اینترنت فیبر نوری (تانوما)

چیکار کردی؟ منظورم اینه چی گفتی به 195؟ اول درخواست دادی بعد شکایت یا چی؟ حوصله داری جزئیاتشو بهم بگو، ممنونم
من کاری نکردم :D
رفیقم تو نقشه سایت iranfttx تو طرح نبود علی رقم اینکه فیبر از نزدیکشون رد شده بود تو سایت 195 شکایتشو ثبت کرده بود ، خود مخابرات باهاش تماس گرفت
متنو من دقیق نمی‌دونم ولی محتوا این بود که با وجود نزدیک بودن فیبر شرکت مخابرات از ارائه فیبر نوری سر باز می‌زند و این حرفها

این سایته :
1000021990.jpg

اگر حالشو داری بری مخابرات مرکزی هم بد نیست

من خودم تو طرح بودم رفتم مخابرات مرکزی کارمو راه انداختم گفتن باید امضا جمع کنی فقط ، جمع کردم بردم دادم دبیرخونشون کد ارجاع گرفتم قراره مسؤلش بیاد بازدید

زده تحت پوشش هستیم مرحله بعد چی هست

تحت پوشش کدوم شرکت ها ؟

• Like
Reactions: J. Constantine
من کاری نکردم :D
رفیقم تو نقشه سایت iranfttx تو طرح نبود علی رقم اینکه فیبر از نزدیکشون رد شده بود تو سایت 195 شکایتشو ثبت کرده بود ، خود مخابرات باهاش تماس گرفت
متنو من دقیق نمی‌دونم ولی محتوا این بود که با وجود نزدیک بودن فیبر شرکت مخابرات از ارائه فیبر نوری سر باز می‌زند و این حرفها

این سایته :
View attachment 339541

اگر حالشو داری بری مخابرات مرکزی هم بد نیست

من خودم تو طرح بودم رفتم مخابرات مرکزی کارمو راه انداختم گفتن باید امضا جمع کنی فقط ، جمع کردم بردم دادم دبیرخونشون کد ارجاع گرفتم قراره مسؤلش بیاد بازدید

تحت پوشش کدوم شرکت ها ؟
از مخابرات منطقمون که آبی گرم نشد. اینا اینجام من بعد میگن نمیدیم حمومزاده ها:|

Attachments

• ثیث.PNG
    ثیث.PNG
    213.1 KB · مشاهده: 28
  • Like
Reactions: Sarvior
سلام دوستان
الان چند روزی میشه روی اینترنت فیبر مخابرات ، به سختی به شبکه PSN وصل میشم! تا جمعه مشکلی نبود ولی الان ۲ روزی میشه که باید چند دقیقه بشینم تا اتصال به شبکه و Nat type درست بشه!! البته بعدش دیگه متصل میمونه و مشکلی نداره! با DNS های مختلفی هم تست کردم چه داخلی و چه خارجی فرقی نکرد!
الان شما هم همچین مشکلی دارید روی تانوما؟؟
دقیقا دو هفته میشه منم این مشکلو دارم
انگار فیلتر شده
واسه من تنها بازی که تقریبا بدون دردسر وصل میشه به سرورش وارزونه یا مولتی مدرنه

از مخابرات منطقمون که آبی گرم نشد. اینا اینجام من بعد میگن نمیدیم حمومزاده ها:|
ببین اون نقطه سبز ها برای کدوم شرکته ، هرکدوم هست زنگشون بزن ، جواب نه هم قبول نکن ، حضوری برو ، اگر نشد با پیوست عکس شکایت بزار یا شما تحت پوششی و خدمات نمی‌دن یا تحت پوشش نیستی و باید تحت پوشش بشه منزلتون ، بنظرم نا امید نباش و شکایت کن

درکل هم تجربه من میگه مخابرات منطقه بدرد نمیخوره فقط مخابرات مرکزی

مخابرات فقط
الان باید برم مخابرات بگم چی و هزینه و اینا چجوریه
خط فیبر نزدیکتون رو پیدا کن ، تو گوگل مپ از خونتون اسکرین بگیر ، و مسیر فیبر موجود رو روش مشخص کن (پرینت بگیری که چه بهتر ) ، اگر باکس fat هم نزدیکت هست عکس بگیر و رو نقشه هم مشخص کن ، برو مخابرات مرکزی ، مخابرات منطقه ای نرو ، برو پیش مسول فیبر نوری منازل مسکونی ، مستنداتت رو نشون بده ، اگر اوکی داد که خودش راهنمایی می‌کنه چیکار کنی ، اگر داستان درآورد سعی کن با زبون خوش باهاش راه بیای بگو کارم نیاز به اینترنت داره و غیره اگر بازم راضی نشد بیا خونه و تو سامانه ۱۹۵ شکایت بزار که تو منطقه تحت پوشش هستم و فیبر نزدیکمه ولی مخابرات برام فیبر نمی‌کشه

