اینترنت فیبر نوری (تانوما)

تجربه بسیار موفق من از پیگیری خرید فیبر نوری ;))

دیروز رفتم مخابرات میگم اینترنت فیبر نوری میخوام.گفت دست ما نیست باید بری امور مشترکین...
راه افتادم به سمت امور مشترکین،میگم اینترنت فیبر نوری میخوام...میگه مسئول فیبرنوری خانم سلطانیه که امروز مرخصیه.برو فردا بیا(توجه کنید که عنوان شغلیش مسئول فیبرنوری هست)

امروز دوباره رفتم میگم خانم سلطانی اومد؟
خانم سلطانی اومده میگه بفرمایید...میگم فیبر نوری میخوام؟میگه چی هست؟همون تلفن فیبرنوری یعنی؟:eek:
میگم اینترنت فیبر نوری...گفتن شما مسئولش هستید.گفت ما همچین چیزی نداریم باید بری مخابرات.میگم خب مخابراتم که میگه بیام امور مشترکین...:-??گفت دیگه نمیدونم.

هیچی دیگه با ذکر خیلی ممنون از لطفتون اومدم بیروم :D

یه جوری سریع قانع شدی و اومدی بیرون که انگار تا حالا تو این مملکت کار اداری نکردی :دی

یه دو تا داد و بیداد میکردی، میرفتی پیش رییس شاکی بازی در میاوردی تا کارت راه بیفته !

یه جوری سریع قانع شدی و اومدی بیرون که انگار تا حالا تو این مملکت کار اداری نکردی :D

یه دو تا داد و بیداد میکردی، میرفتی پیش رییس شاکی بازی در میاوردی تا کارت راه بیفته !
دیگه پیرتر از اونیم که حوصله یکی به دو کردن با اینا رو داشته باشم ;))

تازه دم در نمیذاشتن بیام بیرون،چندتا دختر گیرم آورده بودن میگفتن بیا بیمه بازنشستگی بهت فرو...ببخشید بفروشیم :D

دیگه پیرتر از اونیم که حوصله یکی به دو کردن با اینا رو داشته باشم ;))

تازه دم در نمیذاشتن بیام بیرون،چندتا دختر گیرم آورده بودن میگفتن بیا بیمه بازنشستگی بهت فرو...ببخشید بفروشیم :D
شیرازی اصیل :دی
سلام
هزینه باکس fat با مشترکه؟
پیمانکار مخابرات همه چی رو فاکتور کرده
قاعدتا باید با خودشون باشه
اگرم گفت چون فقط شما تو این محدوده درخواست دادین و کس دیگه ای نخواسته بگو اوکی، در باکسو قفل میکنم که اگه خواستین به کسی اشتراک بدین بیاین سهم منو پرداخت کنید.
کاملا هم حق این کارو داری و میدونم چند سال پیش چند تا از بچه ها همین کارو کردن.
یه مشت دزدن همشون.

پیمانکارو از کجا پیدا کردی؟ فاکتورت چقد شده؟ ممنون
امور مشترکین مخابرات ثبت نام کردیم و یه ماه بعد خودشون یه پیمانکار فرستادن
برای دو ساختمون تو یه کوچه شد 18 تومن با مودم و همه چیز
شیرازی اصیل :D

قاعدتا باید با خودشون باشه
اگرم گفت چون فقط شما تو این محدوده درخواست دادین و کس دیگه ای نخواسته بگو اوکی، در باکسو قفل میکنم که اگه خواستین به کسی اشتراک بدین بیاین سهم منو پرداخت کنید.
کاملا هم حق این کارو داری و میدونم چند سال پیش چند تا از بچه ها همین کارو کردن.
یه مشت دزدن همشون.
مرسی
اتفاقا طرف گفت اسپلیتر 1 به 4 زدم همش هم مال خودتونه
منم تو فکر همین قفل کردنشم چون فاکتور رسمی داریم که دو تا باکس رو فاکتور کرده دونه ای 1300. ولی نمیدونم جایی واسه قفل داه یا نه

