اینترنت فیبر نوری (تانوما)

فایبرهوم اصلا مودم خوبی نیست ، چون اکثرا تنظیماتش از سمت olt روی مودم شما ست میشه و متاسفانه اگر SIP Phone داشته باشی و بخوای روی IP Phone رجیسترش کنی درگیر پشتیبانی و مسائل خاص خودش میشید !
مخابرات هم بابت سیپ فون و سیپ ترانک زنگ میزنی ، همون لحظه جواب نمیدن شماره رو میدن پیمانکار، یکی دوروز بعد حال کنه زنگ میزنه:))
کلیت حرفم این بود که فایبر هوم واسه اینترنت خوبه ، بحثی روش نیست ولی سرویس تلفن روش بگیری خوب نیست !

امروز دیدم تو سامانه زده ایرانسل محل مارو پوشش داره که زنگ زدم گفتن نه هیچ پوششی منطقه شما ما نداریم شاید مخابرات داشته باشه، وسط تهران هم هستم :|
مخابرات هم پیمانکارش میگه 20م بده برات بیارم :)) باید عرض 3 تا کوچه رو رد کنم ،پولش شاید خیلی برام مهم نباشه ولی 20م بدم بقیه استفاده کنن ؟! :-s
از رو سایت درخواستو بده اگه ایرانسل داره باید پوشش بدن برا همین میگم از رو سایت درخواست بدین که با وزارت طرف باشن نه شما. مخابرات هم ولش :D

• Like
Reactions: Sarvior
من ۳ اردیبهشت خرید کردم ، پیش ثبت نامم پارسال اواخر بهمن بود
ای بابا چه حیف=((
این مودم L1 رسما کلنگه ، قیافه ای هم که هیچی نداره حتی آنتن.
اسمش هم معلوم نیست چیه و از کجا پیدا کردن گذاشتن برای فروش.

• Like
Reactions: Ghasem.M
امروز اومدن و بلاخره نتم وصل شد ، سرعت دانلود تا 600 مگا بیت بالا میره ، با وای فای لپ تاپ به خاطر محدودیت های وای فای سرعت تا 100 مگ محدود میشه به همین خاطر حتما باید کابل لن استفاده کرد :D
مودمی هم که انتخاب کردم H4 بود که ظاهرا مودم فیبر نوری HUAWEI ONT EG8245W5 ( قیمتش تو سایتا از 3.2 شروع میشه)
اینم تست سرعت : Screenshot 2024-05-29 192558.png

امروز اومدن و بلاخره نتم وصل شد ، سرعت دانلود تا 600 مگا بیت بالا میره ، با وای فای لپ تاپ به خاطر محدودیت های وای فای سرعت تا 100 مگ محدود میشه به همین خاطر حتما باید کابل لن استفاده کرد :D
مودمی هم که انتخاب کردم H4 بود که ظاهرا مودم فیبر نوری HUAWEI ONT EG8245W5 ( قیمتش تو سایتا از 3.2 شروع میشه)
اینم تست سرعت :View attachment 338969
پسر عجب سرعتی!
به به.
آقا خیلی کار خوبی کردی تست سرعت رو اینجا شیر کردی ، دمت گرم.

بازی آنلاینی مثل دوتا یا CS داری که زحمت پینگ یا پکت لاست رو بکشی؟
البته بی زحمت :D
بچه ها از پشت اشاره میکنن وگرنه برای خودم نمیخوام:-":))

آخرین ویرایش:
پسر عجب سرعتی!
به به.
آقا خیلی کار خوبی کردی تست سرعت رو اینجا شیر کردی ، دمت گرم.

بازی آنلاینی مثل دوتا یا CS داری که زحمت پینگ یا پکت لاست رو بکشی؟
البته بی زحمت :D
بچه ها از پشت اشاره میکنن وگرنه برای خودم نمیخوام:-":))
قربانت ، انشالله قسمت شما بشه :D
تو سرور های دوبی و هند اینا 45 هست تو بقیه سرور ها از 80 تا 100 ، خدا رو شکر لاست فعلا ندارم یه یکی دو ساعتی گیم زدم :D
برای اسپید وای فای هم یه راه حل پیدا کردم مودم من 5g رو ساپورپ میکنه با اون میشه تا 400-500 مگ اسپید گرفت :D ( مودم L1 هم فکر کنم داشته باشه)

