payot
کاربر سایت
با سرور تو آلمان هم تست میگیریداز همون اول اگه میدونستم انقدر اذیت میکنن زنگ میزدم 195
امروز صبح تازه درست کردن
View attachment 343723
با سرور تو آلمان هم تست میگیریداز همون اول اگه میدونستم انقدر اذیت میکنن زنگ میزدم 195
امروز صبح تازه درست کردن
View attachment 343723
تو منطقه ما هم زده ایرانسل میده. هرچند فیبر مخابرات دارم ولی از ایرانسل هم خواستم بگیرم ببینم کدومش بهتره. که مسیج دادن گفتن تحت پوشش نیست. اینطور که تعریف میکنی خوشم اومد یه انگولکی بدم این ایرانسل رو و شکایت کنم به 195چند وقت پیش گفتم که محل ما زده ایرانسل فیبر میده ولی هرچی درخواست میدم میگه اونجا نداریم...خلاصه منم به 195 شکایت کردم و گفتن پیگیری میکنیم.حالا انگار خدا بخواد داره خبرایی میشه
از ایرانسل زنگ زدن گفتن هنوز فیبر میخوای؟گفتم معلومه که میخوام.گفت داریم آمار میگیریم که چند نفر میخوان.خلاصه اسممو نوشت تا ببینیم چی میشه
آره به منم همینو میگفتن ولی به 195 شکایت کردم گفتم منطقه ما زده ساپورت میکنه پس باید بیاد بهم فیبر بدهتو منطقه ما هم زده ایرانسل میده. هرچند فیبر مخابرات دارم ولی از ایرانسل هم خواستم بگیرم ببینم کدومش بهتره. که مسیج دادن گفتن تحت پوشش نیست. اینطور که تعریف میکنی خوشم اومد یه انگولکی بدم این ایرانسل رو و شکایت کنم به 195
بله همین هستامروز دیدم سر کوچخ چندتا از این باکسها نصب کردن ولی روش نزده fat گفتم بذارم ببینید فته یا لاغر؟
البته سرچ کردم باکس فت گویا همین شکلیه ولی جهت اطمینان شما هم نظر بدید ممنون میشم
View attachment 344676
این فیبر کدوم شرکته؟از همون اول اگه میدونستم انقدر اذیت میکنن زنگ میزدم 195
امروز صبح تازه درست کردن
View attachment 343723
برای منم الان دقیقا دو ماه و چند روز رو رد کرده ولی هنوز خبری نیست.امروز ایرانسل برای یکی از آشناها کابل کشی کرد ، بعد گذشت ۲.۵ ماه از ثبت نام تقریبا ، روکار نصب کردن و مودم هم قرار شد تا ۱ هفته دیگه نصب بشه ، بعد نصب یه تست میزارم
اگه 195 شکایت کردی میان نصب میکنن حتما ، خیلی فاصله داری تا باکس؟ برای این آشنامون 3 روز قبل سر کوچه شون باکس وصل کردن بعدش ایرانسل زنگ زد ، اگه خیلی فاصله داری شاید میخوان زمینی کابل بکشن تا نزدیکی خونهبرای منم الان دقیقا دو ماه و چند روز رو رد کرده ولی هنوز خبری نیست.
195 هم شکایت کردم و یکی دوتا پیام رد و بدل شد ولی انگار نه انگار.
اقا این کابل کشی چطوریه محل ما اصلا فیبر نداره نه مخابرات نه سایر اپراتورها چکار کنیم بیان فیبر بکشنامروز ایرانسل برای یکی از آشناها کابل کشی کرد ، بعد گذشت ۲.۵ ماه از ثبت نام تقریبا ، روکار نصب کردن و مودم هم قرار شد تا ۱ هفته دیگه نصب بشه ، بعد نصب یه تست میزارم
سلام. از توی سایت ایران اف تی تی ایکس ببینید که تحت پوشش کدوم اپراتور هستید تا بهشون درخواست بدید.اقا این کابل کشی چطوریه محل ما اصلا فیبر نداره نه مخابرات نه سایر اپراتورها چکار کنیم بیان فیبر بکشن
تو سایتی که دوستمون گفتن چک کنید اگر تو نقشه باشید بهتون اپراتور رو معرفی میکنه ، اگر ایرانسل باشه که مستقیم از تو سایتش هم میتونید منطقه تحت پوشش رو چک کنید ، اگر مخابرات زده از چند تا همسایه تو کوچه امضا بگیرید ببرید مرکز مخابراتی منطقه معرفی میکننتون به پیمانکاراقا این کابل کشی چطوریه محل ما اصلا فیبر نداره نه مخابرات نه سایر اپراتورها چکار کنیم بیان فیبر بکشن