اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان من فیبر نوری از های وب دارم. کسی اطلاع داره اگه کنسل کنم های وب رو و مخابرات بگیرم، فقط نیاز به مودم مخابرات دارم یا کابل کشی هم باید تغییر کنه؟

• Like
Reactions: J. Constantine
دوستان من فیبر نوری از های وب دارم. کسی اطلاع داره اگه کنسل کنم های وب رو و مخابرات بگیرم، فقط نیاز به مودم مخابرات دارم یا کابل کشی هم باید تغییر کنه؟
سلام دوست عزیز قیمت های های وب چطوره ؟
نمیشه مودم خودت بخری و از های وب سرویس بگیریم شنیدم مودم های های وب مخصوص خودشه و قفله
مودم خود شرکت چیه ؟ بدرد بخور هست
بدبختی کابل کشی کرمان دادن به های وب به نظر من بدترین شرکت سرویس دنده فیبره

سلام دوست عزیز قیمت های های وب چطوره ؟
نمیشه مودم خودت بخری و از های وب سرویس بگیریم شنیدم مودم های های وب مخصوص خودشه و قفله
مودم خود شرکت چیه ؟ بدرد بخور هست
بدبختی کابل کشی کرمان دادن به های وب به نظر من بدترین شرکت سرویس دنده فیبره
سلام سرعت ۱۳ مگابایت در ثانیه. پینگ هم خیلی خوبه

مودم فایبر هوم خودشون میدن. میتونید اون رو به یه روتر دلخواه وصل کنید

من سه ماهه ۱۵۰۰ گیگ با سرعت ۱۰۰ مگابیت میگیرم. ۲ ماه پیش ۹۸۰ بود که شده ۱۴۰۰ الان!

من از همه چیز راضیم به جز وصل شدن به شبکه psn پلی استیشن. ۱۰ روزه که کلا تایم اوت میده و اصلا وصل نمیشه. میکن همینه که هست کاری نمیتونیم کنیم 8-|

تجربه بسیار موفق من از پیگیری خرید فیبر نوری ;))

دیروز رفتم مخابرات میگم اینترنت فیبر نوری میخوام.گفت دست ما نیست باید بری امور مشترکین...
راه افتادم به سمت امور مشترکین،میگم اینترنت فیبر نوری میخوام...میگه مسئول فیبرنوری خانم سلطانیه که امروز مرخصیه.برو فردا بیا(توجه کنید که عنوان شغلیش مسئول فیبرنوری هست)

امروز دوباره رفتم میگم خانم سلطانی اومد؟
خانم سلطانی اومده میگه بفرمایید...میگم فیبر نوری میخوام؟میگه چی هست؟همون تلفن فیبرنوری یعنی؟:eek:
میگم اینترنت فیبر نوری...گفتن شما مسئولش هستید.گفت ما همچین چیزی نداریم باید بری مخابرات.میگم خب مخابراتم که میگه بیام امور مشترکین...:-??گفت دیگه نمیدونم.

هیچی دیگه با ذکر خیلی ممنون از لطفتون اومدم بیروم :D

تجربه بسیار موفق من از پیگیری خرید فیبر نوری ;))

دیروز رفتم مخابرات میگم اینترنت فیبر نوری میخوام.گفت دست ما نیست باید بری امور مشترکین...
راه افتادم به سمت امور مشترکین،میگم اینترنت فیبر نوری میخوام...میگه مسئول فیبرنوری خانم سلطانیه که امروز مرخصیه.برو فردا بیا(توجه کنید که عنوان شغلیش مسئول فیبرنوری هست)

خانم سلطانی اومده میگه بفرمایید...میگم فیبر نوری میخوام؟میگه چی هست؟همون تلفن فیبرنوری یعنی؟:eek:
میگم اینترنت فیبر نوری...گفتن شما مسئولش هستید.گفت ما همچین چیزی نداریم باید بری مخابرات.میگم خب مخابراتم که میگه بیام امور مشترکین...:-??گفت دیگه نمیدونم.

هیچی دیگه با ذکر خیلی ممنون از لطفتون اومدم بیروم :D
عالی بووووود :))
اینجور چیزا رو تلفنی ازشون بپرس باز نسبت به حضوری ها دو تا چیز بیشتر بلدن

من فیبر رو همون اوایل که اومده بود و خودشون دنبال ملت بودن که اشتراک بگیرن، پیگیر شدم و کابل کشی رایگان انجام دادن واسمون، فکر کنم مودم هم رایگان افتاد.:D
استفاده من بیشتر دانلود، یوتیوب، دیدن فوتبال از آپاراته.:D

حرفم اینه اگر تو کوچه خودتون یا دور‌ و اطراف اون جعبه فیبر هست پیگیر بشید و راه بندازید واسه خودتون، کار به isp نداشته باشید. هرچی هست بگیرید؛ قشنگ کیفیت زندگی‌تون چندین لول‌ میره بالا. تازه استان ما رو ۵۰ بالاتر نمیدن و من به این مقدار راضی شدم.:دی

اگر خودتون تنها رفتید و جواب نگرفتید یه درخواست بنویسید و بدید ۱۰ تا همسایه با کد ملی و شماره تماس امضا کنن؛ ببرید همون مخابرات منطقه بخش بازاریابی (یا مدیر تجاری) قبلش البته خب مشخصا ببرید دبیرخانه مثل همه‌ی اداره‌جات‌ها. احتمال زیاد نتیجه می‌گیرید.

