اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اصولا این شرکت های ارائه دهنده فیبر نوری تفاوتی در کیفیت خدمات هم دارند؟

بین ایرانسل و مخابرات کدام را انتخاب می کنید؟ طرح نامحدود ایرانسل وسوسه کننده به نظر می‌رسد اما آیا تضمینی هست که 4 ماه دیگه این طرح رو برای تمدید حذف نکند؟​
طبق بررسی ها من ظاهرا این بسته نامحدود 3 ماهه، بسته خوش آمد گوییه و یه جور تله میتونه باشه، چون بعد از 3 ماه هیچ بسته نامحدودی نداره برای تمدید و بسته های حجمی که ارایه میده قیمت هاش حدودا دوبرابره مخابراته

اصولا این شرکت های ارائه دهنده فیبر نوری تفاوتی در کیفیت خدمات هم دارند؟

بین ایرانسل و مخابرات کدام را انتخاب می کنید؟ طرح نامحدود ایرانسل وسوسه کننده به نظر می‌رسد اما آیا تضمینی هست که 4 ماه دیگه این طرح رو برای تمدید حذف نکند؟​
من تو یوتوب میدیدم طرف فیبرارو با هم مقایسه میکرد و میگفت سرعت مخابرات از همشون کمتره. آمار سرعتشونو در بیار باز

من اشتباه کردم، ایرانسل 2تا بسته نامحدود ارایه میده بعد از سه ماه اول، قیمت هاش اینجوریسات:
180 روزه نامحدود تا 1 گیگ سرعت : 52،100،000 ریال
365 روزه نامحدود تا 1 گیگ سرعت : 98،700،000 ریال

سرعت های مختلف غیر حجمی داره، ولی قیمت ها در مقایسه با مخابرات بالاتره، مثلا 90 روزه سرعت 100 مگ حجم 750 گیگ رو میده حدود 1 میلیون

دوستان من امروز رفتم فرم ثبت نام رو گرفتم بهم شماره کارت دادن گفتن باید ۳۰۰ بریزی برای ثبت نام ، این طبیعیه؟ (این هزینه جدا از فیبرکشی داخلی و مودم هست )
برای همسایه ها هم فرم گرفتم گفت اونا هم باید پول بدن ، یعنی نرماله و هرکدوم باید ۳۰۰ بدن ؟
خب این ۳۰۰ هزینه خط تلفن بر بستر فیبره که ظاهراً اجباریه گرفتنش! ، فردا میرم ببینم اگه بشه این هزینه رو ندم

در مورد انتخاب بین شرکتها..... من از زمانی که adsl اومد اسیاتک بودم همه قطعیا و افزایش قیمتهاشو هم تحمل میکردم چون معتقد بودم قطعا از مخابرات بهتره ، تا اینکه واقعا کیفیتش بشدت افت کرد سوییچ کردم رو adsl مخابرات و به شدت هم بهتر بود هم ارزون تر هم v.p.n ها مشکلی نداشت
الان نمی‌گم فیبر مخابرات بهتره (هنوز من فیبرم راه اندازی نشده ) ، صرفا می‌خوام بگم با پیشفرض ذهنی تصمیم گیری نکنید ، و از اونهایی که سرویس ها رو دارن بپرسید

دوستان من امروز رفتم فرم ثبت نام رو گرفتم بهم شماره کارت دادن گفتن باید ۳۰۰ بریزی برای ثبت نام ، این طبیعیه؟ (این هزینه جدا از فیبرکشی داخلی و مودم هست )
برای همسایه ها هم فرم گرفتم گفت اونا هم باید پول بدن ، یعنی نرماله و هرکدوم باید ۳۰۰ بدن ؟
من هفته پیش ثبت نام کردم حضوری، تنها چیزی که ازم خواست کارت ملی بود، بعد از 4 روز سرویس فعال شد توی پنل و بدهی رو زده 0، ولی هنوز برای فیبرکشی داخلی نیومدن!

من هفته پیش ثبت نام کردم حضوری، تنها چیزی که ازم خواست کارت ملی بود، بعد از 4 روز سرویس فعال شد توی پنل و بدهی رو زده 0، ولی هنوز برای فیبرکشی داخلی نیومدن!
من رفتم ، این ۳۰۰ برای خط تلفنه مجبوری باندلش کردن با نت ، میشه داستان درآورد و نداد ولی جهنم بزار خط هم بدن

