اینترنت فیبر نوری (تانوما)

• Like
Reactions: Behnamm467
سلام عزیزان
من چند سالی هست مبین نت دارم و واقعاً دیگه از دستش کلافه شدم.
هزینه‌ی هر گیگی که می‌خرم به کنار، سرعت به نسبت پایینشم یه طرف دیگه!
خونه‌ام خط ثابت نداره. می‌خوام یه خط ثابت بخرم و از اینترنرت مخابرات استفاده کنم.
مطلع هستم که مخابرات اینترنت Adsl، Vdsl و فیبر نوری داره، اما مردد هستم بین انتخاب vdsl و فیبر نوری.
همچنین نمی‌دونم منطقه‌ی ما فیبر نوری داره یا نه؟!
روال ثبت نام اینترنت مخابرات(vdsl یا فیبرنوری) و خرید خط ثابت چطوریه؟
متشکرم

Screenshot 2024-05-04 at 19.58.24.png

سلام عزیزان
من چند سالی هست مبین نت دارم و واقعاً دیگه از دستش کلافه شدم.
هزینه‌ی هر گیگی که می‌خرم به کنار، سرعت به نسبت پایینشم یه طرف دیگه!
خونه‌ام خط ثابت نداره. می‌خوام یه خط ثابت بخرم و از اینترنرت مخابرات استفاده کنم.
مطلع هستم که مخابرات اینترنت Adsl، Vdsl و فیبر نوری داره، اما مردد هستم بین انتخاب vdsl و فیبر نوری.
همچنین نمی‌دونم منطقه‌ی ما فیبر نوری داره یا نه؟!
روال ثبت نام اینترنت مخابرات(vdsl یا فیبرنوری) و خرید خط ثابت چطوریه؟
متشکرم

View attachment 336221
از طریق این سایت چک کنید که تحت پوشش هستید یا خیر

https://www.iranfttx.ir/coverage

• Like
Reactions: TheGodfather
من چند ماهی هست زنگ میزنم هی میگن فیبر منطقه من نیومده ولی خوب داخل سایت زده شاتل و مبین پوشش داره و باکس فیبر شاتل هم دقیق دم در خونمون هست .
الان پیمانکار میتونه از همون باکس فیبر بکشه؟
خواهشا تو مشهد کسی میدونه کمک کنه راحت بشیم

از طریق این سایت چک کنید که تحت پوشش هستید یا خیر

https://www.iranfttx.ir/coverage
این سایته اصلا دقیق نیس و مشخص نیس چجوری این نقشه رو درست کرده. توی همین سایت زده منطقه ی ما تحت پوشش شاتل و مخابراته ولی تماس گرفتم هیچکدومشون پوشش دهی نداشتن.

سلام
می میخوام اینترنت فیبرنوری بگیرم، به مخابرات هم چند باری اعلام کردم اما هیچ وقت جواب ندادن، حالا میخواستم بدونم کسی از گوهردشت کرج اینجا هست که اینترنت فیبرنوری داشته باشه؟ از چه شرکتی گرفته و چه کارهایی انجام داده؟

من امروز خواستم برای فیبرنوری ایرانس ثبت نام کنم چون خودشون اس ام اس دادن که درخواست اولیه شما بررسی شد و میتونین از این لینک ثبت نام کنین.
اما بعد از انتخاب مودم و بسته و... وقتی میرسم به ثبت کدپستی ارور میده و میگه:
"ثبت نام برای این کد پستی امکانپذیر نیست"

زنگ زدم پشتیبانی حالا قرار شد که بعد 24 ساعت باهام تماس بگیرن و ببینن مشکل چیه.
خواستم روند رو اینجا به اشتراک بزارم و بعدا نتیجه رو هم بنویسم که دوست دیگه ای اگه این مشکل رو داشت در جریان باشه.

خب امروز پشتیبانی خودش تماس گرفت.
مشکل این بود که کلا یک مودم L1 قابل خریدن بود ولی من مدل دیگه ای انتخاب کرده بودم و برای همین ارور کدپستی میداد.
مدل L1 رو با قیمت 2.610.000 تومن خریدم (فقط همین رو میشد خرید) که سرویس تا 50 مگ نامحدود سه ماهه هم روشه.
حالا باید ببینم چقدر طول میکشه که مودم برسه و بیان برای نصب.

خود پشتیبانی که گفت تا یک ماه ممکنه که طول بکشه.

خب امروز پشتیبانی خودش تماس گرفت.
مشکل این بود که کلا یک مودم L1 قابل خریدن بود ولی من مدل دیگه ای انتخاب کرده بودم و برای همین ارور کدپستی میداد.
مدل L1 رو با قیمت 2.610.000 تومن خریدم (فقط همین رو میشد خرید) که سرویس تا 50 مگ نامحدود سه ماهه هم روشه.
حالا باید ببینم چقدر طول میکشه که مودم برسه و بیان برای نصب.

خود پشتیبانی که گفت تا یک ماه ممکنه که طول بکشه.
برای من ۱ ماه شده نه خبری از کابل کشی هست نه مورد ، هر بار هم تماس میگیرم میگه باید صبر کنید

برای من ۱ ماه شده نه خبری از کابل کشی هست نه مورد ، هر بار هم تماس میگیرم میگه باید صبر کنید
من دو روز قبل برام اس ام اس اومد که مودموتون داره پست میشه.
برای نصب هم همکارانمون با شما تماس میگیرن.
البته من چون بابلم و اینجا اولین شهریه که استارت خورده و مراحلش زودتر انجام میشه احیانا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or