اینترنت فیبر نوری (تانوما)

جوون. این پنل‌ش کجاس؟ منم فیبر مخابرات دارم ولی پنل خرید این ۱۰۰۰مگ رو نمی‌بینم که بخرم
برادر همه طرح هاش 100 زده یکی داره 3 ماهه خیلی ریز تو اون پایین جزییاتش نوشته 100-1000 قیمتش 400 تومنه حجمش 500 گیگ بین الملل
(البته باید مودمت ساپورت کنه 1000 رو )

برادر همه طرح هاش 100 زده یکی داره 3 ماهه خیلی ریز تو اون پایین جزییاتش نوشته 100-1000 قیمتش 400 تومنه حجمش 500 گیگ بین الملل
(البته باید مودمت ساپورت کنه 1000 رو )
چه مودمی پیشنهاد میدید؟ ۲ بانده میشه گرفت ؟

• Like
Reactions: Love Console
با گوشی که ۶۰۰ مگ راحت جواب میده
ولی با لپ تاپ افتضاحه داش
برای همین به فکر خرید کابل افتادم
مدل لپ تاپ ایسر E1572G
قدیمیه تقریبا ۱۲ ساله که دارمش ولی لامصب مرگ نداره خر کار ....
تا رنج ۳۰ میلیون لپ تاپ هایی که شبکه 5G ساپورت کنن چی داریم؟
صرفا باند 5 گیگاهرتز داشتن تضمین حداکثر سرعت رو نمیده این نصف قضیس ، عامل مهم دیگه ورژن خوده wifi هست که الان wifi 6 داره بالاترین سرعت رو میده (wifi7 هم جدیدا مثل اینکه تو یه سری دیوایس ها اومده) و البته نکته مهم اینه که شما بخوای حداکثر سرعت رو بگیری هر دو دیوایس که مثلا مودم هست و لپ تاپ هر دو باید wifi 6 رو ساپورت کنن یکی wifi 6 باشه یکی wifi 5 یا قدیمی تر فایده نداره

سلام دوستان
امروز از مخابرات اومدن فیوژن زدن و مودم رو تحویل دادن که مدلش inbox g64 هست که هر چقدر سوال کردم از طرف گفت همین یک مدله دویست تا خونه تحویل دادم این بوده...🤔 فرایند ثبت نام تا سیم کشی و فیوژن تحویل مودم که امروزه یود 20روز طول کشید بدون دریافت هزینه اضافی طرح فیبر در خانه مخابرات که اینجوریه شهر ما
یه سوال از دوستان دارم که از مخابرات ب تازگی فیبر گرفتن که چقدر طول میکشه رمز و پسورد پیامک بشه بهم که مودم رو ببرم مخابرات کانفیگ کنن
یه سوال دیگه هم اینکه وقتی مودم رو زد ب برق گفت تو یه مشکلی داری که فردا برات حلش میکنم منم گفتم سیم کشی هست گفت نه از مرکزه به نظرتون مشکل چیه 🥲🥲عکس مودم رو میزارم که فقط چراغ Alarm قرمز روشنه broadband و Internet خاموش

Attachments

• IMG_20250121_000316_384.jpg
    IMG_20250121_000316_384.jpg
    346.6 KB · مشاهده: 25
  • Like
سلام دوستان
امروز از مخابرات اومدن فیوژن زدن و مودم رو تحویل دادن که مدلش inbox g64 هست که هر چقدر سوال کردم از طرف گفت همین یک مدله دویست تا خونه تحویل دادم این بوده...🤔 فرایند ثبت نام تا سیم کشی و فیوژن تحویل مودم که امروزه یود 20روز طول کشید بدون دریافت هزینه اضافی طرح فیبر در خانه مخابرات که اینجوریه شهر ما
یه سوال از دوستان دارم که از مخابرات ب تازگی فیبر گرفتن که چقدر طول میکشه رمز و پسورد پیامک بشه بهم که مودم رو ببرم مخابرات کانفیگ کنن
یه سوال دیگه هم اینکه وقتی مودم رو زد ب برق گفت تو یه مشکلی داری که فردا برات حلش میکنم منم گفتم سیم کشی هست گفت نه از مرکزه به نظرتون مشکل چیه 🥲🥲عکس مودم رو میزارم که فقط چراغ Alarm قرمز روشنه broadband و Internet خاموش
برا من 4-5 روز طول کشید تا پیامک بیاد

حدود ده روزه فیبر از شاتل اومدن نصب کردن چرا انقدر وحشتناک حجم میخوره توی این ده روز 500 گیگ رفته قبلا با مبین نت 200 گیگ نزدیک 2 هفته طول میکشید
هیچ چیزی نداره از داخل شاتل واسه تعرفه نامحدودی چیزی اخه کجای دنیا 1 gb میدن و نامحدود نیست باید 2 تومن فقط حجم خرید که هر ماه