هزینه ، اگر بتونی امضا چندتا از همسایه هات رو جمع کنی برای درخواست فیبر تا دم در رایگان هست کابل کشی ، کابل کشی داخلی حدود ۱ تومن و مودم هم حدود ۱۳۰۰ اینا

اینا مگه کابل فیبر نوری نیست؟عکس رو تو نت پیدا کردم
ولی از اینا تو تمام کوچه های اطراف ما کشیدن.حتی بانک ملی سر کوچه هم هست ولی وقتی رفتم چک کنم ببینم به کجا وصله میبینم همینطوری از زیر زمین در اومده و دور یه ستون گره زدن.دیگه به باکس fat وصل نشده 😳

تو نقشه هم میزنه ایرانسل الان پوشش میده ولی میرم ثبت نام کنم میگن نداریم-مخابرات منطقه خودمون رفتم میگه دست ما نیست-خدمات مشترکین رفتم خانمه مسئولش میگه فیبر چیه؟ 😧
یه جا فقط مخابرات کل گویا مونده اونم @Sarvior آدرس داده که هنوز وقت نکردم برم.بدبختی هم اینه ساعت کارم با ساعت کار اینا یکیه و وقت نمیشه برم دنبال پیگیری.

170491094.jpg

ولی از اینا تو تمام کوچه های اطراف ما کشیدن.حتی بانک ملی سر کوچه هم هست ولی وقتی رفتم چک کنم ببینم به کجا وصله میبینم همینطوری از زیر زمین در اومده و دور یه ستون گره زدن.دیگه به باکس fat وصل نشده 😳

تو نقشه هم میزنه ایرانسل الان پوشش میده ولی میرم ثبت نام کنم میگن نداریم-مخابرات منطقه خودمون رفتم میگه دست ما نیست-خدمات مشترکین رفتم خانمه مسئولش میگه فیبر چیه؟ 😧
یه جا فقط مخابرات کل گویا مونده اونم @Sarvior آدرس داده که هنوز وقت نکردم برم.بدبختی هم اینه ساعت کارم با ساعت کار اینا یکیه و وقت نمیشه برم دنبال پیگیری.

View attachment 339577
چرا حمید خودشه برای ما هم زمینی سر خیابون رد شده ولی یه fat سرکوچه بقلیمون هست
میدن ، برو مرکزی واحد فیبر منازل مسکونی طبقه ۲ راهرو ۳ آقای کشاورز یا شاکری ، مستندات رو هم عکس و اینا ببر
آدمای اوکیی بودن
مخابرات منطقه اصلا جواب نمیدن ، انگار زورشون میاد ملت فیبر بگیرن !

View attachment 339577
اگه از زمین در اومده و هیچ باکسی نمیبینی پس کاری نمیشه کرد.
حتما تو مرحله بعدی میان که باکسهارو هم نصب کنن.

طرف ما هم اینطور بود که یه یکماهی بعد از کابل کشی ایرانسل هنوز هیچ باکسی نصب نشده بود و من چون فکر میکردم کابل کشی انجام شده هی پشت هم درخواست میدادم و بعد از چند روز میگفتن که به شما تعلق نمیگیره.
ولی بعد عید که درخواست دادم پیغام اومد که بررسی شده و میتونین خرید کنین.

یه مدت بیخیال شو و بعد دوباره درخواست بده ، احتمالا کارشون نیمه تمام مونده.

چرا حمید خودشه برای ما هم زمینی سر خیابون رد شده ولی یه fat سرکوچه بقلیمون هست
میدن ، برو مرکزی واحد فیبر منازل مسکونی طبقه ۲ راهرو ۳ آقای کشاورز یا شاکری ، مستندات رو هم عکس و اینا ببر
آدمای اوکیی بودن
مخابرات منطقه اصلا جواب نمیدن ، انگار زورشون میاد ملت فیبر بگیرن !
اگه از زمین در اومده و هیچ باکسی نمیبینی پس کاری نمیشه کرد.
حتما تو مرحله بعدی میان که باکسهارو هم نصب کنن.

