اینترنت فیبر نوری (تانوما)

تو خیابون نزدیکتون ببین میتونی محل عبور فیبر یا باکس fat رو پیدا کنی ؟ اگر نتونستی برو مخابرات منطقتون ازشون بخواه نشونت بدن نزدیک محل عبور فیبر یا باکس کجاست
معمولا میگن نمیشه و اینا ولی اگر نزدیکت باشه باید امضاء درخواست جمع کنی
یه متن ۲-۳ خطی می‌نویسی
اینجانب فلان به کد ملی فلان به نمایندگی از اهالی کوچه فلان به تعداد فلان که امضای ایشان به پیوست نامه موجود است درخواست فیبرکشی و دریافت خدمات فیبر نوری را دارم.
میدی همسایه هایی که می‌خوان امضا کنن با اسم و فامیل و شماره تماس هرچی بیشتر بهتر ، هرچی آپارتمان بیشتر بهتر ( من همسایه هام اونایی که میخواستن اکثرا منزل ۲ طبقه بودن و پراکنده ولی با این وجود هم کارمو انجام دادن پلی ترجیح شون اینه که آپارتمان باشه چون براشون بصرفه تر و راحت تره )
نامه رو می‌بری مخابرات منطقه اگر جواب ندادن میری مخابرات مرکزی (من همون اول بردم مرکزی ، بنظرم تصمیم بهتری بود)
این نقشه ها هم خوبه ولی دقیق نیست خودت بگرد دنبال چیزایی که گفتم و رو نقشه مشخص کن وقتی میری درخواست بدی نشونشون بدی نزدیکت موجوده
درود میگم من فاصلم یه کوچه بیشتر نیست
به نظرتون باید امضا جمع کنم؟
آبیه منم

Attachments

• Screenshot_20250223-154235_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250223-154235_Samsung Internet.jpg
    114 KB · مشاهده: 9
درود میگم من فاصلم یه کوچه بیشتر نیست
به نظرتون باید امضا جمع کنم؟
آبیه منم
شما هم بنظرم ببینید باکس fat نزدیکتون کجاست باید نزدیکتون باشه ولی خودتون برید تو کوچه های اطراف دنبالش بگردید که اونجا رفتید خواستن دست به سرتون کنن توش نمونید
+ ببینید چه شرکتی هست
آره بنظرم امضا جمع کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or