aha2012
کاربر سایت
سلام،بعد از گذشت ۱ ماه و کلی سر و کله زدن با امور مشترکین، کارشناس شبکه و کارشناس دیتا بنده هنوز سرعتم از ۱۰۰ رد نشده.
کارشناس دیتا ۲ روز و مجموعا ۵ ساعت خونه ما بوده. اول گفتن خطت افتش بالاست، بعد گفتن مودمت نمیکشه. خود طرف یه مودم آکبند یوتل آورد که سرعت اومد رو ۱۰ مگ. که من احتمال میدم مودمش مشکل داشت .باز دیروز بهم گفتم ببین کارت شبکه سیستمت کشش داره یا نه که خب من چک کرده بودم و داره.
مودم من HG8546M هواوی هست. من هرجا رو چک کردم زده که پورت گیگ داره. فقط سایت برقچی میگه نداره که تازه اونام تو کاتالوگ زدن داره!
چیزی که عقل خودم قد میده میگه مودم کشش نداره. ولی چیزی که هست میشه سرعت بیسیم و با سیم یک مودم یکسان باشه؟ هر دو ۱۰۰ هست.
تنها چیزی که تست نکردم کابل شبکه بوده. ممکنه اون هم محدودیت ایجاد کنه؟ چون اون رو تازه نخریدم یه نیم متری قدیمی داشتم.
راهکاری پیشنهادی؟
من یه مدتی با سرعت فیبر نوری مشکل داشتم، بعد از کلی پیگیری(قبلش خودم تنظیمات مودم رو چک کردم و دیدم که شماره کاربری من داخلش نیست و بهشون گفتم و اونا گفتن اوکیه) فهمیدم که اینا شماره کاربری یک نفر دیگه رو مودم set کرده بودند و اون کاربر رو روی مثلا سرعت 100 قفل کرده بودند. بعد شماره کاربری منو set کردند و سرعت اوکی شد. این مورد رو چک کن.