اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من منطقه 2 تهران هستم، تا درب خونه کابل کشی شده و FAT باکس نصب هستش و از 24 واحد ساختمان، 3 تا از واحدها فیبرنوری مخابرات دارن استفاده میکنن. رفتم مخابرات حضوری درخواست دادم، گفتن امکان ارائه سرویس هست فقط حدود 6 تا 7 میلیون هزینش میشه که این هزینه شامل یه مودم 1.5 میلیونی هم میشه. میخواستم بدونم منطقیه این قیمت؟ و اینکه بنظرتون میصرفه فیبر بگیرم (الان ADSL دارم نهایت 8 مگابیت سرعت میده با قطعی و وصلی زیاد). و آیا میشه سرویس 300 مگابیت (700 گیگ ترافیک ماهانه) هم گرفت در حال حاضر یا این سرویس برداشته شده؟ چون تو سایت مخابرات فقط سرویس های 50 مگابیت لیست شده...

ممنون

از نظر سرعتی تفاوت چشمگیری داره ولی از نظر پینگ و مابقی موارد مربوط به آنلاین بازی کردن به نظرم خیلی با adsl فرقی نمیکنه
حقیقتش من واقعا پینگ برام مهم نیست چون همین الان با مخابرات پینگم خوبه.
یه چیزی حول و حوش 80 تا 120 که من یکی راضیم اگه نوسان نداشته باشه.
ولی چون تو طول مسیر خط تلفنم وضعیتش داغونه و از سر خط و حتی جعبه تقسیم تو کوچه هم مستقیم سیم درجه یک مسی کشیدم باز هم فرقی نکرده اینطوریه که کلا هر چند دقیقه تایم اوت دارم و پکت لاست که کلا مهمون همیشگیه و یکسره چند درصد هست.
سالها برای این مشکلم کلی ISP عوض کردم و این آخری مخابرات بود که این رو هم تست کردم.

من همینکه فقط لاست و تایم اوتم اکی بشه واقعا راضیم .
پینگ که خب یه حداقلی داره و نمیشه زیرش انتظار داشت چون در هر صورت فاصله تا سرور رو که نمیشه کاری کرد.

20240527_165710.jpg
خیلی خفن نیست، ولی به عنوان کسی که قبلا برا دانلود هر بازی باید یه هفته بسته شبانه میخریدم و هرشب سر ساعت ۲ اینترنت رو شیر میکردم و ۷ بیدار میشدم قطع کنم و... پیشرفت خوبیه:D

پ.ن. اینم پینگ
ping.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 339102
با فرکانس 5G هست ، کابل نداشتم تست کنم

بابا بنازم ایران شده کره جنوبی ! :D عجب سرعتی داداش نوش جونت !

پس لازم شد به این پیمانکاره یه شیتیلی بدم بیاد نصب کنه سگ خورد اینم رو بقیش به قول دوستان باید پیمانکار رو پیدا کنی بخوای به امید مخابرات بمونی 20 سال تو صفی !

قاسم جان اگه فیفا داری هم زحمتی نیست یه پینگ توی بازی بگیر ببینیم اونجا چند بهت میده . اگه زیر 40 بده عالیه

• Like
Reactions: Ghasem.M
بابا بنازم ایران شده کره جنوبی ! :D عجب سرعتی داداش نوش جونت !

پس لازم شد به این پیمانکاره یه شیتیلی بدم بیاد نصب کنه سگ خورد اینم رو بقیش به قول دوستان باید پیمانکار رو پیدا کنی بخوای به امید مخابرات بمونی 20 سال تو صفی !

قاسم جان اگه فیفا داری هم زحمتی نیست یه پینگ توی بازی بگیر ببینیم اونجا چند بهت میده . اگه زیر 40 بده عالیه
قربانت :D ایشالله قسمت شما 8->
نه داداش فیفا ندارم

• Like
Reactions: S@eEd
View attachment 339183
خیلی خفن نیست، ولی خب به عنوان کسی که قبلا برا دانلود هر بازی باید یه هفته بسته شبانه میخریدم و هرشب سر ساعت ۲ اینترنت رو شیر میکردم و ۷ بیدار میشدم قطع کنم و... پیشرفت خوبیه:D
اینطوری که حساب کردم سرعتت حدود 50-40 مگابیته که خب این زمان دانلود طبیعیه.
سرعت بالاتر بگیری خب قطعا خیلی بهتره.