طرف ما هم اینطور بود که یه یکماهی بعد از کابل کشی ایرانسل هنوز هیچ باکسی نصب نشده بود و من چون فکر میکردم کابل کشی انجام شده هی پشت هم درخواست میدادم و بعد از چند روز میگفتن که به شما تعلق نمیگیره.
یه مدت بیخیال شو و بعد دوباره درخواست بده ، احتمالا کارشون نیمه تمام مونده.
ای بابا...آخه من هر چی کوچه های اطراف رو گشتم هیچی باکس fat پیدا نکردم.فقط سرتاسر از این کابلها یه مدت میکشیدن که الان چند ماه ندیدم ادامه بدن

بانک ملی دقیقا سر کوچه ما هست، کابل از زمین اومده ولی به جایی وصل نیست و به ستون گره اش زدن.البته اونطرف خیابون دقیقا رو به رو کوچه ما هم یدونه از این کابلها رفته داخل کلانتری ولی اونجا میترسم برم تحقیق کنم یهو بگیرنم بکننم تو گونی :D

تیر آخرم میرم همینجا که آدرس دادی ببینم اونا چی میگن

الان مهم اینه که اصلا کدوم شرکت منطقه شما رو فیبر میده انتخاب بهترین ، مرحله بعد هست
تو سامانه iranfttx ir برید ببینید اصلا تحت پوشش هستید اگر نیستید درخواست بدید بیایید تخت پوشش

داداش توی این سایت که میرم از مبین نت و مخابرات و فتاپ تلکام زده پوشش داری . حالا باید چیکار کنم؟؟

جالبه دیروز پریروز با پیمانکارش حرف زدم گفت به شما تعلق نمیگیره گفتم بابا مخابرات مرکزی این منطقه 200 متر با خونمون فاصله داره مگه میشه تعلق نگیره؟!؟ احتمال زیاد شیتیل میخواد !

• Like
Reactions: J. Constantine
داداش توی این سایت که میرم از مبین نت و مخابرات و فتاپ تلکام زده پوشش داری . حالا باید چیکار کنم؟؟

جالبه دیروز پریروز با پیمانکارش حرف زدم گفت به شما تعلق نمیگیره گفتم بابا مخابرات مرکزی این منطقه 200 متر با خونمون فاصله داره مگه میشه تعلق نگیره؟!؟ احتمال زیاد شیتیل میخواد !
زده پوشش با تعهد پوشش ؟
اگر از اون دو تا شرکت میخوای که با شرکتها تماس بگیر بگو تحت پوششم فیبر می‌خوام، اگرم از مخابرات فیبر میخوای به حرف پیمانکار توجه نکن حضوری برو اداره مخابرات مرکزی شهر (نه محله ای و منطقه ای )
با مسولش صحبت کن و مستندات و ارائه بده

زده پوشش با تعهد پوشش ؟
اگر از اون دو تا شرکت میخوای که با شرکتها تماس بگیر بگو تحت پوششم فیبر می‌خوام، اگرم از مخابرات فیبر میخوای به حرف پیمانکار توجه نکن حضوری برو اداره مخابرات مرکزی شهر (نه محله ای و منطقه ای )
با مسولش صحبت کن و مستندات و ارائه بده

داداش همچین چیزی واسم میاد انگار 2 تا دارای پوششن . اگه اینجوری باشه زنگ بزنم شرکتشون میان انجام بدن؟؟

دمت هم گرم هی جواب میدی و راهنمایی میکنی 🌹

Attachments

• 33.jpg
    33.jpg
    131.4 KB · مشاهده: 31
  • Like
Reactions: Sarvior
داداش همچین چیزی واسم میاد انگار 2 تا دارای پوششن . اگه اینجوری باشه زنگ بزنم شرکتشون میان انجام بدن؟؟

دمت هم گرم هی جواب میدی و راهنمایی میکنی 🌹

خواهش میکنم ، البته بنده نسبت به سایر دوستان واقعا اطلاعاتم کمه

بله به اون دو تا که پوشش دادن زنگ بزن ، اگر اوکی ندادن تو سامانه ۱۹۵ شکایت کن ازشون ، اگرم بازم اوکی نشد به بقیشون که تو منطقه شما تعهد پوشش دارن زنگ بزن
حضوری هم میتونی بری شاید مؤثر تر باشه

ظاهراً شرکت مخابرات تعهد پوشش نداده تو منطقتون اما اگر همه اینکارها نتیجه نداد اون وقت یه سر برو مخابرات و درخواست فیبر بده چون ظاهراً منطقه شما فیبر داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or