اینترنت فیبر نوری (تانوما)

باید ثبت نام کنید وارد سایت بشید بعد قسمت ثبت نام تانوما.

مرسی پیدا کردم. متن شکایتتون رو میشه کلی بگید که چی بود ؟ الان ۲تا کوچه بالاتر از ما یه باکس هست ولی ما تحت پوشش نیستیم یکی دیگه هم تو فاصله ۱۵۰ -۲۰۰ متری هست

با سلام
ایرانسل دیروز ۱۱ صبح مودم واسم وصل کردن گفت یه ساعت دیگه وصل میشه. چراغ فیبر نوریش (شکل کابل فیبرنوری هست) چشمک میزد و چراغ نتورک خاموش بود ، بعد از کلی پیگیری چراغ فیبرنوری روشن ثابت و چراغ نتورک هم روشن ثابت هستش ولی اينترنت نداره همچنان ، بازم کلی گفتم میگن داریم بررسی و عیب یابی میکنیم .
چیه مشکل بنظرتون؟

با سلام
ایرانسل دیروز ۱۱ صبح مودم واسم وصل کردن گفت یه ساعت دیگه وصل میشه. چراغ فیبر نوریش (شکل کابل فیبرنوری هست) چشمک میزد و چراغ نتورک خاموش بود ، بعد از کلی پیگیری چراغ فیبرنوری روشن ثابت و چراغ نتورک هم روشن ثابت هستش ولی اينترنت نداره همچنان ، بازم کلی گفتم میگن داریم بررسی و عیب یابی میکنیم .

تعطیلات دیگه از شانست

آخه همه پاسخگوئن، اگه از اون بود بنظرت نمیگفتن؟
من میترسم مشکلی چیزی باشه.
چطوری میشه همه چراغ های مودم روشن باشه ولی نت نده؟
مشکل نرم افزاریه مودم درست کانفیگ نشده شاید ...وقتی چراغا روشنه نت نیست ایرانسل هم تازه اومده به اراعه فیبر میشه گفت بی تجربن مال من از روز اول که مودم رو دادن مخابرات هستم ,, چراغ los قرمز بود اصلا سیگنال نوری نداشتم بعد یه هفته دو نفر کارشناس اومد دو سه بار اومدن تو خونه رفتن بیرون کوچه خیابان اخرش درست شد.از مال من بد تر نیستی که درست میشه نگران نباش

دوستان فیبر مخابرات من داره هی قطع و وصل میشه اولش چراغ gpon قرمز بود ولی الان حتی با چراغ سبز هم هی نت قطع و وصل میشه علتش چیه ؟
هوا بارونیه ولی قبلاً تو بارون این مشکل رو نداشتم
شماره پیگیری مشکلات فیبر چیه؟ ۲۰۲۰؟ وقتی شمارمو میزنم و آخرش مربع رو میزنم بازم پیغام شماره وارد کنید رو تکرار می‌کنه مگه شماره همون کد کاربریم نیست؟

دوستان فیبر مخابرات من داره هی قطع و وصل میشه اولش چراغ gpon قرمز بود ولی الان حتی با چراغ سبز هم هی نت قطع و وصل میشه علتش چیه ؟
شماره پیگیری مشکلات فیبر چیه؟ ۲۰۲۰؟ وقتی شمارمو میزنم و آخرش مربع رو میزنم بازم پیغام شماره وارد کنید رو تکرار می‌کنه مگه شماره همون کد کاربریم نیست؟
بله 2020 هست
ببین شاید افت سیگنال رفته بالا 27- 28- رو رد کنه قطع میشه

• Like
Reactions: Sarvior
با یه پد الکلی پچ کورد (سیم زرد) رو از هر دو طرف اروم پاک کن بزن سر جاش شاید کثیف شدن و از قدرت سیگنال نوریت اسکرین بده

با یه پد الکلی پچ کورد (سیم زرد) رو از هر دو طرف اروم پاک کن بزن سر جاش شاید کثیف شدن و از قدرت سیگنال نوریت اسکرین بده
فکر نمیکنم این باشه چون همزمان طبقه بالا هم به این مشکل خورده
زنگ زدم پشتیبانی گفت سراسری هست حالا و تا فردا اوکی میشه
امیدوارم تا فردا حل بشه

• Like
Reactions: hellboy1994

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or