان ۱۰۰ مگابیت بدن یا چیز دیگه؟!)
چون رسماً گویا در این منطقه مشترک زیادی ندارند و به گفته‌ی پیمانکار که دیروز داشتیم در مورد سرعت مودم حرف میزدیم؛ گفت با Lan تا سرعن ۱۰۰۰ مگابیت رو هم احتمالا بتونی دریافت کنی! حالا باید صبر کرد تا وقتی که همه‌ی کارا انجام بشه...
وقتی اومد برای خودت نصب کنه ازش بخواه با حوصله فیوژن ها رو بزنه که تو سرعت تاثیر داره
الان جشنواره نیست درسته ؟ تو بسته خریدن اگر اوکی هستی اون بسته ای رو بگیر که ۵۰۰ گیگ هست و سرعت تا ۱۰۰۰ آزاده

• Like
Reactions: TheGodfather
وقتی اومد برای خودت نصب کنه ازش بخواه با حوصله فیوژن ها رو بزنه که تو سرعت تاثیر داره
الان جشنواره نیست درسته ؟ تو بسته خریدن اگر اوکی هستی اون بسته ای رو بگیر که ۵۰۰ گیگ هست و سرعت تا ۱۰۰۰ آزاده
ممنونم. چشم میگم.
یادمه اوایل مردادماه پارسال جشنواره بود، حتی توی صفحه‌ی اول سایت مخابرات هم بودش
اما مخابرات منطقه گفت همچین چیزی نداریم!
چند روز پیش هم که رفتم، توی سالن اداره‌شون، یه بنر به چه بزرگی زدن با مضمون جشنواره بزرگ فیبر نوری و فلان!
وقتی گفتم جشنواره دارید یا نه؟
باز گفتند نه نداریم!
گفتم پس اون بنر چیه؟
گفتند بنر رو ول کن!=))

• Smile
Reactions: mallo and Sarvior
ممنونم. چشم میگم.
یادمه اوایل مردادماه پارسال جشنواره بود، حتی توی صفحه‌ی اول سایت مخابرات هم بودش
اما مخابرات منطقه گفت همچین چیزی نداریم!
چند روز پیش هم که رفتم، توی سالن اداره‌شون، یه بنر به چه بزرگی زدن با مضمون جشنواره بزرگ فیبر نوری و فلان!
وقتی گفتم جشنواره دارید یا نه؟
باز گفتند نه نداریم!
گفتم پس اون بنر چیه؟
گفتند بنر رو ول کن!=))
روشن
ما طرف کوچه ای که هستیم بدون جشنواره گرفتیم ،اونطرف کوچه با جشنواره دارن میگیرن ;))

درود بر شما
عذرمیخوام.
ما پونک زندگی میکنیم.

سلامت باشید.
یکی از خوبی های مخابرات بسته های ترافیک ساعات خاصش هست. همون شبانه ها که قیمت خوبی دارند برای دانلودهای حجیم. حالا واقعا بسته به نیاز به نظرم با توجه به پایداری خوبی که سرویس فیبر داره ( بر خلاف ADSL و نویزهاش و اینترنت همراه و بالا و پایین هاش ) همین سرعت های 100 و 200 هم برای استفاده معمولی کافی هستند هرچند شاید اون احساس نیاز به نهایت سرعت را پاسخ ندند و لذت بخش! نباشند. از جهاتی شاید برای برخی ها بهتر هم باشه. همینطوری حجم خصوصا برای افرادی که به ADSL عادت داشتند به سرعت برق و باد مصرف میشه خصوصا در وبسات هایی مثل یوتیوب و پلتفرم هایی مثل استیم.

قفط حالا دوستان اشاره کردند توجه کنید از اونجا که کابل های فیبر نوری حساس هستند به فشار و خم و ... حتما در مراحل نصب از مسیرهایی عبور بدند و فیوژن را از همین حالا تصمیم بگیرید در نقطه ای نصب کنند که کابل در معرض تماس زیاد و رفت و آمد نباشه. فیوژن چون باید به دیوار متصل بشه و جاش هم ثابت هست تقریبا، از همین حالا تصمیم بگیرید کدوم نقطه دیوار و اتاق ها میخواید نصب بشه تا روز نصب با عجله تصمیم نگیرید. طبیعتا باید نقطه ای از خونه باشه که هم اگر اتصالات زیادی با لن دارید نزدیک سیستم ها باشه یا اگر پوشش وای فای مهمه جای مناسبی باشه اگر وسعت خونه زیاده. البته لن ها را با کابل ها هم میشه متصل کرد بعدا با طول های مختلف.

با سلام خدمت دوستان من قبلا میخواستم فیبر بگیرم رفتم مخابرات گفتن تحت پوشش نیستی و مدیر مخابرات شهر هم که آدم خوبی بود رفتم زنگ زد به یک نفر که فکر کنم پیمانکار بود ولی اون قضیه رو سریع پیچوند و چندتا بهانه آورد و گفتن آدرست در طرح نیست و خلاصه دیگه با ناراحتی برگشتم حالا از اون قضیه خیلی وقته میگذره دوباره تصمیم گرفتم اقدامی بکنم زنگ زدم به 2020 گفتن ما خبر نداریم باید حضوری بری و با توجه اینکه نزدیک ترین باکس به خونمون هم حدودا 110 متر فاصله ست گفتم لابد فایده ای نداره تصمیم گرفتم 195 شکایت کنم که به چه دلیل پیشرفتی انجام نمیشه چون مخابرات اکثر خیابون های شهر در چندماه اخیر حفاری کرده و باکس هم به همراه سیم متصل کرده در جواب شکایت اوپراتور جواب داده آدرس شما در محدوده طرح نیست و علتی هم نگفتن این شکایت رو تجدید نظر زدم تا کارشناس منطقه بررسی کنه.

حالا در ناامیدی کامل گفتم از سایت مخابرات ثبت نام کنم ببینم میشه یا نه چون یکی از دوستان رو دیدم اینجا همین کارو انجام داده خونمون چندتا شماره تلفن داره که دوتاش از کوچه میاد و یکی از نبش خیابون که این شماره رو وارد کردم سیستم نوشت در انتظار امکانات و تلفن گویا هم بلافاصله زنگ زد همین رو گفت. تصمیم گرفتم اون شماره دیگری که از کوچه میاد رو بزنم که سیستم جواب داد امکان دریافت فیبر نوری هست و ثبت نام رو تا آخر طی کردم با بسته 100 مگ 420 گیگ ماهانه بصورت 12 ماهه بعد تلفن گویا بلافاصله زنگ زد گفت بزودی رسیدگی میشه و اینکه هم پیامک ارسال شده شماره فیبر مجازی اومده و در قسمت پیگیری هم نوشته شده ارسال به مرکز. حالا من سوالم اینه از دوستان عزیز آیا این ثبت نام سایت واقعا درسته یا باگ داره و الکی هست؟ اون دوستمون که از این طریق ثبت نام کرده تونسته به نتیجه برسه؟ ضمنا آدرسم در محدوده سبز iranfttx نیست ولی همون 110 متر جلوتر که باکس هست سبزه

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or