Ghasem.M
کاربر سایت
منم بابلممن دو روز قبل برام اس ام اس اومد که مودموتون داره پست میشه.
برای نصب هم همکارانمون با شما تماس میگیرن.
البته من چون بابلم و اینجا اولین شهریه که استارت خورده و مراحلش زودتر انجام میشه احیانا.

منم بابلممن دو روز قبل برام اس ام اس اومد که مودموتون داره پست میشه.
برای نصب هم همکارانمون با شما تماس میگیرن.
البته من چون بابلم و اینجا اولین شهریه که استارت خورده و مراحلش زودتر انجام میشه احیانا.
خب پس جمعمون جمعهمنم بابلمپیامک رو هم یک ماه پیش گرفتم، انشالله تا پایان خرداد کابل کشی رو انجام بدن ، من که به ۱۹۵ شکایت فرستادم
خب پس جمعمون جمعه
من یکی دیگه از دوستهام هم امروز خرید کرد سمت باغ فردوسه ، اون هم امروز بهش گفتن تا یکماه طول میکشه.
اگه خبری شد همینجا منشنت میکنم.
خیلی انتخابی نیست فیبر نوری در حال حاضرببخشید شاید سوالم تکراریه ولی نتونستم کل صفحات رو برای جواب چک کنم.
اینترنت فیبر نوری برای یه گیمر که اولویتش پینگ پایینه کدوم شرکته؟ از چه شرکتی بهتره اینترنت فیبر بگیریم؟ (asking for a friend)![]()
امروز زنگ زدن که میخواییم کابل بکشیم اومدن کوچه ما و کوچه کناری رو نگاه کردن گفتن باکس فیبر نوری ندارهخب پس جمعمون جمعه
من یکی دیگه از دوستهام هم امروز خرید کرد سمت باغ فردوسه ، اون هم امروز بهش گفتن تا یکماه طول میکشه.
اگه خبری شد همینجا منشنت میکنم.
عه این چه وضعشه؟امروز زنگ زدن که میخواییم کابل بکشیم اومدن کوچه ما و کوچه کناری رو نگاه کردن گفتن باکس فیبر نوری ندارهگفت قبل ارسال پیامک نیومد بازدید کنن گفتم نه ، خلاصه قرار شد درخواست باکس و شرح وضعیت ثبت کنه ، میگفت اگه نشه پول رو برگشت میدن ، ظاهرا منطقه تحت پوششی که تو سایت میزنن الکی هست
میگفت اگر همسایه ها درخواست بدن تعداد زیاد شه میان از کوچه های اونور خط فیبر و میکشن بعد باکس میزنن ، اینطوری هم خودش داستان داره ، حالا باید ببینیم ایرانسل چی میگه در نهایتعه این چه وضعشه؟
باکس رو پس کی باید بزاره؟
اگه اینطوره که برای منم همین شرایطه چون کوچمون باکس نداره.
دوتا کوچه پایینتر داره ولی اینجا نه![]()
خب رفتم کوچه کناری دیدم همین ورودی کوچه باکس FTTH هست ولی نمیدونم چطوری میخوان کابل بکشن تا خونه ما.میگفت اگر همسایه ها درخواست بدن تعداد زیاد شه میان از کوچه های اونور خط فیبر و میکشن بعد باکس میزنن ، اینطوری هم خودش داستان داره ، حالا باید ببینیم ایرانسل چی میگه در نهایت
اه کوچه بالا دیوان عدالت زندگی میکنی ؟
آره یه چند سالی هست اینجا پلاسماه کوچه بالا دیوان عدالت زندگی میکنی ؟
---------------------------------------------------
من هنوز متوجه نشدم کابل کشی از دمه حیاط تا داخل مجتمع به چه شکله
روکاره یا توکاره
چون خونه ما قابلی سیم کشی رو کار نداره
یه روز سمت محل کارم داشتن از شاتل کابل کشی میکردن. ازش پرسیدم گفت ما روکار میزنیم ولی اگه بخواین کابل میدیم خودتون توکار رد کنین. ولی دیگه نمیدونم مخابرات هم همینه یا نهمن هنوز متوجه نشدم کابل کشی از دمه حیاط تا داخل مجتمع به چه شکله
روکاره یا توکاره
امروز مجددا زنگ زدن که کوچه شما چون بن بست هست کوچه اون سمتیش باکس داره ، از همون باکس کابل کشیدن تا خونه ما که اول کوچه س ، همه همسایه ها دونه دونه میومدن بیرون سوال میکردن جریان این کابل چیهخب رفتم کوچه کناری دیدم همین ورودی کوچه باکس FTTH هست ولی نمیدونم چطوری میخوان کابل بکشن تا خونه ما.
چون اگه قدم بزنم حدس میزنم حدود 60 متری کابل میخواد.
امروز مجددا زنگ زدن که کوچه شما چون بن بست هست کوچه اون سمتیش باکس داره ، از همون باکس کابل کشیدن تا خونه ما که اول کوچه س ، همه همسایه ها دونه دونه میومدن بیرون سوال میکردن جریان این کابل چیهتوی خونه هم گفت میتونم روکار بزنم و توکار ، توکار سرعت و ممکنه کم کنه که من گفتم روکار بزنه ، از فاصله بین دوتا اپارتمان سیم رو رد کرد روی نما هم نیومد کابلش
مودم هم قرار شده تا هفته بعد بیارن نصب کنن