اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بعد از یه مقدار تماس و طبق معمول بی اطلاعی طرف مقابل (و دست پیش گرفتن که من اطلاع ندارم اصلا سرویس بالای 300 نداریم!) طرف لاین پروفایل رو درست کرد و گذاشت رو 1 گیگابیت (گویا فقط دانلود رو، و نه آپلود. هرچند مهم هم نیست کلا)
خلاصه اینم نتایجش:
Untitled-2.jpg

Untitled-1.jpg

سایت soft98 که گویا بیشتر از 40 مگابایت سرعت نمیده، دانلود دات آی آر هم 52 بود. سرعت با اسپیدتست هم 800
اینم از کلودفلر:
Untitled-3.jpg

دوستان ما یه خونه پیش خرید کردیم که تو سند گفتن شهریور ولی احتمال خیلی زیاد مرداد تحویل میدن. من تو یه سری سایت ها تحقیق کردم اون جا فیبر نوری هست فقط نمیدونم کی باید اقدام کنم، به صاحب ساختمون بگم اخرای کار بره دنبالش؟ یا خودمون برای واحد خودمون باید بریم دنبالش؟ همین الان برم یا باید ساختمون کامل تموم بشه؟

دوستان ما یه خونه پیش خرید کردیم که تو سند گفتن شهریور ولی احتمال خیلی زیاد مرداد تحویل میدن. من تو یه سری سایت ها تحقیق کردم اون جا فیبر نوری هست فقط نمیدونم کی باید اقدام کنم، به صاحب ساختمون بگم اخرای کار بره دنبالش؟ یا خودمون برای واحد خودمون باید بریم دنبالش؟ همین الان برم یا باید ساختمون کامل تموم بشه؟
شما اول برو مخابرات یا هرشرکتی که اونجا فیبر میده اول مطمعن شو فیبر هست
بعدشم ترجیحا فیبر کشی داخلی رو همین الان انجام بده که نخواد رو کار ، کار کنی
مرحله بعدشم باید درخواست فیبر بده به مخابرات یا شرکت تا فیبر کشی تا در ساختمون رو انجام بدن و به شما خط بدن
میتونی به جای خط تلفن عادی خط ، فیبر بگیری
بعد از یه مقدار تماس و طبق معمول بی اطلاعی طرف مقابل (و دست پیش گرفتن که من اطلاع ندارم اصلا سرویس بالای 300 نداریم!) طرف لاین پروفایل رو درست کرد و گذاشت رو 1 گیگابیت (گویا فقط دانلود رو، و نه آپلود. هرچند مهم هم نیست کلا)
خلاصه اینم نتایجش:
View attachment 342932

View attachment 342933

سایت soft98 که گویا بیشتر از 40 مگابایت سرعت نمیده، دانلود دات آی آر هم 52 بود. سرعت با اسپیدتست هم 800
اینم از کلودفلر:
View attachment 342935
سرعت دانلود حتی تو سایت های داخلی هم نصفی چیزی هست که باید باشه ؟
دوست عزیز امکانش هست سرعت دانلود تو استیم و یا سایت های خارجی با و.پ.ن رو هم بزارید ؟

• Like
Reactions: pvt.miller
سرعت دانلود حتی تو سایت های داخلی هم نصفی چیزی هست که باید باشه ؟
دوست عزیز امکانش هست سرعت دانلود تو استیم و یا سایت های خارجی با و.پ.ن رو هم بزارید ؟
بله انگار. از دو سایت سافت98 و دانلود دات آی آر همزمان دانلود کردم نهایت سرعت 400 مگابیت بود. نمیدونم چطور تو اسپیدتست تا 800 میره. نمیدونم محدودیت مربوط به اینترنته یا مودم یا سخت افزار کامپیوتر

Untitled-4.jpg
این تست با سرور باکو هست:
Untitled-5.jpg
ظهر تماس گرفتن خودشون البته گویا تغییراتی دادن سرعت آپلود هم بیشتر شد
البته سرعت با سرور باکو این نهایتش بود. یعنی برعکس سرور ایران که سرعت از همون اول که تست شروع میشه بالا 500 عه، این از 10-20 شروع شد و به این عدد رسید
فقط چیز پی ان مناسب ندارم روی کامپیوتر. سرعتش 40-50 بود. ولی با موبایل بالا 100 هم میرفت با چیز پی ان مناسب (هرچند وایفای 2.4 عه کلا محدودیت ایجاد میکنه با وایفای)

خلاصه اینم نتایجش:
View attachment 342932

View attachment 342933

اینم از کلودفلر:
View attachment 342935
الان چهار پنج روزه سرعت من رو همون تعرفه قبلی مونده هیچ تغییری نکرده
امروز زنگ زدم بهشون دوباره یه تیکت دیگه ثبت کردن
اصلا یه داستان مسخره ایی داره مخابرات با اون پشتیبانی افتضاحش

احتمالا تماس که گرفتید درستش میکنن فردا
فقط برای من نمیدونم دقیقا چه کار کردن گفتن باید vlan id رو بذارم روی 800 (قبلش 805 بود)
اگر همچین چیزی گفتن و مودمتون هواوی هست باید با یوزر سوپرادمین (telecomadmin) وارد پنل بشید

