amonre
کاربر سایت
نه دیگه فیبری نیست فقط باکسه فکر کنم باید صبر کنی تا فیبر بکشن به ایناآقا من اینارو هر 4 نبش خونمون پیدا کردم
فاصله از هر کدوم حدود 20 متره
چرا هیچ سیمی توش نیست ؟
الان کشیدن فیبر یا نه ؟
View attachment 339750View attachment 339751
محل شما باکس دارید کابل ندارید، محل ما کابل داریم ولی باکس نداریم...اوضاعیهآقا من اینارو هر 4 نبش خونمون پیدا کردم
فاصله از هر کدوم حدود 20 متره
چرا هیچ سیمی توش نیست ؟
الان کشیدن فیبر یا نه ؟
View attachment 339750View attachment 339751
محل شما باکس دارید کابل ندارید، محل ما کابل داریم ولی باکس نداریم...اوضاعیه
نه اینطوری نیستدوستان وضعیت چیز شکن تو نت فیبر مخابرات چجوریه ؟جوری نباشه مثلاً بزنی سرعت از ۲۰۰ بیاد رو ۲
سرور های غیر شخصی ، وی۲ری و وارپ و و.پ.ن پولی ها جواب میدن؟نه اینطوری نیست
حداقل من خونه دوستم تست کردم با شکن سرور شخصی یعنی خودم راه اندازی کردم سرعت همون اطراف 300 تا 400 میداد
نه با وایپر هم تست کردم مشکلی نداشتسرور های غیر شخصی ، وی۲ری و وارپ و و.پ.ن پولی ها جواب میدن؟
روی vdsl مخابرات من الان مشکل وی پی ان ندارم میخوام ببینم فیبرم همینجوره
زده پوشش با تعهد پوشش ؟
اگر از اون دو تا شرکت میخوای که با شرکتها تماس بگیر بگو تحت پوششم فیبر میخوام، اگرم از مخابرات فیبر میخوای به حرف پیمانکار توجه نکن حضوری برو اداره مخابرات مرکزی شهر (نه محله ای و منطقه ای )
با مسولش صحبت کن و مستندات و ارائه بده
خواهش میکنم ، البته بنده نسبت به سایر دوستان واقعا اطلاعاتم کمه
بله به اون دو تا که پوشش دادن زنگ بزن ، اگر اوکی ندادن تو سامانه ۱۹۵ شکایت کن ازشون ، اگرم بازم اوکی نشد به بقیشون که تو منطقه شما تعهد پوشش دارن زنگ بزن
حضوری هم میتونی بری شاید مؤثر تر باشه
ظاهراً شرکت مخابرات تعهد پوشش نداده تو منطقتون اما اگر همه اینکارها نتیجه نداد اون وقت یه سر برو مخابرات و درخواست فیبر بده چون ظاهراً منطقه شما فیبر داره
شما حضوری برو نمایندگی اصلی همون فتاپ که میگی ، بگو تو محلمون متقاضی زیاد داره ببین چی میگنداداش زنگ زدم بهشون یکی مبین نت بود که یکی فتاپ .
مبین نت گفت اصلا ما اهواز پوشش نداریم هنوز و این حرفا گفتم پس چرا تو نقشه زده پوشش دارین و سبزه؟؟ گفت الکیه !
فتاپ هم زنگ زدم گفت درخواست بده احتمالا اواخر شهریور میایم اونجا ساپورت میکنیم گفتم پس چرا الان سبزه تو نقشه گفت توی برناممون هست ولی فعلا اونجا نداریم !
خلاصه یا این شرکتا دروغ گفتن یا نقشه الکیه !
حالا من حاضرم 20 میلیون هم رشوه بدم بیان برام کابل بکشن نیاز دارم واقعا به اینترنت