• Like
Reactions: J. Constantine
اولین مشترک در این کوچه هستم و الان کارهای دراپ کشی هم تموم شد و عکس از داخل FAT رو میزارم که اگه اساتید نظر و یا صحبتی دارن بگن

x200082_imgonline-com-ua-dexifMEh5khnrKVdh.jpg

- - - Updated - - -

هیچ هزینه ای ازم نگرفتن و فقط یه مبلغی در حد یک تومن به عنوان عیدی و شیرینی بهشون دادم

آقا چجوریه ما 5 ساله داریم درخواست میدیم کسی به حرفمون گوش نمیکنه؟ والا جای دور افتاده ام زندگی نمیکنیم، جای شلوغی هستیم (مجتمع مسکونی 100 واحده داخل اصفهان). چیکار باید کنیم که از این باکسای مسخرشون بیارن بزارن؟

آقا چجوریه ما 5 ساله داریم درخواست میدیم کسی به حرفمون گوش نمیکنه؟ والا جای دور افتاده ام زندگی نمیکنیم، جای شلوغی هستیم (مجتمع مسکونی 100 واحده داخل اصفهان). چیکار باید کنیم که از این باکسای مسخرشون بیارن بزارن؟
همونجوری که کل مملکت داره بر اساس منطق و عقل پیش میره، این فیبرم همینه!:|

درود .
وقت بخیر ،
بزرگواران کسی تعرفه ی اینترنت یک ماهه ی فیبرنوری مخابرات واسه بیشترین حجمی که داره رو میدونه؟

بنده گوگل کردم و اینارو پیداکردم :
پس پرداخت ۱ ماهه ۵۰۰ گ ۳۰۰ ت
پس پرداخت ۱ ماهه ۵۰۰ گ ۲۰۰ ت
پس پرداخت ۱ ساله ۷۰۰ گ ۳۴۰ ت

پیش پرداخت ۱ ماهه ۴۰۰ گ ۲۴۰ ت

اگه کسی طرح دیگه ای با قیمت مناسب و حجم بالا سراغ داره لطفا بگه سپاسگزارم

--------
--------

تانوما استاندارد 500 گیگ- قرارداد 12ماهه- 300Mb پس‌پرداخت به مبلغ ماهانه 3200000 ریال

خودم الان اینو خریدم و منتظرم که فعال بشه ( فعلا هیچ پولی ازم نگرفتن )

آخرین ویرایش:
  • Like
اوضاع اعداد چطوره دوستان ؟

Screenshot_2024-03-17-17.jpg

الان TX هم عدد داره و 2.16 هست

آپدیت :
یه بنده خدایی از خود بروبچه های فیبرنوری مخابرات گفت که اینا یک CORE رو بین چندتا FAT پخش کردن ! ! ! ! ! ! البته فکرکنم اشتباه میکنه ، و مشکل RX ضعیف ، از فیوژن کاری های ناقص در مسیر هست . . . .

آخه تا FDH ـی که نزدیک باکسش چندتا دوربین گذاشتن ، عدد حدودا 10 هست و بعدش از اونجا تا سرتاسر این خیابانی که ما هستیم هنوز هیچ مودمی جز مال من زیر بار نرفته و هیچ FAT جز اینی که درب خونه ی ما هست لول دار نشده که بخواد باعث افت سیگنال بشه

آخرین ویرایش:
  • Like
اوضاع اعداد چطوره دوستان ؟

View attachment 331589

الان TX هم عدد داره و 2.16 هست

آپدیت :
یه بنده خدایی از خود بروبچه های فیبرنوری مخابرات گفت که اینا یک CORE رو بین چندتا FAT پخش کردن ! ! ! ! ! ! البته فکرکنم اشتباه میکنه ، و مشکل RX ضعیف ، از فیوژن کاری های ناقص در مسیر هست . . . .

