اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بعد از گذشت ۱ ماه و کلی سر و کله زدن با امور مشترکین، کارشناس شبکه و کارشناس دیتا بنده هنوز سرعتم از ۱۰۰ رد نشده.
کارشناس دیتا ۲‌ روز و مجموعا ۵ ساعت خونه ما بوده.:)) اول گفتن خطت افتش بالاست، بعد گفتن مودمت نمی‌کشه. خود طرف یه مودم آکبند یوتل آورد که سرعت اومد رو ۱۰ مگ. که من احتمال میدم مودمش مشکل داشت .باز دیروز بهم گفتم ببین کارت شبکه سیستمت کشش داره یا نه که خب من چک کرده بودم و داره.

مودم من HG8546M هواوی هست. من هرجا رو چک کردم زده که پورت گیگ داره. فقط سایت برقچی میگه نداره که تازه اونام تو کاتالوگ زدن داره!
چیزی که عقل خودم قد میده میگه مودم کشش نداره. ولی چیزی که هست میشه سرعت بی‌سیم و با سیم یک مودم یکسان باشه؟ هر دو ۱۰۰ هست.
تنها چیزی که تست نکردم کابل شبکه بوده. ممکنه اون هم محدودیت ایجاد کنه؟ چون اون رو تازه نخریدم‌ یه نیم متری قدیمی داشتم.

راهکاری پیشنهادی؟
سلام،
من یه مدتی با سرعت فیبر نوری مشکل داشتم، بعد از کلی پیگیری(قبلش خودم تنظیمات مودم رو چک کردم و دیدم که شماره کاربری من داخلش نیست و بهشون گفتم و اونا گفتن اوکیه) فهمیدم که اینا شماره کاربری یک نفر دیگه رو مودم set کرده بودند و اون کاربر رو روی مثلا سرعت 100 قفل کرده بودند. بعد شماره کاربری منو set کردند و سرعت اوکی شد. این مورد رو چک کن.

• Like
Reactions: Ecthelion
مودم رو وقتی با کابل به سیستم وصل میکنی سرعت کانکشن رو ۱۰۰۰ مگابیت نشون میده ؟ اگه ۱۰۰۰ هست مشکل از کابل نیست اگه ۱۰۰ نشون میده یعنی باید کابل cat5e یا cat6 بخری
تو اون بخش status می‌زنه ۱۰۰. تو تنظیمات خود مودم که نشون میده رو کدوم پورت وصله هم رو هر ۴ تا تست کردم ۱۰۰‌ نشون میده.

کسی هست با این همین مدل مودم HG8546M سرعت ۱۰۰۰ گرفته‌ باشه اینجا؟

تو اون بخش status می‌زنه ۱۰۰. تو تنظیمات خود مودم که نشون میده رو کدوم پورت وصله هم رو هر ۴ تا تست کردم ۱۰۰‌ نشون میده.

کسی هست با این همین مدل مودم HG8546M سرعت ۱۰۰۰ گرفته‌ باشه اینجا؟
به نظرم با یک کابل دیگه تست کن
طبق مشخصات باید یک پورتش گیگابیتی باشه

• Like
Reactions: Ecthelion
به نظرم با یک کابل دیگه تست کن
طبق مشخصات باید یک پورتش گیگابیتی باشه
با cat6 هم تست کردم تغییری نکرد.

اینکه سرعت بی‌سیم و باسیم مودم یکسانه رو حس می‌کنم یک جایی رو دارم اشتباه می‌زنم.:دی

@aha2012 اون pon رو خودش که اومد چک کرد با دیتا و حتی رو یک مودم دیگه هم تست کردن با pon جدید. من کجا رو چک کنم؟

بعد از گذشت ۱ ماه و کلی سر و کله زدن با امور مشترکین، کارشناس شبکه و کارشناس دیتا بنده هنوز سرعتم از ۱۰۰ رد نشده.
کارشناس دیتا ۲‌ روز و مجموعا ۵ ساعت خونه ما بوده.:)) اول گفتن خطت افتش بالاست، بعد گفتن مودمت نمی‌کشه. خود طرف یه مودم آکبند یوتل آورد که سرعت اومد رو ۱۰ مگ. که من احتمال میدم مودمش مشکل داشت .باز دیروز بهم گفتم ببین کارت شبکه سیستمت کشش داره یا نه که خب من چک کرده بودم و داره.

