normaluser
عضو جدید
از حیات چطور فیبرو میکش داخل ساختمان؟روی نمای ساختمان میارن؟از کجا استفاده میکنن?مودمی که خودشون میدن چیه؟هر مودم فیبر نوری میشه استفاده کرد؟
دوست عزیز این برای مخابرات هست؟ اگه بله کدوم پلن رو شما گرفتید؟ up tp 300؟View attachment 332428
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
بالاخره سرویسم وصل شد View attachment 332426
سپاس از همه ی بزرگوارانی که چه در اینجا و انجمن همسایه کمک کردن View attachment 332427
دوست عزیز این برای مخابرات هست؟ اگه بله کدوم پلن رو شما گرفتید؟ up tp 300؟
و اینکه تهران هستید؟
فیبر تا پشت مودم باید بیاد در واقع درستش این هست غیر این باشه یه جورایی دیگه ftth نیستدم در فیبرو به کابل rj45 تبدیل نمیکنن و بیارن داخل که توی خم شدن مشکلی نداشته باشه؟
apc یا upc بودن مودم به apc یا upc بودن پچ کورد فیبر بستگی داره پچ کورد upc یا همون آبی باشه مودم هم باید upc باشه و برعکس البته پچ کورد های یه سر apc یه سر upc هم هست ولی خب معمولا همون حالت اول انجام میشه ، مورد مهم بعدی به تجهیزات مرکز مخابراتی هم بستگی داره ، تو مخابرات تجهیزات بر اساس upc باشه شما بیای تو خونت apc استفاده کنی خیلی تاثیری ندارهمودم باید apc باشه یا upc؟جایی که فیبر به مودم میخوره آبیه یا سبز؟
بله من دارم وایرلس خیلی قوی ای نداره طبقات دیگه تست نکردم ولی تو واحد خودمون فقط تا فاصله ۵ ۶ متری سیگنال قوی داره دورتر میشم همچنان میگیره ولی خیلی ضعیفکسی مودم HG8245Q2 داره؟توی ساختمان طبقه پایین یابالاش انتن داره؟
من واحدم حدود 180 متره نگیرمش؟ته اتاقا به زور انتن میده؟برم تو فکر 8145 v5؟بله من دارم وایرلس خیلی قوی ای نداره طبقات دیگه تست نکردم ولی تو واحد خودمون فقط تا فاصله ۵ ۶ متری سیگنال قوی داره دورتر میشم همچنان میگیره ولی خیلی ضعیف
نه یه مودم اصلا کل خونه رو پوشش قوی نمیده به خصوص متراژ شمارو ، دور بشی ازش نهایت یه خط آنتن وایفای میگیری ، دو تا دیوار هم باشه که دیگه بدتر ، 8145 هم نمیده ، بهترین کار اینه با توجه به شناختی که خودتون از فرم خونتون دارید یه روتر خوب هم بگیرید بزارید تو نقطه ای که آنتن مودم اصلی کم میشهمن واحدم حدود 180 متره نگیرمش؟ته اتاقا به زور انتن میده؟برم تو فکر 8145 v5؟