اینترنت فیبر نوری (تانوما)

یه سوال
با گوشی وای فای باند 5ghz مشخص نمیشه ؟
چون من شنیدم وای فای ۵ تا ۱۳۰۰ مگ ساپورت میکنه
این مودمها نمیتونن این حجم از داده رو تو این باند بطور پیوسته انتقال بدن.
نه که ضعف مودم باشه کلا خاصیت این باند همینه.
یک متر از مودم دورتر میشی سرعت دانلود کم میشه.
خیلی برد کمی داره این باند.
این وسط اگه دیوار و مانع باشه که رسما میمیره روی 5 گیگاهرتز.

اگه کیفیت مستمر میخوای همون کابل لن بهترین گزینست.

یه سوال
با گوشی وای فای باند 5ghz مشخص نمیشه ؟
چون من شنیدم وای فای ۵ تا ۱۳۰۰ مگ ساپورت میکنه
سرعت تئوری شون اونقدره. عملا واسه تست کردن ماکسیمم سرعت اینترنت با این پهنای باند عدد واقعی رو نشون نمیده
طول موجش هم چون کوچیکتره از مانع و دیوار خیلی کمتر از 2.4 رد میشه

• Like
Reactions: _Amir_
عزیزان مرکز مخابرات ما میگه فقط مودم ایسکراتل ساپورت می‌کنه
راهی هست مودم های دیگه رو بهش خوروند؟ با توجه به اینکه مودم ایسکراتل g64 که میدن نه دوباندست نه بدرد میخوره راه حل چیه ؟ روتر و این چیزا بدردم میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

عزیزان مرکز مخابرات ما میگه فقط مودم ایسکراتل ساپورت می‌کنه
راهی هست مودم های دیگه رو بهش خوروند؟ با توجه به اینکه مودم ایسکراتل g64 که میدن نه دوباندست نه بدرد میخوره راه حل چیه ؟ روتر و این چیزا بدردم میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
چرت میگه مگه میشه مخواد اون مودم رو بهت بندازه 195 شکایت کن

• Like
Reactions: Sarvior
چرت میگه مگه میشه مخواد اون مودم رو بهت بندازه 195 شکایت کن
اخه پیمانکار داخلی هم همینو گفت ، پس دارن چرت میگن ؟
کلا چیزی تحت عنوان هماهنگی مرکز مخابراتی با یک مودم خاص نداریم نه ؟ نمی‌دونم ont به olt بخوره و این داستانا

آخرین ویرایش:
با توجه به بازی هایی که اینها دارن در میارن
اگر هیچ جوره نتونستم مودم هوایی یا فایبر هوم درست درمون بزارم و مجبور شدم این مودم ایسکراتل رو بزارم آیا
یک روتر مثل روتری که دوستان معرفی کردن (hap ac3میکروتک ) می‌تونه مشکل من رو بر طرف کنه و حداکثر سرعت رو با لن و وای فای بگیرم یا ربطی نداره و بخاطر ضعف مودم افت سرعت دارم ؟

این مودمی هست که می‌خوان بدن به قیمت ۱۲۰۰
1000023712.jpg

1000023713.jpg

میتونم حداکثر سرعت رو ازش بگیرم ؟ بدرد میخوره روتر میکروتیک hap ac3 یا hap ax3 رو بندازم روش ؟

هیچ جا ندیدم در مورد این برند ایسکراتل صحبت کنن خدا می‌دونه برد و چیپش ماله کدوم شرکته... :|

آخرین ویرایش:
وضعیت خط منم خیلی فرق خاصی نداره
View attachment 343009

نه برای من سبزه. فکر نکنم خیلی تفاوتی داشته باشه سبز و آبی اینطور که شنیدم
البته اگر منظور اون پورتی هست که کابل فیبر نوری میخوره
پورت شبکه که رنگبندی خاصی نداره فکر کنم
اگه پیکتل سبز بزنی تو port آبی 3 تا 4 تا افت میندازه و بلعکس

• Like
با توجه به بازی هایی که اینها دارن در میارن
اگر هیچ جوره نتونستم مودم هوایی یا فایبر هوم درست درمون بزارم و مجبور شدم این مودم ایسکراتل رو بزارم آیا
یک روتر مثل روتری که دوستان معرفی کردن (hap ac3میکروتک ) می‌تونه مشکل من رو بر طرف کنه و حداکثر سرعت رو با لن و وای فای بگیرم یا ربطی نداره و بخاطر ضعف مودم افت سرعت دارم ؟

این مودمی هست که می‌خوان بدن به قیمت ۱۲۰۰

میتونم حداکثر سرعت رو ازش بگیرم ؟ بدرد میخوره روتر میکروتیک hap ac3 یا hap ax3 رو بندازم روش ؟