حدود ده روزه فیبر از شاتل اومدن نصب کردن چرا انقدر وحشتناک حجم میخوره توی این ده روز 500 گیگ رفته قبلا با مبین نت 200 گیگ نزدیک 2 هفته طول میکشید
هیچ چیزی نداره از داخل شاتل واسه تعرفه نامحدودی چیزی اخه کجای دنیا 1 gb میدن و نامحدود نیست باید 2 تومن فقط حجم خرید که هر ماه
نامحدود فقط ایرانسل داره که طرح اولیه ثبت نامی هست سه ماهه بعد اونم باید بسته های با حجم مشخصی بخری

• Like
مودمتون تا وصل شه اینترنت ب این صورت روشن بود؟چراغاش منظورمه
مودم g68 هم هست که تازه اومده (من نزدیک مهر که خواستم بگیرم تو شیراز اولین استفاده کننده این مودم بودم طبق گفته خودشون ، تهران ولی فکر کنم قبل این تاریخ هم داشتن ) g68 دو باندست و ۵گیکاهرتز رو هم ساپورت میکنه اونو گرفته بودید بهتر بود ولی قیمت این ۱۲۰۰ بود اون ۲۶۰۰ اینا ( رو جشنواره فکر کنم همین g64 رو میدن )
ولی همونم اش دهن سوزی نیست بهترین کار خرید یه روتر هست
این مودما از سمت مرکز تنظیماتش رو انجام میدن ، خاموشش نکن تا ببیننش وبتونن تنظیمات رو اعمال کنن
یکی دو روزه باید اوکی بشه نشد زنگ بزن به پیمانکار یا مخابرات تا اوکی کنن البته فکر کنم باید بسته هم بگیری ( از پیمانکار سوال بپرس و شماره مسئول بسته گرفتن و اینکار ها تو مخابرات رو بگیر )

• Like
مودم g68 هم هست که تازه اومده (من نزدیک مهر که خواستم بگیرم تو شیراز اولین استفاده کننده این مودم بودم طبق گفته خودشون ، تهران ولی فکر کنم قبل این تاریخ هم داشتن ) g68 دو باندست و ۵گیکاهرتز رو هم ساپورت میکنه اونو گرفته بودید بهتر بود ولی قیمت این ۱۲۰۰ بود اون ۲۶۰۰ اینا ( رو جشنواره فکر کنم همین g64 رو میدن )
ولی همونم اش دهن سوزی نیست بهترین کار خرید یه روتر هست
این مودما از سمت مرکز تنظیماتش رو انجام میدن ، خاموشش نکن تا ببیننش وبتونن تنظیمات رو اعمال کنن
یکی دو روزه باید اوکی بشه نشد زنگ بزن به پیمانکار یا مخابرات تا اوکی کنن البته فکر کنم باید بسته هم بگیری ( از پیمانکار سوال بپرس و شماره مسئول بسته گرفتن و اینکار ها تو مخابرات رو بگیر )
بله درسته مدل g68 رو نداشتن من زیاد پیگیر شدم چاره روتره
بسته رو اول ثبت نام انتخاب کردم یکساله سرعت 300 وصل بشع تست رو اینجا میزارم
سیمم داخل خونه تا ته خونه گرفتم ازشون تا دلم خواست اتاقم ببرم مودم رو حرفی ام نزدن اوکی بودن 17374587261962755108490408650615.jpg

• Like
مگه چند سال پیش قرار نشد اینترنت حجمی تا حد زیادی برداشته بشه و موضوع سرعت باشه فقط؟
قانونی چیزی نیست بشه از طریقش شکایت کرد تو 195؟ الان مخابرات نهایت 500 گیگ میده ماهانه، بعد سرعت 1 گیگابیت! یعنی کلا 70 دقیقه با ماکسیمم سرعت میشه دانلود کرد!
قیمت بسته های ترافیک اضافه ش هم زیاده

مگه چند سال پیش قرار نشد اینترنت حجمی تا حد زیادی برداشته بشه و موضوع سرعت باشه فقط؟
قانونی چیزی نیست بشه از طریقش شکایت کرد تو 195؟ الان مخابرات نهایت 500 گیگ میده ماهانه، بعد سرعت 1 گیگابیت! یعنی کلا 70 دقیقه با ماکسیمم سرعت میشه دانلود کرد!
قیمت بسته های ترافیک اضافه ش هم زیاده
متاسفانه این از اون معدود مواردیه که زور ۱۹۵ هم به اپراتور ها نمی‌رسه ( حتی زور وزیر ارتباطات هم فکر نمیکنم برسه )

