اینترنت فیبر نوری (تانوما)

البته که cat مهمه ولی برند کابل هم مهمه.زودتر میدیدم بهت کابل Orico PUG-C7 CAT7 پیشنهاد میدادم.خیلی کابل باکیفیتیه و دریغ از ذره ای افت
تو تصویر پایینی هم سرعت درگاه اترنتم روی روتر 2.5 هستش که چون مودم 1 گیگ میفرسته برا همون 1 گیگ نشون میده.این سرعت رو هم با باند 5GH میده.
به فیلمها هم گیر ندید چون امروز روز آخر سرویسم بود و باید حتما یه چیزی دانلود میکردم :)
View attachment 365425
2 گیگ تو حدود 20 ثانیه..........ما آه-ما حسرت-ما ناله :D

من که خودمو پاره کردم برای فیبر ولی آخرش جواب برام اومده که در انتظار امکانات فنی هستیم 😩

البته که cat مهمه ولی برند کابل هم مهمه.زودتر میدیدم بهت کابل Orico PUG-C7 CAT7 پیشنهاد میدادم.خیلی کابل باکیفیتیه و دریغ از ذره ای افت
تو تصویر پایینی هم سرعت درگاه اترنتم روی روتر 2.5 هستش که چون مودم 1 گیگ میفرسته برا همون 1 گیگ نشون میده.این سرعت رو هم با باند 5GH میده.
به فیلمها هم گیر ندید چون امروز روز آخر سرویسم بود و باید حتما یه چیزی دانلود میکردم :)
View attachment 365425
یا خدااااااا
چند ترا هارد داری داش =)) =)) =)) =))
از دیجی کالا یوگرین گرفتم چندروز پیش
خداروشکر بد نیست ولی هنوزم اون چیزی که میخوام نیست
توی speed test سرعت رو ۸۰۰ مگ نشون میده
الان مالک جان سرعتت توی speed tset چقدر هست؟
توی دانلود منیجر هم بگو مالک جان چقدر سرعت دانلود رو نشون میده؟

• Like
Reactions: Sarvior
View attachment 365425
توی رددیت خارجی ها عمدتا cat7 رو قبول ندارن و پیشنهادشون cat6a یا cat8 هست
البته بنده صاحب تخصص نیستم و صرفا چیزی که نصاب های اونور میگن رو گفتم

من که خودمو پاره کردم برای فیبر ولی آخرش جواب برام اومده که در انتظار امکانات فنی هستیم 😩
حمید تا زمانی که حضوری نری مشکلت حل نمیشه ، برو اونجا مخابرات مرکزی عفیف اباد پیش خانوم شمشیری، خانوم ایزدپناه یا آقای قدس بین با عکس از جایگاه باکس و غیره
باید حضوری بری پیمانکار رو اوکی کنی تا بیاد وگرنه رو روال خودشون طول میکشه
بنظرم قبل عید بری هزینه ت کمتر میشه چون اونور سال قطعا افزایش تعرفه خواهند داشت چه مودم چه بقیه اقلام

آخرین ویرایش:
حمید تا زمانی که حضوری نری مشکلت حل نمیشه ، برو اونجا مخابرات مرکزی عفیف اباد پیش خانوم شمشیری، خانوم ایزدپناه یا آقای قدس بین با عکس از جایگاه باکس و غیره
باید حضوری بری پیمانکار رو اوکی کنی تا بیاد وگرنه رو روال خودشون طول میکشه
آخه وقت ندارم...باید مرخصی بگیرم یه نصف روز 😩
البته خود مخابرات که زنگ زد گفت برو همین مخابرات معالی آباد پیش مهندس فضلی که یه روز رفتم نبود.

آخه وقت ندارم...باید مرخصی بگیرم یه نصف روز 😩
البته خود مخابرات که زنگ زد گفت برو همین مخابرات معالی آباد پیش مهندس فضلی که یه روز رفتم نبود.
اینا همینجورین ۵۰ درصد اوقات نیستن!
ولی صبح زود میان می‌تونی قبل از سرکار رفتن بری ۱-۲ ساعت بیشتر وقتتو نمیگیره
بنظرم میارزه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
View attachment 365425
بنازم که مثه خودم فیلمبازی 😎
بدبختی سیستمم جا نداره 😂
کاش یه تست سرعت از idm میگرفتی عشق میکردیم

• Like
Reactions: Love Console
کسی نیست جواب مارو بده ؟
تو محل ما مثل اینکه جفتشو میگیره
به لحاظ قیمتی فرق دارن و اینکه رو شاتل یه سری چیزا بدون dns باز میشن
سرعت و پینگ هم به شرایط و موقعیت خونه تا اون باکس فیبر متغیر هستش.
مخابرات به صرفه تر هست ولی اگه گیم میزنی و هزینه بیشتر برات مهم نیست شاتل

تنها راه شکایت از 195و بازرسی مخابرات هست. اگه جواب دادن که مقدور نیست امکانات نیست باز هم شکایت کن. پشت سر هم فقط شکایت کن تا بیان وصل کنن. من یکسال پشت هم شکایت کردم تا جایی که نه توی iranfttx و نه توی my.tci.ir تحت پوشش نبودم اما آخر سر قبول کردن که وصل کنن.
نقشه تحت پوشش که توی my.tci.ir هست خیلی دقیق هست اون جایی که علامت زدن تحت پوشش یعنی اونجا یه باکس FAT حتما وجود داره.
فیبر شاتل با مخابرات تفاوت داره ؟
مخابرات بگیر. شاتل به شدت گرون هست. بسته اولیه شاتل تموم بشه برای ماهی 500 گیگ باید 1500 پرداخت کنی در صورتی که برای مخابرات 400 تومن هست. پینگ و سرعت هم فرق خاصی ندارن با هم.

تنها راه شکایت از 195و بازرسی مخابرات هست. اگه جواب دادن که مقدور نیست امکانات نیست باز هم شکایت کن. پشت سر هم فقط شکایت کن تا بیان وصل کنن. من یکسال پشت هم شکایت کردم تا جایی که نه توی iranfttx و نه توی my.tci.ir تحت پوشش نبودم اما آخر سر قبول کردن که وصل کنن.
نقشه تحت پوشش که توی my.tci.ir هست خیلی دقیق هست اون جایی که علامت زدن تحت پوشش یعنی اونجا یه باکس FAT حتما وجود داره.
اینقدر شکایت کردم به 195 که دیگه آشنا شدم و خودشون هر از گاهی زنگ میزنن بهم که چی شد؟ :D
سر کوچه و کوچه بغلی دقیقا 3 تا باکس فیبر نوری هست ولی هر چی میگم هر دفعه بهوونه میارن.یه بار ایرانسل میگه مال من نیست بعد مخابرات میگه مال من نیست.یه بار که اصلا خود مخابرات زنگ زد که اوکی هست و از کوچه بغلی سیم میکشیم برات و...ولی در آخر هیچی به هیچی 😩

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or