اگه مخابرات داری تا 300 مگابیت میده که اگه اون سرویس رو بگیری همین زمان دانلودت میاد حول و حوش نهایتا 40-30 دقیقه.
یا همین سرعتی که قاسم داره این حجم دانلود رو تو 25 دقیقه باید بتونه دانلود کنه.

View attachment 339183
خیلی خفن نیست، ولی خب به عنوان کسی که قبلا برا دانلود هر بازی باید یه هفته بسته شبانه میخریدم و هرشب سر ساعت ۲ اینترنت رو شیر میکردم و ۷ بیدار میشدم قطع کنم و... پیشرفت خوبیه:D
چه عذابی بود ، منم مدت ها همینجوری دانلود میکردم ، تازه من همون ۲ تا ۷ هم بیدار بودم خیلی پیش میومد یا قطع میشد یا سرعت کم میشد باید مودم رو ری استارت میکردم ، خلاصه به خاطر کمبود خواب شبیه آدم مریضا میشدم

خوب دوستان من قشنگ محلمون رو زیر و رو کردم اینا رو گیر اوردم که فکر کنم فیبر باشن

این اولی حدود 100 تا 150 متر فاصله داره و دم یه ساختمون شرکتی طور عه
photo_2024-05-31_16-24-11.jpg

این دومی حدود 180 متر اینا فاصله داره و دم در یه بانکه که البته جمع آوری شده و الان یه ساختمون بدون استفادس
ولی چه اولی چه دومی سمت کوچه ما نیستن ( کوچه ای که خونه ما توش هست سمت غربی خیابون عه اما اینا سمت شرقی )
photo_2024-05-31_16-24-06.jpg

سومی حدود 100 متر یا کمتر فاصله داره و سمت کوچه خودمون هم هست برای بانک مسکن عه
photo_2024-05-31_16-23-54.jpg

میشه از اینا استفاده ای کرد ؟ اگر اره چه جور پیگیری باید بکنم ؟

خوب دوستان من قشنگ محلمون رو زیر و رو کردم اینا رو گیر اوردم که فکر کنم فیبر باشن

این اولی حدود 100 تا 150 متر فاصله داره و دم یه ساختمون شرکتی طور عه
View attachment 339264

این دومی حدود 180 متر اینا فاصله داره و دم در یه بانکه که البته جمع آوری شده و الان یه ساختمون بدون استفادس
ولی چه اولی چه دومی سمت کوچه ما نیستن ( کوچه ای که خونه ما توش هست سمت غربی خیابون عه اما اینا سمت شرقی )
View attachment 339263

سومی حدود 100 متر یا کمتر فاصله داره و سمت کوچه خودمون هم هست برای بانک مسکن عه
View attachment 339262

میشه از اینا استفاده ای کرد ؟ اگر اره چه جور پیگیری باید بکنم ؟
برای پیمانکار راحت ترین گزینه عکس سوم هست که سمت کوچه خودتونه خودشون هم که بیان برای ارزیابی محل دنبال نزدیک ترین fat می‌گردن حالا اگه دورتر هم باشه دو حالت پیش میاد
یک : یا اونقدر درخواست از داخل آپارتمان شما یا حتی بقیه خونه های داخل کوچه زیاد هست که راحت فیبر میکش تا خونه شما یا حالا بقیه که در این حالت هزینه فیبرکشی خارج از خونه با مخابرات هست و فیبرکشی داخلی با شما
دو : فعلن فقط شما درخواست داری که در این صورت صحبت میکنی با پیمانکار که با هزینه خودت فیبر رو تا خونتون بیارن که هم فیبرکشی خارج و داخل خونه با شما میشه

