bypassدرود
بچه ها وقتی warp+ روی pc کارمیکنه اما در دستگاه های اندرویدی کانکت نمیشه ، راه حلی واسش وجود داره؟
شما خودت انجام دادی؟ لطفا بهم پیغام خصوصی بدید تشکر...
دوستانی که فیبرنوری مخابرات دارن ، به نظر شما آیا میتونیم از این امکانات استفاده کنیم؟
دو عکس ، یکیشون واسه DDNS و دیگری واسه static dns هست .
اساتید اهل فن فقط جواب بدن :»:»:»:»
سپاسگزارم :»:»
درود .شما خودت انجام دادی؟ لطفا بهم پیغام خصوصی بدید تشکر...
لطفا برای من هم بفرستیدیه راهی برای تماشای یوتیوب بدون فیلتر و بدون تبلیغات پیداکردم !
واسه خودم اینش عجیبه که به چیزشکن نیازی نیست !
آیا کسی تجربه ی مشابهی داشته ؟؟؟؟
الان ارزش فیبر تو ایران از دایال آپ هم کمتر شده.بیخود وقت و هزینتون رو هدر ندید.الان با وجود FTTH من اکثرا با سیم کارت همراه اول بازی میکنم از بس گند زدن به اینترنت.در ضمن دانش فنیم هم در حدی نیست که بتونم به این تاپیک زیاد سر بزنم.الان میرم تا یکماه بعد(برم دانش فنی کسب کنم)امروز یه پیمانکار به درخواست خودم از مخابرات اومد برای بررسی وضعیت فیبر خونمون. میگه اینجا توی نوبت فیبرکشی هست و مشخص نیست کی نوبت این منطقه بشه. ولی من میتونم با 15 میلیون بیام برات شخصا فیبر بکشم گفتم جاااان؟! 15 میلیون؟ گفت آره دیگه. حداقل یکسال کارت جلو میفته. بهترین کابل و تجهیزاتم برات از مخابرات میارم که کمترین نوسان رو داشته باشی. خلاصه بهش گفتم اقا خیلی ممنون من قعلا منصرف شدم
اصولا 5ghz ها رنجهای پایین رو هم پوشش میدن.خود 5ghz پهنای باندش زیاده ولی بردش کمه ولی ۲.۵ سرعتش کمتره ولی بردش بیشترهخب بعد مدتها که از درخواستم گذشته بود امروز ایرانسل پیام داد که میتونی ثبت نام کنی و ادامه فرایند رو پیگیری کنی.
تو لینک اس ام اسی که دادن من رو برد به فروشگاه ایرانسل برای انتخاب مودم.
سوالم از دوستانی که آشنایی دارن اینه که کدوم مودم رو بگیرم بهتره؟
بعضی هاشون نوشته وای فای 5ghz و بعضی نه که خب این رو میدونم چیه ، ولی همشون یه قیمت 2.610.000 تومنی دارن!
اگه آشنایی دارید ممنون میشم توضیح بدید که تفاوتشون چیه و کدوم رو بگیرم بهتره؟
یه چیز جالب دیگه اینکه تو سایت نوشته که تا پایان خردادماه هزینه نصب رایگانه.
قبلا دیده بودم هزینه نصب حدود دو تومنی میشد، اشتباه میکنم؟
پینگ تو بازی چنده؟خب بالاخره فیبر نوری ما هم از طرف مخابرات وصل شد.
اینم تست سرعت :
تازه الان دارم طعم سرعت رو میچشم با PS5 دوتا بازی دانلود کردم. یکی ایپکس 80 گیگی رو تقریبا 35 دقیقه دانلود کرد یکی هم استلار بلید 30 گیگی رو حدود 12 13 دقیقه
ولی نمیدونم چرا سرعت اسپیدتست با سرعت دانلود فرق میکنه. با IDM هر چی میگیرم حدود 40 مگابایت هست در صورتی که طبق اسپیدتست باید سرعت حدود 75 باشه
در هر صورت من راضیم به خصوص حجم ها که عملا نامحدود هست 700 گیگ ماهانه 340 هزارتومن
فقط با این سرعت دیگه وای فای جواب نمیده و حتما باید کابل لن استفاده کرد حتی یه روتر وای فای 6 هم گرفتم TPLink ax10 اما بازم سرعتش از لن کمتر بود که احتمالا به خاطر فاصله هست.
عزیز کدوم منطقه هستی؟ چجوری اقدام کردی برای ثبت نام؟خب بالاخره فیبر نوری ما هم از طرف مخابرات وصل شد.
اینم تست سرعت :
تازه الان دارم طعم سرعت رو میچشم با PS5 دوتا بازی دانلود کردم. یکی ایپکس 80 گیگی رو تقریبا 35 دقیقه دانلود کرد یکی هم استلار بلید 30 گیگی رو حدود 12 13 دقیقه
ولی نمیدونم چرا سرعت اسپیدتست با سرعت دانلود فرق میکنه. با IDM هر چی میگیرم حدود 40 مگابایت هست در صورتی که طبق اسپیدتست باید سرعت حدود 75 باشه
در هر صورت من راضیم به خصوص حجم ها که عملا نامحدود هست 700 گیگ ماهانه 340 هزارتومن
فقط با این سرعت دیگه وای فای جواب نمیده و حتما باید کابل لن استفاده کرد حتی یه روتر وای فای 6 هم گرفتم TPLink ax10 اما بازم سرعتش از لن کمتر بود که احتمالا به خاطر فاصله هست.
سرعت با سرورهای خارجی متفاوته اسپید تست با سرور داخل ایران تست میگیره که نهایت سرعت میدهخب بالاخره فیبر نوری ما هم از طرف مخابرات وصل شد.
اینم تست سرعت :