اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اساتید یه سوال داشتم.
یکی میگه که چون فیبر نوری هنوز فراگیر نشده سرعتش اینقدر بالاست. بعداً که کاربراش بیشتر بشه سرعتش میاد پایین.
درست میگه ؟ و اینکه تو تهران بین این شرکت ها کدوم الان سرعت خوب و سرویس دهی میده ؟
نه
دیگه محدودیت سرعت ندارن زنگ بزنی بگن خط نویز داره یا نمیکشه
شاتل

• Like
Reactions: XMohsen
منم این دوره ۱۰۰۰ مگ رو زدم ولی تغییری ایجاد نشد نسبت به ۵۰ مگی که داشتم! با ۲۰۲۰ تماس گرفتم گفت پیگیری می‌کنن.
تماس هم گرفتم تغییری مشاهده نشده.:))

بعد از ۱۰ تا تست گرفتن و دست به دامن ۱۰‌نفر شدن که این عکس رو پیام‌رسان داخلی بفرست برای عزیزان؛ میگه خطت افت داره و میگم کارشناس بیاد. و اینکه میگه مودم شما اصلا تا ۵۰ ساپورت میکنه!! و مودم رو هم که عوض کنی ما تا ۳۰۰‌مگ بیشتر نداریم!

ویرایش: مشخصات مودم که میگه تا ۳۰۰ رو ساپورت می‌کنه وایرلس. Huawei 8546m

@mohsen_mzh آقا شما مودت چیه مدلش؟

ویرایش۲: چرت می‌گفتن.:دی مشکل همون افت بود که قرار شد بیان بررسی کنن.🙄

آخرین ویرایش:
دوستان من زنگ زدم 2020 چون برای خط دوم خونه هم پیامک فیبر اومد، زنه گفت اینجا برای من نشون میده شما میتونی فیبر بگیری، منتها بگرد ببین توی محله تون از این باکس های فیبرنوری هست یا نه. منم گشتم دیدم به فاصله 200 متر از ما 4 تا از این باکسا هست. آیا به نظرتون از همونجا میکشن یا باید حتما دم در خونه باشه؟

IMG_20240704_124147_925.jpg

باکس جای نقطه سبزه و خونه ما نقطه قرمز

@mohsen_mzh
اقا شما یه پیام بده من یه لینک تست از سرور vpn خودم برات بفرستم ببین سرعتش چقدره، چون پهنای باندش 10 گیگه مال من.

• Like
Reactions: Destro and Sarvior

بعد از ۱۰ تا تست گرفتن و دست به دامن ۱۰‌نفر شدن که این عکس رو پیام‌رسان داخلی بفرست برای عزیزان؛ میگه خطت افت داره و میگم کارشناس بیاد. و اینکه میگه مودم شما اصلا تا ۵۰ ساپورت میکنه!! و مودم رو هم که عوض کنی ما تا ۳۰۰‌مگ بیشتر نداریم!

ویرایش۲: چرت می‌گفتن.:D مشکل همون افت بود که قرار شد بیان بررسی کنن.🙄
اینا رو من چون چند بار زنگ زدم خیلی بی اطلاعن و دست پیش میگیرن باید دقیقا همینو به خودشون برگردونی. طرف خیلی با ادبیات لاتی داشت میگفت برادر ما بالای 300 نداریم شما الان 300 میگیری به ما ارتباطی نداره دیگه! گفتم بهش احتمالا اطلاعات ندارید شما پنل رو چک نکردید، از فلان تاریخ اضافه شده. که دیگه سریع گفت بررسی میکنه. خط هم نکشه مشکل خودشونه به ما ربطی نداره که درستش کنیم
مودم من HG8245H
@mohsen_mzh
اقا شما یه پیام بده من یه لینک تست از سرور vpn خودم برات بفرستم ببین سرعتش چقدره، چون پهنای باندش 10 گیگه مال من.
الان پیام میدم