مودم من HG8546M هواوی هست. من هرجا رو چک کردم زده که پورت گیگ داره. فقط سایت برقچی میگه نداره که تازه اونام تو کاتالوگ زدن داره!
چیزی که عقل خودم قد میده میگه مودم کشش نداره. ولی چیزی که هست میشه سرعت بی‌سیم و با سیم یک مودم یکسان باشه؟ هر دو ۱۰۰ هست.
تنها چیزی که تست نکردم کابل شبکه بوده. ممکنه اون هم محدودیت ایجاد کنه؟ چون اون رو تازه نخریدم‌ یه نیم متری قدیمی داشتم.

راهکاری پیشنهادی؟
سيگنال خطتون رو چنده ؟

خطت کشش رو داره
از داخل تنظیمات مودم بررسی کن ببین پورت لنی که با کابل بهش متصل میشی از ۱۰۰۰ پشتیبانی میکنه
اگر اینطور نبود مودمی که داری نهایت همون ۱۰۰ رو پشتیبانی میکنه
تو اون بخش Ethernet Port Status رو هر کدوم که تست می‌کنم ۱۰۰ میز‌نه.

• Like
Reactions: _Amir_
خب بالاخره برای منم ایرانسل منت گذاشت و اینترنتم فعال شد.

فقط یک سوال از دوستانی که فیبر ایرانسل دارن و کانتر بازی میکنن اینکه من هرکاری میکنم نمیتونم به سرورهای پابلیک ایرانی (کمیونیتی) وصل شم و ارور unable to establish connection with game server میگیرم.
قبلا که adsl داشتم با چندتا کامند توی cmd (ipconfig و netsh و... که تو نت همه همین رو پیشنهاد میدن) و پاک کردن کش استیم مشکلم حل شد ولی با ایرانسل هرکاری میکنم نمیشه و حتما باید vpn بزنم.
در نتیجه faceit هم نمیتونم بدون vpn کانکت بشم.
نکته جالب اینکه با همراه اول گوشیم که کانکت میشم به راحتی میره داخل.

کلی هم dns عوض کردم (الکترو ، شکن ، رادار ، 1.1.1.1 ، گوگل و...) هیچ تاثیری نداشت.

اگه کسی cs2 و فیبر ایرانسل داره خیلی خوب میشه که تست کنه ببینیم مشکل از چیه چون یکی از بچه های دیگه با همین شرایط و مودم من دقیقا همین مشکل رو داره.
در ضمن مودمم هم اون مشکی (L1 - Eltex)

خب بالاخره برای منم ایرانسل منت گذاشت و اینترنتم فعال شد.

فقط یک سوال از دوستانی که فیبر ایرانسل دارن و کانتر بازی میکنن اینکه من هرکاری میکنم نمیتونم به سرورهای پابلیک ایرانی (کمیونیتی) وصل شم و ارور unable to establish connection with game server میگیرم.
قبلا که adsl داشتم با چندتا کامند توی cmd (ipconfig و netsh و... که تو نت همه همین رو پیشنهاد میدن) و پاک کردن کش استیم مشکلم حل شد ولی با ایرانسل هرکاری میکنم نمیشه و حتما باید vpn بزنم.
در نتیجه faceit هم نمیتونم بدون vpn کانکت بشم.
نکته جالب اینکه با همراه اول گوشیم که کانکت میشم به راحتی میره داخل.

کلی هم dns عوض کردم (الکترو ، شکن ، رادار ، 1.1.1.1 ، گوگل و...) هیچ تاثیری نداشت.

اگه کسی cs2 و فیبر ایرانسل داره خیلی خوب میشه که تست کنه ببینیم مشکل از چیه چون یکی از بچه های دیگه با همین شرایط و مودم من دقیقا همین مشکل رو داره.
در ضمن مودمم هم اون مشکی (L1 - Eltex)
یه اسپید تست بزار ببینم سرعتت چطوره 😁 تو تنظیمات مودم RX و TX چند ست شده؟
من وقت کنم امشب برات تست میکنم ، فقط مسیر پابلیک ایرانی از کجاس؟ سرور خاصی وصل نمیشه یا همه همینن؟

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or