هیچ جا ندیدم در مورد این برند ایسکراتل صحبت کنن خدا می‌دونه برد و چیپش ماله کدوم شرکته... :|
مخابرات از مودم های هواوی و فایبر هوم ساپورت میکنه برند های شخمی تر از اینا هم بودن مثل UTEL و یه مودم هم خود مخابرات داره ایرانیه (همین ایسکراتل که به شما معرفی کردن ولی روش نوشته بودم مخابرات) این که میگن فقط این احتمالا رو دستشون مونده میخوان بندازن
شما اگه میتونی یه مودم فایبر هوم یا هواوی گیر بیار تست کن ما که خرابی فیبر بودیم خودشون این 2 مودم هارو بهمون میدادن

در مورد روتر هم من اطلاع آنچنانی از برند میکروتک ندارم خودم Asus gs-ax3000 دارم خیلی راضیم همین مدل با برد وای فای بیشتر هم هست 5400ax

آخرین ویرایش:
  • Like
مخابرات از مودم های هواوی و فایبر هوم ساپورت میکنه برند های شخمی تر از اینا هم بودن مثل UTEL و یه مودم هم خود مخابرات داره ایرانیه (همین ایسکراتل که به شما معرفی کردن ولی روش نوشته بودم مخابرات) این که میگن فقط این احتمالا رو دستشون مونده میخوان بندازن
شما اگه میتونی یه مودم فایبر هوم یا هواوی گیر بیار تست کن ما که خرابی فیبر بودیم خودشون این 2 مودم هارو بهمون میدادن

در مورد روتر هم من اطلاع آنچنانی از برند میکروتک ندارم خودم Asus gs-ax3000 دارم خیلی راضیم همین مدل با برد وای فای بیشتر هم هست 5400ax
سپاس
مودم بد باشه روتر می‌تونه جبران کنه ضعفشو یا ربطی نداره؟

سپاس
مودم بد باشه روتر می‌تونه جبران کنه ضعفشو یا ربطی نداره؟
ضعف سرعت wifi میتونه جبران کنه فقط
روتر تو سرعت و بازی به اون صورت تاثیر گزار نیست
این روتر که من دارم بیشتر واسه محدود کردن و ست کردن Vpn گرفتم
قابلیت مثل nat type هم داره
میتونی برنامه ریزیش کنی تو بازی های آنلاین کدوم ریجن برات سرچ کنه فقط
dual wan داره
و....
درکل اگر این اپشن ها برات مهم نیست ارزش خرید به اون صورت نداره

• Like
ضعف سرعت wifi میتونه جبران کنه فقط
روتر تو سرعت و بازی به اون صورت تاثیر گزار نیست
این روتر که من دارم بیشتر واسه محدود کردن و ست کردن Vpn گرفتم
قابلیت مثل nat type هم داره
میتونی برنامه ریزیش کنی تو بازی های آنلاین کدوم ریجن برات سرچ کنه فقط
dual wan داره
و....
درکل اگر این اپشن ها برات مهم نیست ارزش خرید به اون صورت نداره

یک دنیا سپاس دوست عزیز

با هر کدوم از پیمانکار ها که صحبت کردم گفتن نمیشه و ont و olt باید به هم بخونه و هواوی و فایبرهوم نمیندازیم و همون ایسکراتل رو بنداز و این داستانها
یکیشون که ادم با حوصله ای میزد گفت تو همین مودم رو با قیمت پایین از مخابرات بگیر و روتر رو اضافه کن
احتمالا همین کار رو بکنم همین مودم رو ۱۲۰۰ میگیرم و یه روتر می‌زارم

• Like
Reactions: Deadmau5
سلام دوستان.
این کابل فیبر نوری رو چجوری میارن داخل ساختمون؟
من دیروز تازه متوجه شدم باکس فیبر نوری، چسبیده‌ست به آپارتمان ما! یعنی ساختمون بغلی مدت‌هاست فیبر نوری داشته و من متوجه نشده بودم! =P~
(خاک تو سر این سامانه و سایتشون که می‌گفت این منطقه همچین چیزی رو پشتیبانی نمیکنه!)
الان من اگه بخوام درخواست بدم؛
چند روز طول میکشه برام وصلش کنن؟(ناگفته نمونه دیروز مخابرات رفتم و گفتند اول باید خط ثابت داشته باشید که طی چند روز آینده یه خط ثابت می گیرم تا دیگه بهونه‌ای نداشته باشند)
و اینکه این سیم رو اگه بخوان بیارن داخل واحد ما؛ از همین نمای بیرونی ساختمون می‌تونن سیم بکشن و از پنجره یا با سوراخ کردن دیوار بیارن داخل اتاق خواب؟
چون کامپیوتر من داخل اتاق خوابه، به نظرم این جوری آسون‌تره تا این که بخوان سیم رو از کوچه بیارن داخل پارکینگ و از طبقات و پله‌ها بیارن تا طبقه‌ی سوم!
نظر شما چیه؟ برای شما چجوری سیم کشیدن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or