آخه تا FDH ـی که نزدیک باکسش چندتا دوربین گذاشتن ، عدد حدودا 10 هست و بعدش از اونجا تا سرتاسر این خیابانی که ما هستیم هنوز هیچ مودمی جز مال من زیر بار نرفته و هیچ FAT جز اینی که درب خونه ی ما هست لول دار نشده که بخواد باعث افت سیگنال بشه
من تو اطرافیانم هر کی ftth داره دیدم و پرسیدم rx power شون تو همین رنج 22 تا 24 بوده حالا اونا که باکس fat بهشون یکم نزدیک تره و فیوژن کمتری هم تو مسیر فیبر خورده rx شون میاد یکم پایین تر اونایی هم که دورترن همون 24 اینا دارن ، تا جایی هم که خودم میدونم اگه روی 26 27 بره ممکنه برای pon مودم مشکل ساز بشه ولی پایین تر اومدنش مثلا این که بیاد زیر 20 یا حالا پایین تر فکر نمیکنم تاثیر خاصی تو استفاده کاربر داشته باشه حالا باز هم شما اگه اطلاعات بیشتری داری بگو

پیمانکار اصلی مخابرات که از پسیو کارهای مثلا باتجربه هست و مسئول زیرساخت فیبرنوری در شهره ، ادعا میکنه که همه ی فیوژن ها رو از مبدا تا مقصد ، با ضریب خطای 0 یا 0.01 زده . حالا فرضا اگه از OLT مخابرات تــــاااااااا ONT بنده مثلا 220 تا فیوژن نیاز بوده باشه ( در اصل کلا 50 تا هم نیست ) و هرکدوم رو با ضریب خطای 0.1 زده باشه ( دقت کنید 0.1 ، نه 0.01 ) تازههههههه به عدد RX فعلی مودم بنده میرسیم

حالا پیداکنید پرتقال فروش را

--------

--------

با فرض اینکه پیمانکار مخابرات حقیقت رو گفته ، تنها حالت دیگه ای که میشه واسه این عدد RX متصور شد ، اینه که OLT رو خوب کانفیگ نکردن و با یکمی adjust میتونن اوضاع رو بهتر کنن

آخرین ویرایش:
دیروز چراغ PON چشمک‌زن بود و امروز کلا خاموشه . پشتیبانی فنی FTTH مخابرات میگه هر کاری میکنن نمیتونن مودمم رو ببینن

ازم خواستن از پشت مودم عکس بگیرم و از صبح تا الان اون عکس رو واسه هفت هشت نفر آدم مختلف فرستادم ، دوستان کسی ایده ای داره

پیمانکار اصلی مخابرات که از پسیو کارهای مثلا باتجربه هست و مسئول زیرساخت فیبرنوری در شهره ، ادعا میکنه که همه ی فیوژن ها رو از مبدا تا مقصد ، با ضریب خطای 0 یا 0.01 زده . حالا فرضا اگه از OLT مخابرات تــــاااااااا ONT بنده مثلا 220 تا فیوژن نیاز بوده باشه ( در اصل کلا 50 تا هم نیست ) و هرکدوم رو با ضریب خطای 0.1 زده باشه ( دقت کنید 0.1 ، نه 0.01 ) تازههههههه به عدد RX فعلی مودم بنده میرسیم

حالا پیداکنید پرتقال فروش را

--------

--------

با فرض اینکه پیمانکار مخابرات حقیقت رو گفته ، تنها حالت دیگه ای که میشه واسه این عدد RX متصور شد ، اینه که OLT رو خوب کانفیگ نکردن و با یکمی adjust میتونن اوضاع رو بهتر کنن
اصلا نگران خطت نباش
کیفیت فیبر من بسیار بدتره ولی حدود 5 سال هست که دارم به جز زمان هایی که مشکل از طرف مبدا مخابرات بوده مشکل خاص دیگه ای نداشتم
1710776833138.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or