احتمالا تماس که گرفتید درستش میکنن فردا
فقط برای من نمیدونم دقیقا چه کار کردن گفتن باید vlan id رو بذارم روی 800 (قبلش 805 بود)
اگر همچین چیزی گفتن و مودمتون هواوی هست باید با یوزر سوپرادمین (telecomadmin) وارد پنل بشید
Vlan آیدی منم ۸۰۰ عه
مودمم هم هواویه
تا جایی که میدونم عدد vlan Id برای هر منطقه فرق میکنه
اون داستان پنل هم درست حدس زدم
میگم چرا حجم تعرفه من اصلا تغییری نمیکنه
بجاش فقط روزشمارش کم میشه

• Like
Reactions: mohsen_mzh
مخابرات واقعا داغونه پشتیبانیش.
من هنوز فیبرنوریم وصل نشده و adsl مخابرات دارم.
پارسال همین موقعها با یکی از بچه ها زنگ میزدیم پشتیبانی که سرویس گیمینگ رو فعال کنن یک بار یه یارویی گوشی گرفت گفت سرویس گیمینگ اصلا چی هست؟
ما همچین سرویسی نداریم و از این حرفها :))
===============
یه آپدیتی هم در مورد فیبر ایرانسل بدم که بعد تقریبا 45 روز هنوز برام نیومدن و کابل کشی نکردن و مودم رو تحویل ندادن.
منم چند روز پیش 195 تیکت زدم و اینها هم سریع فرداش زنگ زدن و پیگیری کردن ، باز من دوباره 195 یه ریپلای دیگه زدم که اینها کارم رو نمیرسن و لطفا پیگیری کنید.
خلاصه الان دوباره بهشون گیر داده.
ببینم چی میشه.

اینها از 195 مثل چی میترسن و سریع پیگیری میکنن.
اگه کارتون راه نیفتاد وقت تلف نکنین ، البته مخابرات که پوستش کلفته و از 195 و اینها نمیترسه ، کلا بی در و پیکره ولی شرکت خصوصی ها این 195 حکم لولو رو براشون داره.

• Like
Reactions: mohsen_mzh
دوستان پنل بیرونی در منزل نصب میشه با مخابراته یا داخلی حساب میشه و باید خودمون پولشو بدیم؟ پیمانکار گفته با خودتونه!
اگر بیرون منزل نیاز باشه کاشی بکنن با مخابراته ؟ من نبودم پیمانکارش به همسایه گفته زمینی بخواد بیاد هزینه کندن کاشی با خودتونه !

ممنون از اطلاع رسانی
امروز تماس گرفتم گفتن سرویس 1000 مگ با حجم ماهانه 500 گیگ رو میتونن فعال کنن ماهی 400 هزارتومن
سرویس فعلیم هم 300 مگ ماهانه 700 گیگ 340 تومن بود

از لحاظ قیمتی خوبه ولی باید حجمش رو بیشتر میکردن نه کمتر. امیدوارم در آینده حجم بیشتر هم بذارن فعلا فقط همین یه پلن هست
های وب چقدر دزد و کثیف هست ک برا من مخابرات جلوش شده فرشته 😐 های وب یک ماه تعرفه هارو تغییر داده یک ماه سرعت تا ۱۰۰۰
حجم ۱۰۰ گیگ با مالیات ۴۴۰ تومن😐😐 فقط هم یک ماهه همین قیمت ۳ ماه تا ۱۲ ماه هم بدتر از این یک ماه قیمت گذاری کردن و حجم کم.امیدوارم کسی گیر این سرویس دهنده دزد نیوفته. سمت های وب نرین دوستان من مجبور بودم برا فیبر رفتم پشیمونم

های وب چقدر دزد و کثیف هست ک برا من مخابرات جلوش شده فرشته 😐 های وب یک ماه تعرفه هارو تغییر داده یک ماه سرعت تا ۱۰۰۰
حجم ۱۰۰ گیگ با مالیات ۴۴۰ تومن😐😐 فقط هم یک ماهه همین قیمت ۳ ماه تا ۱۲ ماه هم بدتر از این یک ماه قیمت گذاری کردن و حجم کم.امیدوارم کسی گیر این سرویس دهنده دزد نیوفته. سمت های وب نرین دوستان من مجبور بودم برا فیبر رفتم پشیمونم
من هم فیبر نوری های وب دارم و این مسخرست ماهی کلا ۱۰۰ گیگ.

برای ۱۰ روز نهایتا مناسبه این حجم.فکر میکنم باید شکایت کرد

اساتید یه سوال داشتم.
یکی میگه که چون فیبر نوری هنوز فراگیر نشده سرعتش اینقدر بالاست. بعداً که کاربراش بیشتر بشه سرعتش میاد پایین.
درست میگه ؟ و اینکه تو تهران بین این شرکت ها کدوم الان سرعت خوب و سرویس دهی میده ؟

• Poker Face
Reactions: misagh72

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or