iiAmAqua
کاربر سایت
دقیقا مثل منی شما هم چیزی فهمیدی بگو فک کنم تو 1 ماه به 1tb برسم تو 10 روز راحت بیشتر از 500 واسه من رفته . خیلی رو مخه خدایی همچین سرعتی بهت بدن ولی مجبور بشی شبا عوض کنی روی 2-7 ایرانسل که خیلی ارزونهخوب آقا ما هم بلخره فیبر نوری دار شدیم
View attachment 364607
سرویس دهنده شاتل هستش , 6 ماهه (ماهی 400 گیگ بین الملل) به همراه نصب و مودم حدودا 6.500 تموم شد
حقیقتا اتفاق عجیب غریبیست , من قبل از این به هوای اینکه یک سالی میشه به شهرستان اومدم از سرویس 8Mb آسیاتک استفاده میکردم که خوب بد نبود و کارم رو حدودی راه مینداخت ...
اما این سرویس شاتل چیزیست غیر قابل باور , همه چیز به سبک عجیبی سریع تر شده! یعنی حس میکنم تو زندگی واقعی هم سرعتم بیشتر شده سریعتر میخوابم / سریعتر آب میخورم و ...
برای استفاده از یوبیسافت / اپیک / EA Play و گیم پس روی کامپیوتر بدون هیچ چیزی (تحریم شکن و اینها) به سادگی وصل میشم و استفاده میکنم
مشکلی هم با کنسول پلی استیشن 5 تا الان نداشتم و با کابل LAN دقیقا همین سرعت در تصویر رو , روی کنسول میگیرم
مودمی که شرکت بهم داده اگر واژه رو اشتباه نگم دو کاناله هست (وای فای) - روی 5G اگر تو سالن و نزدیک مودم باشم تا 600Mb هم سرعت بهم میده و اگر به اتاق بیام به 60Mb میرسه . سرعت وای فای 2.4 هم حدودا بین 50 تا 90 به نسبت فاصله تا مودم متغییر هست
اما پینگ تایم سرویس برای بازی چیزی حیرت انگیز نیست (به نسبت سرعت)
بازی هایی که تست کردم تا الان در کامپیوتر
بتل 1 در سرور اروپا 90 تا 90 بود / دلتا فورس 94 تا 96
روی کنسول هم اورواچ سرور خاورمیانه رو بهم پینگ 28 تا 30 داد و روی بتل 2042 هم 30 تا 35 (اروپای بتل 2042 هم حدودا 90 تا 92 بود)
اعداد نزدیک به این رو من روی همون سرویس 8Mb آسیاتک هم بخاطر خط خوب ADSL ام داشتم ...
ولی امان از سرعت , امیدوارم هر دوستی یکبار در زندگیش (مثل خودم) این تجربه رو داشته باشه که چقدر وب گردی با این سرعت میتونه دلچسب باشه
+ فقط موردی که هست و دوست داشتم از دوستان راهنمایی بگیرم این بود که حجم مصرفی چرا اینقدر بالاست ؟!
من تو یک مصرف عادی 3 ساعته که واقعا کاره خاصی انجام ندادم 20گیگ دانلود و 4 گیگ آپلود داشتم!!
البته چندتا بازی و اینهارو آپدیت کردم , ولی نهایت نهایت 10-12 گیگ دانلود مستقیم و مشخص داشتم ...
آپلود که هیچی!
میخواستم بدونم دوستی همچین مشکلی داشته ؟ چطور میشه از این اتفاق رو جلو گیری کرد؟!
چون اگر اینطوری پیش بره ما تو 10 روز اول 400 گیگ ماهیانه رو زدیم و باید ماهی دو سه میلیون فقط پول ترافیک و حجم بدیم