ویرایش۲: چرت می‌گفتن.:D مشکل همون افت بود که قرار شد بیان بررسی کنن.🙄
داداش برو تو تنظيمات مودمت سیگنال خطتت رو ببین
اون قسمت که نوشته rx power و tx power عددش رو چنده
اسکرین بگیر اینجا بذار

دوستان من زنگ زدم 2020 چون برای خط دوم خونه هم پیامک فیبر اومد، زنه گفت اینجا برای من نشون میده شما میتونی فیبر بگیری، منتها بگرد ببین توی محله تون از این باکس های فیبرنوری هست یا نه. منم گشتم دیدم به فاصله 200 متر از ما 4 تا از این باکسا هست. آیا به نظرتون از همونجا میکشن یا باید حتما دم در خونه باشه؟

View attachment 342983

@mohsen_mzh
خب این چهار تا باکسی که میگی باید حداکثر سر کوچه یا داخل کوچه تون باشه
مثلا اگه یه باکسی ۲۵۰ متر باهاتون فاصله داره ولی کوچه یا خیابونه پشتی باشه نمیشه کابل کشید
اونموقع مثلا به جای ۲۰۰ متر طرف باید ۴۰۰ ۵۰۰ متر کابل بکشه که اصلا همچین کاری نع بصرفه هست نع این که پیمانکار اون کارو انجام میده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ecthelion
ببینید بچه ها یه مسئله ایی هم هست که خیلیا نمیدونن
خودمم این اشتباهو داشتم
مثلا میریم تو iranfttx می‌بینیم اونجایی که خونمون هست دایره سبز زده بعدش خوشحال میشیم میگیم پس فیبر ساپورت میکنه
بعدش که میریم دنبال باکس fat می‌بینیم یه کوچه یا یه خیابون با ما فاصله داره
اینجور مواقع وقتی به ۲۰۲۰ زنگ میزنیم میگه همه چی اوکیه مشکلی نیس واسه فیبر
ولی وقتی پیمانکار میاد میگه امکان کابل کشی نیست چون فاصله زیاده

• Poker Face
Reactions: GameMasterr

View attachment 342983

@mohsen_mzh

فاصله من حدود ۱۰۰ متره از باکس دارن میان بکشن ، کابل اگر نخواد عرض خیابونی رو طی کنه نباید مشکلی باشه قاعدتاً

اطلاعات این سایت واقعا به روزه؟ (تهران)

https://iranfttx.ir

نه کاملا ولی برای حدودی خوبه ، برای مطعن شدن ببینید باکس fat نزدیکتون کجاست بعد مراجعه کنید مخابرات یا شرکت های خصوصی

با چیز پی ان دوستمون:
View attachment 342987

ادیت: این از همون اول شروع تست، سرعتش بالا بود. یعنی فکر کنم چیز پی ان مناسب داشته باشیم (مثل این) افت سرعت زیادی نباشه. یعنی مثل سایت های داخلی هست فکر کنم کلا

آقا دم شما و @SiminSecret گرم

ببینید بچه ها یه مسئله ایی هم هست که خیلیا نمیدونن
خودمم این اشتباهو داشتم
مثلا میریم تو iranfttx می‌بینیم اونجایی که خونمون هست دایره سبز زده بعدش خوشحال میشیم میگیم پس فیبر ساپورت میکنه
بعدش که میریم دنبال باکس fat می‌بینیم یه کوچه یا یه خیابون با ما فاصله داره
اینجور مواقع وقتی به ۲۰۲۰ زنگ میزنیم میگه همه چی اوکیه مشکلی نیس واسه فیبر
ولی وقتی پیمانکار میاد میگه امکان کابل کشی نیست چون فاصله زیاده

تا یه کوچه مشکلی نداره ، خیلی وقتها بهونه میارن ، اگر زمینی نخواد از جدول یا جوب رد شده که کارش خیلی راحته هوایی هم اگر نخواد عرض خیابونی رو طی کنه راحته
................