حالا یه موردی هم پیش میاد اونم اینه که ممکنه اصلا fat نزدیک به شما اصلا پورت خالی نداشته باشه ، من وقتی برای آپارتمان خودمون گرفتم چند روز بعدش آپارتمان کناریمون رفت درخواست بده بهش گفتن fat محل شما دیگه پورت خالی نداره باید بیایم اسپلیتر ظرفیت بالاتر بزاریم که فعلن هم مثل این که خبری نشده

برای اقدام هم باید به خود مخابرات زنگ بزنی درخواست بدی ثبت نام کنی که کلا تا پیمانکار بیاد برای ارزیابی خونه شما یه دو سه هفته زمان میبره (البته اگه تایید بشه که امکانش هست بهت سرویس بدن)

• Like
Reactions: barney stinson
والا من 3 ماه بخش رفع خرابی فیبر مخابرات بودم همچین مشکلی اصلا نشنیدم
مودم های هواوی WIFI بهتری داشتن
خرابی های هواوی خیلی بیشتر بود مثل پریدن کانفیگ - افت زیاد
جفتشون هم ت*مین ولی همینه دیگه
یکی از سرویس هایی که کار میکنم ویپ هست ، خیلی به مشکل یوزر پسورد ندادن خط SIP فون از سمت پیمانکار برخوردم
از طرفی روی مودم های فایبر هوم مشترک هایی که چند خط سیپ فون میخریدن مجبور میکردن چند فیبر و چند مودم بزارن و حتما خط باید روی خود مودم رجیستر بشه تا کار کنه ، این مورد رو عینا تو یکی از شهرک های صنعتی پاکدشت که مودم FiberHome بود داشتم ، توی پردیس هم این مشکلو داشتم !
هرکاری کردم مودم رو یکی از پورت هاشو Bridge کنن و IP های سمت خودشونو بدن زیر بار نرفتن مجبور شدم یه گیت وی FXO گذاشتم !

مودم هواووی فقط خوبیش اینه که دستت بازه روش ، حتی پورت ترانک هم بهت میده میتونی توی سوییچ یا روترت مستقیم VLAN بزنی ! :D
مودم هواووی تجربه خراب بودن وای فای ش رو داشتم اونم جنس نو و آکبند
به قول شما همش شخمیه :D

برای پیمانکار راحت ترین گزینه عکس سوم هست که سمت کوچه خودتونه خودشون هم که بیان برای ارزیابی محل دنبال نزدیک ترین fat می‌گردن حالا اگه دورتر هم باشه دو حالت پیش میاد
یک : یا اونقدر درخواست از داخل آپارتمان شما یا حتی بقیه خونه های داخل کوچه زیاد هست که راحت فیبر میکش تا خونه شما یا حالا بقیه که در این حالت هزینه فیبرکشی خارج از خونه با مخابرات هست و فیبرکشی داخلی با شما
دو : فعلن فقط شما درخواست داری که در این صورت صحبت میکنی با پیمانکار که با هزینه خودت فیبر رو تا خونتون بیارن که هم فیبرکشی خارج و داخل خونه با شما میشه

حالا یه موردی هم پیش میاد اونم اینه که ممکنه اصلا fat نزدیک به شما اصلا پورت خالی نداشته باشه ، من وقتی برای آپارتمان خودمون گرفتم چند روز بعدش آپارتمان کناریمون رفت درخواست بده بهش گفتن fat محل شما دیگه پورت خالی نداره باید بیایم اسپلیتر ظرفیت بالاتر بزاریم که فعلن هم مثل این که خبری نشده

برای اقدام هم باید به خود مخابرات زنگ بزنی درخواست بدی ثبت نام کنی که کلا تا پیمانکار بیاد برای ارزیابی خونه شما یه دو سه هفته زمان میبره (البته اگه تایید بشه که امکانش هست بهت سرویس بدن)
همین الان از مخابرات محلمون میام
تا گفتم فیبر به خانومه گفت ادرس بده گفتم کارگر شمالی گفت خوب اوکیه فرم میدیم بهت پر میکنی پیمانکار میاد
حدود 7 تومنم هزینه داره
فقط یه چیزی چرا 7 تومن ؟ :-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or