عالی بووووود :))
اینجور چیزا رو تلفنی ازشون بپرس باز نسبت به حضوری ها دو تا چیز بیشتر بلدن
چند ماهه که تلفنی -اینترنتی-کبوتر نامه رسان و خلاصه هر راهی که فکر کنی امتحان کردم :D
من فیبر رو همون اوایل که اومده بود و خودشون دنبال ملت بودن که اشتراک بگیرن، پیگیر شدم و کابل کشی رایگان انجام دادن واسمون، فکر کنم مودم هم رایگان افتاد.:D
استفاده من بیشتر دانلود، یوتیوب، دیدن فوتبال از آپاراته.:D

حرفم اینه اگر تو کوچه خودتون یا دور‌ و اطراف اون جعبه فیبر هست پیگیر بشید و راه بندازید واسه خودتون، کار به isp نداشته باشید. هرچی هست بگیرید؛ قشنگ کیفیت زندگی‌تون چندین لول‌ میره بالا. تازه استان ما رو ۵۰ بالاتر نمیدن و من به این مقدار راضی شدم.:D

اگر خودتون تنها رفتید و جواب نگرفتید یه درخواست بنویسید و بدید ۱۰ تا همسایه با کد ملی و شماره تماس امضا کنن؛ ببرید همون مخابرات منطقه بخش بازاریابی (یا مدیر تجاری) قبلش البته خب مشخصا ببرید دبیرخانه مثل همه‌ی اداره‌جات‌ها. احتمال زیاد نتیجه می‌گیرید.
تو خیابون ما چندین جا دیدم که این کابلهاشون (که نارنجی هست و داخل کابل هم باز چند تا دیگه کابل هست) از زمین و آسمون زده بیرون ولی این جعبه رو که میگی تا حالا ندیدم یا توجه نکردم.عکسی چیزی داری بی زحمت بفرستی که اگه دیدم بدونم چیه؟
ممنون

• Like
Reactions: Ecthelion
چند ماهه که تلفنی -اینترنتی-کبوتر نامه رسان و خلاصه هر راهی که فکر کنی امتحان کردم :D

تو خیابون ما چندین جا دیدم که این کابلهاشون (که نارنجی هست و داخل کابل هم باز چند تا دیگه کابل هست) از زمین و آسمون زده بیرون ولی این جعبه رو که میگی تا حالا ندیدم یا توجه نکردم.عکسی چیزی داری بی زحمت بفرستی که اگه دیدم بدونم چیه؟
ممنون
گوگل کن باکس FAT FAT-BOX-tehranftth.jpg

پیگیر نیستم مسیرم افتاد سمت این تایپیک :دی

کدوم شرکت قیمت و کیفیت فیبر نوری بهتری داره ؟ این سایتی که گذاشتید نگاه کردم محله ما اصلا سمتش نیومدن :دی میخوام یه درخواست بزنم چه شرکتی انتخاب کنم ؟ :-?
(نکه منتظر درخواست من بودن میگن چشم آقا محسن همین فردا میان :دی)

• Like
Reactions: J. Constantine
تجربه بسیار موفق من از خرید فیبر نوری
هیچی دیگه با ذکر خیلی ممنون از لطفتون اومدم بیرون

درود به شما
عذرخواهی میکنم بابت آف تاپیک

بنده بیشتر از این متعجبم که مردم هنوز از اینجور اتفاقات در سیستم ادارات جمهوری اسلامی تعجب میکنن و حتی درباره اش پست مینویسن

درود به شما
عذرخواهی میکنم بابت آف تاپیک

بنده بیشتر از این متعجبم که مردم هنوز از اینجور اتفاقات در سیستم ادارات جمهوری اسلامی تعجب میکنن و حتی درباره اش پست مینویسن
خب چه کنیم؟عادت کنیم و چیزی پست نکنیم یعنی بهتره؟ :-??

خب چه کنیم؟عادت کنیم و چیزی پست نکنیم یعنی بهتره؟ :-??
تجربه من از فیبر گرفتن که بر میگرده به ۷-۸ سال پیش اینه که یه نفر تو مخابرات پیدا کن که سرش به تنش بیارزه و دانش مخابراتی داشته باشه.بعد از طریق همین فرد کارها رو نمه نمه پیش ببر.۹۹ درصدشون چون سوادش رو ندارن کارت رو میپیچونن و نمیگن ما نمیدونیم،میگن نمیشه.و نکته مهمتر اینکه فیبر قبلا خوب بود و تفاوتش با بقیه نتها زیاد بود ولی الان دیگه چیز کردن تو فیبر و شده عین بقیه ی نتهای مملکت.من یکی دو سال اول سرعت دانلودم ۱ گیگا بیت بود ولی الان بعد ۷ سال و رشد تکنولوژی سرعتم رسیده به ۱۰۰ مگابیت،اونم با نوسان و اعصاب خوردی.
و در مورد این دوستمون هم اینکه زیاد جدی نگیر و عین من از دکمه بلک لیست استفاده کن :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or