قربانت ، انشالله قسمت شما بشه :D
تو سرور های دوبی و هند اینا 45 هست تو بقیه سرور ها از 80 تا 100 ، خدا رو شکر لاست فعلا ندارم یه یکی دو ساعتی گیم زدم :D
برای اسپید وای فای هم یه راه حل پیدا کردم مودم من 5g رو ساپورپ میکنه با اون میشه تا 400-500 مگ اسپید گرفت :D ( مودم L1 هم فکر کنم داشته باشه)
احسنت.
پس خیلی خوبه ، پینگ که اکیه ولی مهم برام لاست بود که میگی نداره.
بهتر از این نمیشه واقعا ، دروغ نگم 4-3 سالی میشه که به خاطر وضعیت نت داغونم یه دونه بازی بدون لاست و تایم اوت و... نتونستم بازی کنم.
خیلی خبر خوبی بود ، دمت گرم \m/

• Like
Reactions: Arash-S212
آقا یه سوال مبتدیانه داشتم :D
تا دم خونه که سیم میارن میکشن بعد از دم در تا داخل خونه چطور سیم کشی میشه؟چون مثل تلفن که نیست توکار کار شده باشه.آیا خودشون میان روکار سیم کشی میکنن تا خونه یا باید خودت یکی رو بیاری؟
مخصوصا چون آپارتمان نشین هستیم میخوام بدونم چطوریه؟

• Like
Reactions: Dinosaur
سلام

این کابل میکشن و این داستان ها چی هست
من فیبر نوری میخوام میگن نداره خونتون

راه حال چیه پستی چیزی اگه قبلا کامل توضیح دادین بگین مردیم از بی فیبر نوری به خدا همه دارن حسودیم شد

من مشهدم - منطقه فرامرز عباسی

آقا یه سوال مبتدیانه داشتم :D
تا دم خونه که سیم میارن میکشن بعد از دم در تا داخل خونه چطور سیم کشی میشه؟چون مثل تلفن که نیست توکار کار شده باشه.آیا خودشون میان روکار سیم کشی میکنن تا خونه یا باید خودت یکی رو بیاری؟
مخصوصا چون آپارتمان نشین هستیم میخوام بدونم چطوریه؟
دو حالت داره اگه بخوای روکار بشه یکم زمانش بیشتر از لوله های موجود تو داک تلفن خونه با یه سیمی کابل و میکشن به واحد شما. اگر روکار بخوای باید یه جایی رو مشخص کنی که به پشت دیوار راه داشته باشه معمولا خونه های اپارتمانی دیوار های شرقیشون تک جداره س با یه دریل سوراخش میکنن سیم و از همونجا میفرستن پایین (برای من اینکارو کردن)

داداش کاش یه زحمت می کشیدی از soft98.ir یا جای دیگه با دانلود منیجر یه دانلود میزدی ببین سرعت دانلود چند بهت میده

من که مخابرات سره کوچمونه یه ماه درخواست دادن هی میگن دارن بر آورد هزینه میکنیم ! میدونیم آخرش باید یه شیتیل به پیمانکارش بدم که بیان کارم رو انجام بدن !

• Like
Reactions: Arash-S212
داداش کاش یه زحمت می کشیدی از soft98.ir یا جای دیگه با دانلود منیجر یه دانلود میزدی ببین سرعت دانلود چند بهت میده

من که مخابرات سره کوچمونه یه ماه درخواست دادن هی میگن دارن بر آورد هزینه میکنیم ! میدونیم آخرش باید یه شیتیل به پیمانکارش بدم که بیان کارم رو انجام بدن !
اصولا اینطوریه که همین سرعت مثلا 507 مگابیت رو باید تقسیم بر 8 کنی که میشه ماکسیمم سرعت دانلودت به مگابایت.
===========
من پسرخالم تو همین ماه دوتا سرویس از مخابرات گرفت.
یکی برای دفترش و یکی هم برای خونش.
هر دو با پیمانکار لینک شد.
برای دفترش باکس فیبر نوری 100 متر فاصله داشت حتی.

اگه آشنا پیدا کردی سریع بزن تو گوشش.
چون الان غیر از خودم دور من همه فیبر دارن و واقعا راضین.

Screenshot 2024-05-30 182243.png
با فرکانس 5G هست ، کابل نداشتم تست کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or