_Amir_
کاربر سایت
یه سوالآهان. بله باید پورت گیگابیتی داشته باشه مودم
منم با کابل فرستادم.
با گوشی وای فای باند 5ghz مشخص نمیشه ؟
چون من شنیدم وای فای ۵ تا ۱۳۰۰ مگ ساپورت میکنه
یه سوالآهان. بله باید پورت گیگابیتی داشته باشه مودم
منم با کابل فرستادم.
این مودمها نمیتونن این حجم از داده رو تو این باند بطور پیوسته انتقال بدن.یه سوال
سرعت تئوری شون اونقدره. عملا واسه تست کردن ماکسیمم سرعت اینترنت با این پهنای باند عدد واقعی رو نشون نمیدهیه سوال
چرت میگه مگه میشه مخواد اون مودم رو بهت بندازه 195 شکایت کنعزیزان مرکز مخابرات ما میگه فقط مودم ایسکراتل ساپورت میکنه
راهی هست مودم های دیگه رو بهش خوروند؟ با توجه به اینکه مودم ایسکراتل g64 که میدن نه دوباندست نه بدرد میخوره راه حل چیه ؟ روتر و این چیزا بدردم میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اخه پیمانکار داخلی هم همینو گفت ، پس دارن چرت میگن ؟چرت میگه مگه میشه مخواد اون مودم رو بهت بندازه 195 شکایت کن
اگه پیکتل سبز بزنی تو port آبی 3 تا 4 تا افت میندازه و بلعکسوضعیت خط منم خیلی فرق خاصی نداره
View attachment 343009
نه برای من سبزه. فکر نکنم خیلی تفاوتی داشته باشه سبز و آبی اینطور که شنیدم
البته اگر منظور اون پورتی هست که کابل فیبر نوری میخوره
پورت شبکه که رنگبندی خاصی نداره فکر کنم
مخابرات از مودم های هواوی و فایبر هوم ساپورت میکنه برند های شخمی تر از اینا هم بودن مثل UTEL و یه مودم هم خود مخابرات داره ایرانیه (همین ایسکراتل که به شما معرفی کردن ولی روش نوشته بودم مخابرات) این که میگن فقط این احتمالا رو دستشون مونده میخوان بندازنبا توجه به بازی هایی که اینها دارن در میارن
اگر هیچ جوره نتونستم مودم هوایی یا فایبر هوم درست درمون بزارم و مجبور شدم این مودم ایسکراتل رو بزارم آیا
یک روتر مثل روتری که دوستان معرفی کردن (hap ac3میکروتک ) میتونه مشکل من رو بر طرف کنه و حداکثر سرعت رو با لن و وای فای بگیرم یا ربطی نداره و بخاطر ضعف مودم افت سرعت دارم ؟
این مودمی هست که میخوان بدن به قیمت ۱۲۰۰
میتونم حداکثر سرعت رو ازش بگیرم ؟ بدرد میخوره روتر میکروتیک hap ac3 یا hap ax3 رو بندازم روش ؟
هیچ جا ندیدم در مورد این برند ایسکراتل صحبت کنن خدا میدونه برد و چیپش ماله کدوم شرکته...
سپاسمخابرات از مودم های هواوی و فایبر هوم ساپورت میکنه برند های شخمی تر از اینا هم بودن مثل UTEL و یه مودم هم خود مخابرات داره ایرانیه (همین ایسکراتل که به شما معرفی کردن ولی روش نوشته بودم مخابرات) این که میگن فقط این احتمالا رو دستشون مونده میخوان بندازن
شما اگه میتونی یه مودم فایبر هوم یا هواوی گیر بیار تست کن ما که خرابی فیبر بودیم خودشون این 2 مودم هارو بهمون میدادن
در مورد روتر هم من اطلاع آنچنانی از برند میکروتک ندارم خودم Asus gs-ax3000 دارم خیلی راضیم همین مدل با برد وای فای بیشتر هم هست 5400ax
ضعف سرعت wifi میتونه جبران کنه فقطسپاس
مودم بد باشه روتر میتونه جبران کنه ضعفشو یا ربطی نداره؟
ضعف سرعت wifi میتونه جبران کنه فقط
روتر تو سرعت و بازی به اون صورت تاثیر گزار نیست
این روتر که من دارم بیشتر واسه محدود کردن و ست کردن Vpn گرفتم
قابلیت مثل nat type هم داره
میتونی برنامه ریزیش کنی تو بازی های آنلاین کدوم ریجن برات سرچ کنه فقط
dual wan داره
و....
درکل اگر این اپشن ها برات مهم نیست ارزش خرید به اون صورت نداره
منظورم از اینکه خیلی فرقی نمیکنه سازگاری شون نبود. به لحاظ کیفیت که دوستمون سوال کرد گفتماگه پیکتل سبز بزنی تو port آبی 3 تا 4 تا افت میندازه و بلعکس