شما اول برو مخابرات یا هرشرکتی که اونجا فیبر میده اول مطمعن شو فیبر هستدوستان ما یه خونه پیش خرید کردیم که تو سند گفتن شهریور ولی احتمال خیلی زیاد مرداد تحویل میدن. من تو یه سری سایت ها تحقیق کردم اون جا فیبر نوری هست فقط نمیدونم کی باید اقدام کنم، به صاحب ساختمون بگم اخرای کار بره دنبالش؟ یا خودمون برای واحد خودمون باید بریم دنبالش؟ همین الان برم یا باید ساختمون کامل تموم بشه؟
سرعت دانلود حتی تو سایت های داخلی هم نصفی چیزی هست که باید باشه ؟بعد از یه مقدار تماس و طبق معمول بی اطلاعی طرف مقابل (و دست پیش گرفتن که من اطلاع ندارم اصلا سرویس بالای 300 نداریم!) طرف لاین پروفایل رو درست کرد و گذاشت رو 1 گیگابیت (گویا فقط دانلود رو، و نه آپلود. هرچند مهم هم نیست کلا)
خلاصه اینم نتایجش:
View attachment 342932
View attachment 342933
سایت soft98 که گویا بیشتر از 40 مگابایت سرعت نمیده، دانلود دات آی آر هم 52 بود. سرعت با اسپیدتست هم 800
اینم از کلودفلر:
View attachment 342935
بله انگار. از دو سایت سافت98 و دانلود دات آی آر همزمان دانلود کردم نهایت سرعت 400 مگابیت بود. نمیدونم چطور تو اسپیدتست تا 800 میره. نمیدونم محدودیت مربوط به اینترنته یا مودم یا سخت افزار کامپیوترسرعت دانلود حتی تو سایت های داخلی هم نصفی چیزی هست که باید باشه ؟
دوست عزیز امکانش هست سرعت دانلود تو استیم و یا سایت های خارجی با و.پ.ن رو هم بزارید ؟
الان چهار پنج روزه سرعت من رو همون تعرفه قبلی مونده هیچ تغییری نکردهبعد از یه مقدار تماس و طبق معمول بی اطلاعی طرف مقابل (و دست پیش گرفتن که من اطلاع ندارم اصلا سرویس بالای 300 نداریم!) طرف لاین پروفایل رو درست کرد و گذاشت رو 1 گیگابیت (گویا فقط دانلود رو، و نه آپلود. هرچند مهم هم نیست کلا)
خلاصه اینم نتایجش:
View attachment 342932
View attachment 342933
سایت soft98 که گویا بیشتر از 40 مگابایت سرعت نمیده، دانلود دات آی آر هم 52 بود. سرعت با اسپیدتست هم 800
اینم از کلودفلر:
View attachment 342935
احتمالا تماس که گرفتید درستش میکنن فرداالان چهار پنج روزه سرعت من رو همون تعرفه قبلی مونده هیچ تغییری نکرده
امروز زنگ زدم بهشون دوباره یه تیکت دیگه ثبت کردن
اصلا یه داستان مسخره ایی داره مخابرات با اون پشتیبانی افتضاحش
Vlan آیدی منم ۸۰۰ عهاحتمالا تماس که گرفتید درستش میکنن فردا
فقط برای من نمیدونم دقیقا چه کار کردن گفتن باید vlan id رو بذارم روی 800 (قبلش 805 بود)
اگر همچین چیزی گفتن و مودمتون هواوی هست باید با یوزر سوپرادمین (telecomadmin) وارد پنل بشید
مخابرات واقعا داغونه پشتیبانیش.الان چهار پنج روزه سرعت من رو همون تعرفه قبلی مونده هیچ تغییری نکرده
امروز زنگ زدم بهشون دوباره یه تیکت دیگه ثبت کردن
اصلا یه داستان مسخره ایی داره مخابرات با اون پشتیبانی افتضاحش
برای من هم روی 500 مونده 2 روزه. میترسم سو استفاده کنم یه دفعه همرو با هم حساب کنه!میگم چرا حجم تعرفه من اصلا تغییری نمیکنه
بجاش فقط روزشمارش کم میشه
های وب چقدر دزد و کثیف هست ک برا من مخابرات جلوش شده فرشته های وب یک ماه تعرفه هارو تغییر داده یک ماه سرعت تا ۱۰۰۰ممنون از اطلاع رسانی
امروز تماس گرفتم گفتن سرویس 1000 مگ با حجم ماهانه 500 گیگ رو میتونن فعال کنن ماهی 400 هزارتومن
سرویس فعلیم هم 300 مگ ماهانه 700 گیگ 340 تومن بود
از لحاظ قیمتی خوبه ولی باید حجمش رو بیشتر میکردن نه کمتر. امیدوارم در آینده حجم بیشتر هم بذارن فعلا فقط همین یه پلن هست
من هم فیبر نوری های وب دارم و این مسخرست ماهی کلا ۱۰۰ گیگ.های وب چقدر دزد و کثیف هست ک برا من مخابرات جلوش شده فرشته های وب یک ماه تعرفه هارو تغییر داده یک ماه سرعت تا ۱۰۰۰
حجم ۱۰۰ گیگ با مالیات ۴۴۰ تومن فقط هم یک ماهه همین قیمت ۳ ماه تا ۱۲ ماه هم بدتر از این یک ماه قیمت گذاری کردن و حجم کم.امیدوارم کسی گیر این سرویس دهنده دزد نیوفته. سمت های وب نرین دوستان من مجبور بودم برا فیبر رفتم پشیمونم
کجا باید شکایت کرد شما میدونین؟من هم فیبر نوری های وب دارم و این مسخرست ماهی کلا ۱۰۰ گیگ.
برای ۱۰ روز نهایتا مناسبه این حجم.فکر میکنم باید شکایت کرد