طبق چیزهایی که دیدم ظاهراً روند ارائه فیبر داره سرعت میگیره ، اگر امکانش رو دارید اقدام کنید

داداش برو تو تنظيمات مودمت سیگنال خطتت رو ببین
اون قسمت که نوشته rx power و tx power عددش رو چنده
اسکرین بگیر اینجا بذار

خب این چهار تا باکسی که میگی باید حداکثر سر کوچه یا داخل کوچه تون باشه
مثلا اگه یه باکسی ۲۵۰ متر باهاتون فاصله داره ولی کوچه یا خیابونه پشتی باشه نمیشه کابل کشید
اونموقع مثلا به جای ۲۰۰ متر طرف باید ۴۰۰ ۵۰۰ متر کابل بکشه که اصلا همچین کاری نع بصرفه هست نع این که پیمانکار اون کارو انجام میده
متاسفانه همینطوره و 2 کوچه فاصله عرضی داره... پس باید بیخیال بشیم

چک کردم. مشکل داشت و وضعیت rx جالب نبود. میگفت تا ۲۲ باید بیاد. @_Amir_
من تقریبا ۱ سالیه درگیرم سر افت خط با اینا. باکس fat با ما یه خونه فاصله داره و اون خونه هم ۱ ساله تخریب کرده و بنایی داره. کارشناس هم هر سری میاد میندازه گردن اینا.
حالا این سری باید ۲ متر لوله جوش بدم با ارتفاع بیاره سمت خونه ما بلکه مشکل حل شه.

@mohsen_mzh آقا پورت گیگ مودم شما آبیه؟
حتما باید آبی باشه؟ باز ۲ میلیون پول مودم بدم.:|
Screenshot_20240703_140420_Brave.jpg

Attachments

• Screenshot_20240703_140420_Brave.jpg
    Screenshot_20240703_140420_Brave.jpg
    180.7 KB · مشاهده: 24
  • Like
Reactions: _Amir_
من تقریبا ۱ سالیه درگیرم سر افت خط با اینا. باکس fat با ما یه خونه فاصله داره و اون خونه هم ۱ ساله تخریب کرده و بنایی داره. کارشناس هم هر سری میاد میندازه گردن اینا.
حالا این سری باید ۲ متر لوله جوش بدم با ارتفاع بیاره سمت خونه ما بلکه مشکل حل شه.

View attachment 343006
اینی که میگی باکس Fat کنار ساختمون در حال ساخته پس احتمال داره که گرد و خاک و... میشینه روی باکس و کانکتورها رو کثیف کرده.
خیلی احتمالش هست که فقط با تمیز کردن کانکتورها با الکل و... مشکل کامل حل بشه.

• Like

View attachment 343006
وضعیت خط منم خیلی فرق خاصی نداره
1000043359.jpg

نه برای من سبزه. فکر نکنم خیلی تفاوتی داشته باشه سبز و آبی اینطور که شنیدم
البته اگر منظور اون پورتی هست که کابل فیبر نوری میخوره
پورت شبکه که رنگبندی خاصی نداره فکر کنم

• Like
وضعیت خط منم خیلی فرق خاصی نداره
View attachment 343009

نه برای من سبزه. فکر نکنم خیلی تفاوتی داشته باشه سبز و آبی اینطور که شنیدم
البته اگر منظور اون پورتی هست که کابل فیبر نوری میخوره
پورت شبکه که رنگبندی خاصی نداره فکر کنم
عجب!
نه، اونی که کابل میخوره نه.
شما این تست‌هایی که فرستادی، بی‌سیم وصلی یا با کابل شبکه؟

آخه طرف میگه واسه اون ۱ گیگ باید مودمت پورت ۱ گیگ داشته باشه و با کابل شبکه هم وصل شی.

عجب!
نه، اونی که کابل میخوره نه.
شما این تست‌هایی که فرستادی، بی‌سیم وصلی یا با کابل شبکه؟

آخه طرف میگه واسه اون ۱ گیگ باید مودمت پورت ۱ گیگ داشته باشه و با کابل شبکه هم وصل شی.
آهان. بله باید پورت گیگابیتی داشته باشه مودم
منم با کابل فرستادم.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or