• Like
Reactions: J. Constantine
من رفتم ، این ۳۰۰ برای خط تلفنه مجبوری باندلش کردن با نت ، میشه داستان درآورد و نداد ولی جهنم بزار خط هم بدن
ببین این ارگانا خودمختارن قشنگ! هر قانون من در آوردیی که بخوانو میزارن! یعنی اینجوری نی که بیان بگن آقا طبق فلان قانون شما هزینه بگیر یا نگیر، هر منطقه برا خودش تصمیم میگیره و خر تو خریه خلاصه! کلا 2تا کلمه مفهموی توی ایران ندارن، قانون و اقتصاد لول

• Like
Reactions: Sarvior
دوستان کسی اینجا هست که تو سال اخیر مشکل packet loss با ای دی اس ال داشته و با فیبر نوری مشکلش حل شده باشه ؟
تنها مشکلم با ای دی اس ال پکت لاس بالا تو گیمای استیمه که چند ماهیه برام پیش اومده جز اون پینگ و سرعت اکیه برام
میترسم هزینه کنم و فیبر نوری هم این مشکل رو داشته باشه !
سوال بعدی اینکه ایا امکان این هست بسته های کم سرعت تر مثل ۲۰Mb و ۳۰Mb تفاوتی تو کیفیت با بسته های سرعت بالا تر داره ؟ (میدونم سوالم شاید خیلی ابتدایی به نظر بیاد ولی چون هیچی ازین تکنولوژی نمیدونم میپرسم)
چون اگر مشکلم رو رفع کنه فقط میخوام یه پلن ارزون قیمت برای گیم در کنار adsl داشته باشم
اگر کسی از کرج هست که تجربش رو بهم بگه هم خیلی ممنون میشم [-o<

از کدوم اپراتور و چه برندی گرفتی؟
از مخابرات.
بهم گفتن مودم هم میخوای یا خودت میگیری،منم گفتم خودم میگیرم .
از دیوار یدونه پیدا کردم طرف گفت هواوی هستش ولی هیچی اسمی از هواوی رو مودم و کارتنش نبود .تو تنظیمات مودم هم حتی میری اسمی نداره :D
سرعت وای فای رو لپتاپ و گوشی از 30 تا بالاتر نمیره .ولی با کابل میزنم تا 280 اینا می‌ره بالا
.
.
راستی یه کابل هم به اسم پچکورد(مودم رو به پریز وصل میکنه) هست که اگه مودم از مخابرات بگیری فکر کنم بهت میدن یا اصلا رو مودم ها هست.ولی من برای همین مجبور شدم برم ولیعصر بخرم چون هرجایی نیست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

این پیامک امروز برای مادرم که صاحب خط تلفن هست اومده:

مشترى گرامى با افتخار اعلام میكنيم ارتقا شبکه ارتباطی به فیبر نوری در محله شما با موفقيت انجام و از این پس، ارائه خدمات تلفن و اينترنت بر روى سيم مسى ممکن نيست، به منظور تداوم ارتباط و ادامه بهره مندى از خدمات مخابراتى جديد و تجربه لذتبخش اینترنت پر سرعت تا ٣٠٠ مگابيت بر ثانیه، ظرف يكماه آينده به مركز مخابراتی محل سكونت خود مراجعه فرمائيد. شركت مخابرات ايران

از این مرحله به بعد باید چیکار کرد و چقدر طول میکشه تا به اینترنت فیبر نوری دسترسی داشت؟

سلام دوستان

این پیامک امروز برای مادرم که صاحب خط تلفن هست اومده:

مشترى گرامى با افتخار اعلام میكنيم ارتقا شبکه ارتباطی به فیبر نوری در محله شما با موفقيت انجام و از این پس، ارائه خدمات تلفن و اينترنت بر روى سيم مسى ممکن نيست، به منظور تداوم ارتباط و ادامه بهره مندى از خدمات مخابراتى جديد و تجربه لذتبخش اینترنت پر سرعت تا ٣٠٠ مگابيت بر ثانیه، ظرف يكماه آينده به مركز مخابراتی محل سكونت خود مراجعه فرمائيد. شركت مخابرات ايران

از این مرحله به بعد باید چیکار کرد و چقدر طول میکشه تا به اینترنت فیبر نوری دسترسی داشت؟
خوش به حالت ، تهران هستید؟
من که نتونستم بگیرم (غرب تهران) چنتا همکارا هم پیگیری کردن ندادند.
بعد میان تلویزیون هی پز میدن فیبر نوری کشیدیم. کو پس؟ تهران اینجوریه شهرستانها صد سال دیگه نمیرسه.

خوش به حالت ، تهران هستید؟
من که نتونستم بگیرم (غرب تهران) چنتا همکارا هم پیگیری کردن ندادند.
بعد میان تلویزیون هی پز میدن فیبر نوری کشیدیم. کو پس؟ تهران اینجوریه شهرستانها صد سال دیگه نمیرسه.
اتفاقا من شهرستانم :)

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or