بله درسته مدل g68 رو نداشتن من زیاد پیگیر شدم چاره روتره
بسته رو اول ثبت نام انتخاب کردم یکساله سرعت 300 وصل بشع تست رو اینجا میزارم
سیمم داخل خونه تا ته خونه گرفتم ازشون تا دلم خواست اتاقم ببرم مودم رو حرفی ام نزدن اوکی بودنView attachment 364524
اگر بنا به خرید روتر باشه گرفتن همون g64 با قیمت پایین تر منطقی تر هست
روتری بگیرید که wifi6 رو ساپورت کنه
این کابل ها قیمتی ندارن سر همین معمولا حساس نیستن منم برای داخل چند متر بیشتر کشیدم

جسارتا شما کدوم شهر هستید ؟
این تصویر کابل داخلیه درسته ؟
جالبه زخیم تر از کابلی هست که برای من کشیدن

1000033671.jpg

• Like
Reactions: mohsen_mzh
متاسفانه این از اون معدود مواردیه که زور ۱۹۵ هم به اپراتور ها نمی‌رسه ( حتی زور وزیر ارتباطات هم فکر نمیکنم برسه )

اگر بنا به خرید روتر باشه گرفتن همون g64 با قیمت پایین تر منطقی تر هست
روتری بگیرید که wifi6 رو ساپورت کنه
این کابل ها قیمتی ندارن سر همین معمولا حساس نیستن منم برای داخل چند متر بیشتر کشیدم

جسارتا شما کدوم شهر هستید ؟
این تصویر کابل داخلیه درسته ؟
جالبه زخیم تر از کابلی هست که برای من کشیدن

View attachment 364548
سیمم دو کور هستش کابل داخلی خارجی یکیه دیگه ارومیه هستم

• Like
Reactions: Sarvior
خوب آقا ما هم بلخره فیبر نوری دار شدیم

photo_2025-01-21_23-05-06.jpg

سرویس دهنده شاتل هستش , 6 ماهه (ماهی 400 گیگ بین الملل) به همراه نصب و مودم حدودا 6.500 تموم شد

حقیقتا اتفاق عجیب غریبیست , من قبل از این به هوای اینکه یک سالی میشه به شهرستان اومدم از سرویس 8Mb آسیاتک استفاده میکردم که خوب بد نبود و کارم رو حدودی راه مینداخت ...
اما این سرویس شاتل چیزیست غیر قابل باور , همه چیز به سبک عجیبی سریع تر شده! یعنی حس میکنم تو زندگی واقعی هم سرعتم بیشتر شده :)) سریعتر میخوابم / سریعتر آب میخورم و ...

برای استفاده از یوبیسافت / اپیک / EA Play و گیم پس روی کامپیوتر بدون هیچ چیزی (تحریم شکن و اینها) به سادگی وصل میشم و استفاده میکنم
مشکلی هم با کنسول پلی استیشن 5 تا الان نداشتم و با کابل LAN دقیقا همین سرعت در تصویر رو , روی کنسول میگیرم

مودمی که شرکت بهم داده اگر واژه رو اشتباه نگم دو کاناله هست (وای فای) - روی 5G اگر تو سالن و نزدیک مودم باشم تا 600Mb هم سرعت بهم میده و اگر به اتاق بیام به 60Mb میرسه . سرعت وای فای 2.4 هم حدودا بین 50 تا 90 به نسبت فاصله تا مودم متغییر هست

اما پینگ تایم سرویس برای بازی چیزی حیرت انگیز نیست (به نسبت سرعت)
بازی هایی که تست کردم تا الان در کامپیوتر
بتل 1 در سرور اروپا 90 تا 90 بود / دلتا فورس 94 تا 96
روی کنسول هم اورواچ سرور خاورمیانه رو بهم پینگ 28 تا 30 داد و روی بتل 2042 هم 30 تا 35 (اروپای بتل 2042 هم حدودا 90 تا 92 بود)

اعداد نزدیک به این رو من روی همون سرویس 8Mb آسیاتک هم بخاطر خط خوب ADSL ام داشتم ...
ولی امان از سرعت , امیدوارم هر دوستی یکبار در زندگیش (مثل خودم) این تجربه رو داشته باشه که چقدر وب گردی با این سرعت میتونه دلچسب باشه

+ فقط موردی که هست و دوست داشتم از دوستان راهنمایی بگیرم این بود که حجم مصرفی چرا اینقدر بالاست ؟!
من تو یک مصرف عادی 3 ساعته که واقعا کاره خاصی انجام ندادم 20گیگ دانلود و 4 گیگ آپلود داشتم!!
البته چندتا بازی و اینهارو آپدیت کردم , ولی نهایت نهایت 10-12 گیگ دانلود مستقیم و مشخص داشتم ...
آپلود که هیچی!
میخواستم بدونم دوستی همچین مشکلی داشته ؟ چطور میشه از این اتفاق رو جلو گیری کرد؟!
چون اگر اینطوری پیش بره ما تو 10 روز اول 400 گیگ ماهیانه رو زدیم و باید ماهی دو سه میلیون فقط پول ترافیک و حجم بدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or