اینترنت فیبر نوری (تانوما)

چند وقت پیش گفتم که محل ما زده ایرانسل فیبر میده ولی هرچی درخواست میدم میگه اونجا نداریم...خلاصه منم به 195 شکایت کردم و گفتن پیگیری میکنیم.حالا انگار خدا بخواد داره خبرایی میشه :D
از ایرانسل زنگ زدن گفتن هنوز فیبر میخوای؟گفتم معلومه که میخوام.گفت داریم آمار میگیریم که چند نفر میخوان.خلاصه اسممو نوشت تا ببینیم چی میشه

چند وقت پیش گفتم که محل ما زده ایرانسل فیبر میده ولی هرچی درخواست میدم میگه اونجا نداریم...خلاصه منم به 195 شکایت کردم و گفتن پیگیری میکنیم.حالا انگار خدا بخواد داره خبرایی میشه :D
از ایرانسل زنگ زدن گفتن هنوز فیبر میخوای؟گفتم معلومه که میخوام.گفت داریم آمار میگیریم که چند نفر میخوان.خلاصه اسممو نوشت تا ببینیم چی میشه
تو منطقه ما هم زده ایرانسل میده. هرچند فیبر مخابرات دارم ولی از ایرانسل هم خواستم بگیرم ببینم کدومش بهتره. که مسیج دادن گفتن تحت پوشش نیست. اینطور که تعریف میکنی خوشم اومد یه انگولکی بدم این ایرانسل رو و شکایت کنم به 195 :D

تو منطقه ما هم زده ایرانسل میده. هرچند فیبر مخابرات دارم ولی از ایرانسل هم خواستم بگیرم ببینم کدومش بهتره. که مسیج دادن گفتن تحت پوشش نیست. اینطور که تعریف میکنی خوشم اومد یه انگولکی بدم این ایرانسل رو و شکایت کنم به 195 :D
آره به منم همینو میگفتن ولی به 195 شکایت کردم گفتم منطقه ما زده ساپورت میکنه پس باید بیاد بهم فیبر بده :D
خلاصه تیری تو تاریکیه...بنداز شاید برخورد کرد

• Like
Reactions: mohsen_mzh
امروز دیدم سر کوچخ چندتا از این باکسها نصب کردن ولی روش نزده fat گفتم بذارم ببینید فته یا لاغر؟ :D
البته سرچ کردم باکس فت گویا همین شکلیه ولی جهت اطمینان شما هم نظر بدید ممنون میشم

View attachment 344676
بله همین هست

• Like
Reactions: hamid_barca
امروز ایرانسل برای یکی از آشناها کابل کشی کرد ، بعد گذشت ۲.۵ ماه از ثبت نام تقریبا ، روکار نصب کردن و مودم هم قرار شد تا ۱ هفته دیگه نصب بشه ، بعد نصب یه تست میزارم

• Like
Reactions: m.d.makan
امروز ایرانسل برای یکی از آشناها کابل کشی کرد ، بعد گذشت ۲.۵ ماه از ثبت نام تقریبا ، روکار نصب کردن و مودم هم قرار شد تا ۱ هفته دیگه نصب بشه ، بعد نصب یه تست میزارم
برای منم الان دقیقا دو ماه و چند روز رو رد کرده ولی هنوز خبری نیست.
195 هم شکایت کردم و یکی دوتا پیام رد و بدل شد ولی انگار نه انگار.

• Like
Reactions: sms12
برای منم الان دقیقا دو ماه و چند روز رو رد کرده ولی هنوز خبری نیست.
195 هم شکایت کردم و یکی دوتا پیام رد و بدل شد ولی انگار نه انگار.
اگه 195 شکایت کردی میان نصب میکنن حتما ، خیلی فاصله داری تا باکس؟ برای این آشنامون 3 روز قبل سر کوچه شون باکس وصل کردن بعدش ایرانسل زنگ زد ، اگه خیلی فاصله داری شاید میخوان زمینی کابل بکشن تا نزدیکی خونه

• Like
Reactions: m.d.makan
اقا این کابل کشی چطوریه محل ما اصلا فیبر نداره نه مخابرات نه سایر اپراتورها چکار کنیم بیان فیبر بکشن

اقا این کابل کشی چطوریه محل ما اصلا فیبر نداره نه مخابرات نه سایر اپراتورها چکار کنیم بیان فیبر بکشن
سلام. از توی سایت ایران اف تی تی ایکس ببینید که تحت پوشش کدوم اپراتور هستید تا بهشون درخواست بدید.

• Like
Reactions: MR.MARIO
تو سایتی که دوستمون گفتن چک کنید اگر تو نقشه باشید بهتون اپراتور رو معرفی میکنه ، اگر ایرانسل باشه که مستقیم از تو سایتش هم میتونید منطقه تحت پوشش رو چک کنید ، اگر مخابرات زده از چند تا همسایه تو کوچه امضا بگیرید ببرید مرکز مخابراتی منطقه معرفی میکننتون به پیمانکار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or